Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019. Zodiile care încheie săptămâna în lacrimi

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019. Citește mai jos care sunt provocările acestui weekend. Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Iată cine încheie weekendul în lacrimi.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 BERBEC
Sâmbătă: Ai nevoie de ajutorul celor din jurul tău pentru a încheia un proiect extrem de important. Din fericire, ai în jurul tău niște prieteni valoroși, iar ziua se poate încheia cu un succes răsunător.

Duminică: Acordă-ți puțin timp pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile. O ieșire în oraș poate fi chiar lucrul de care ai nevoie, poate cunoști și pe cineva nou.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 TAUR
Sâmbătă: Ascultă-ți mai mult partenerul de viață, deoarece astăzi riști să intri în niște discuții aprinse tocmai din această cauză. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

Duminică: Nu te culca pe o ureche astăzi, deoarece până seara pot veni niște vești extrem de interesante, poate chiar și o călătorie. Fii pregătit pentru ce urmează.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 GEMENI
Sâmbătă: Este cazul să ai o discuție importantă cu partenerul de viață și să vedeți încotro se duce relația voastră. Vedeți ce mai aveți de rezolvat, ce nu vă convine la celălalt.

Duminică: Fii mai atent la bani azi, căci pe cât de repede vin, pe atât de repede se și duc și riști să intri în niște probleme finaciare din care nu vei ști cum să ieși.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 RAC
Sâmbătă: Nu te mai întoarce în trecut, dacă simți că acest lucru te întristează și te trage înapoi. Ai nevoie de o zi de liniște și de reflecție, pentru a vedea ce ai de făcut mai departe.

Duminică: Niște cumpărături sau o ieșire în oraș îți pot aduce zâmbetul pe buze și te pot încărca de energie și de voie bună.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 LEU
Sâmbătă: Spune exact ce ai pe suflet azi, chiar dacă acest lucru te face să pierzi admirația unor persoane din jurul tău. Ai nevoie să dai cărțile pe față azi, chiar dacă unii vor fi deranjați.

Duminică: O zi cu persoana iubită este tot ce ai nevoie pentru a fi fericit și împlinit. Spre seară, pot veni niște vești bune legate de bani sau de cineva din familie.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 FECIOARĂ
Sâmbătă: Nu te mai implica azi în disputele celor din jurul tău, ar fi bine să îi lași pe ceilalți să își rezolve problemele și să treci mai departe.

Duminică: Relaxează-te mai mult, citește o carte sau urmărește un film bun. Urmează o săptămână interesantă pentru tine, așa că ai nevoie de toată energia pentru a-i face față.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 BALANȚĂ
Sâmbătă: O discuție cu o persoană mai în vârstă se poate dovedi de mare folos astăzi și îți poate oferi niște răspunsuri de care aveai mare nevoie.

Duminică: Ai de gând să faci niște cumpărături importante. Ar fi bine să verifici de mai multe ori ofertele, pentru că s-ar putea să găsești ceva mai bun.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 SCORPION
Sâmbătă: Nu mai pune sufletul azi la ceea ce spun cei din grupul tău. Nu ai nevoie de o astfel de atmosferă, mai ales acum, dacă ești implicat într-o relație.

Duminică: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, rezolvă lucrurile pe care le-ai tot amânat. Se vor strânge și mai multe sarcini și nu vei mai reuși să le faci față.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR
Sâmbătă: Nu mai pune suflet la tot ce se întâmplă în preajma ta. Găsește o rezolvare la lucrurile care te fac nefericit, nu e nevoie să îți strici ziua din această cauză.

Duminică: Optimismul este cuvântul de ordine care te caracterizează astăzi, iar toată lumea îți va observa starea și se va bucura să te vadă cu zâmbetul pe buze.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 CAPRICORN
Sâmbătă: Ai parte de o zi de vis cu persoana iubită, iar acest lucru te face să visezi cu ochii deschiși la viitorul vostru. E o zi de care îți vei aminti mereu.

Duminică: Așa cum îți așterni, așa vei dormi. Astăzi, niște lucururi din trecut pot ieși la suprafață, niște lucruri pe care le-ai ținut ascunse până acum.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR
Sâmbătă: Fii mai atent la starea ta de sănătate. Ești prea preocupat de distracție și uiți care sunt lucrurile pe care ar trebuie să le ai prima dată în vedere.

Duminică: Un prieten ți-ar putea da astăzi o veste neplăcută, așa că fii pregătit pentru eventuale călătorii sau pentru a-ți oferi ajutorul.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 PEȘTI
Sâmbătă: Ai grijă ce spui azi și cui spui anumite lucruri, deoarece pot ajunge la urechile cui nu trebuie. Fii mai precaut când îți deschizi sufletul.

Duminică: Ești gata să porneşti acum – o afacere, o călătorie, un proiect măreţ. Ai tot ce îți trebuie azi pentru a face acest pas important în viața ta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...