Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna septembrie: Potrivit astrologului, începutul de toamnă va fi unul tensionat

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre ce aduce inceputul de toamna pentru fiecare zodie.

Berbecii sunt obosiți de ceea ce fac, sunt obosiți de muncă, sănătatea ar putea fi în pericol, și-ar dori să evadeze, dar nu au timp și nici cum.

Taurii s-ar putea să aibă parte de furtuni în paradis, nu dau dovadă că iubesc necondiționat, sunt foarte multe discuții în care amestecă dragostea și banii.

Gemenii se bucură de succes pe plan personal. Mare atenție, pentru că nimeni nu știe mai bine decât geamănul să umble pe o stradă cu dublu sens, trebuie să aleagă ceva din cele două.

Racii sunt liniștiți, se bucură de anumite realizări financiare sau de anumite achiziții.

Leii sunt un pic egoiști și s-ar putea să-i facă pe ceilalți să sufere. Vor exista consecințe, puțin mai mult precauție, ar trebui să se aștepte la reacții.

Fecioara este critică, este nervoasă, pusă pe un ideal ca ele să se simtă bine. Cu toate acestea, le merge foarte bine financiar și s-ar putea să fie cazul să-și schimbe locul când nu se mai regăsesc unde se află.

Balanțele să nu amâne ce au de făcut, este poate șanșa vieții lor. Dacă nici acum nu iau deciziile care trebuie luate, nu știu când vor fi luate. Să nu se aștepte să primească ajutor de la nimeni.

Pe scorpioni pare că nimeni nu-i înțelege, deși sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Se duc înainte, nu aud, nu văd.

Săgetătorii își doresc luna de pe cer. Se luptă cu morile de vânt și reușesc într-un final.

Capricornii au succes, în ciuda greutăților. Încă sunt pe cai mari și sunt puternici. Schimbări în viața lor.

Vărsătorii parcă nu-și învață lecțiile, fac din nou și din nou aceleași greșeli, spun lucruri trăznite, probabil că la un moment dat își vor da seama ce se întâmplă în viața lor.

Peștii își fac inamici încercând să facă bine, o mare lecție de viață pentru pește să învețe să ajute când trebuie și când le este cerut.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care își schimbă viața în această perioadă

Dacă ai discernămantul respectiv, Universul îţi oferă anul acesta dragostea de oameni pentru oameni.

HOROSCOP Berbec trebuie să decidă ce vrea să facă cu viaţa lui, să găsească răspunsul la intrebările mai vechi. Pot face schimbări fantastice, benefice.

HOROSCOP Taur are un an al dragostei, dar e ca luminiţa de la capătul tunelului. Apar multe surprize plăcute. Trebuie să îşi deschidă inimă.

HOROSCOP Gemeni trebuie să iasă din starea lor de confort, să îşi asume unele riscuri. Lecţia de viată spune că dacă nu găsesc un final fericit să caute un nou început.

HOROSCOP Rac trebuie să se ocupe mai mult de cuplu, dacă sunt deja căsătoriti. Lecţia: să ii lase pe cei din jur să ii vadă aşa cum sunt cu adevărat.

HOROSCOP Leu trebuie să privească in el, să facă schimbările care să ii facă pe ei fericiţi si nu pe ceilalţi.

HOROSCOP Fecioara este mai dificilă. Trebuie să facă schimbări, să aibă incredere in ea. Trebuie să facă mici compromisuri. Lecţia: descoperă lumea ta si abandonează-te total în trăirile tale interioare.

HOROSCOP Balanţa primește un imbold si de multe ori se poate înţelege greşit. Trebuie să aleagă ce e mai bun pentru ele afectiv.

HOROSCOP Scorpion culege beneficiile muncii sale abia in anii următori. Tot ce decide trebuie să pună in aplicare.

HOROSCOP Săgetătorii sunt sfătuiti să vină cu ceva nou in viaţa lor. Nu trebuie să facă o pasiune pentru prima opţiune. Ei de multe ori întind arcul si apoi pleacă.

HOROSCOP Capricornii trebuie să accepte noul, să călătorească, să iasă din tiparul lor de confort, din limitări. Lecţia: oricând poţi să fii fericit.

HOROSCOP Vărsătorii trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să fie deschişi in dragoste, să accepte provocările.

HOROSCOP Peştii trăiesc dragostea la cotele cele mai înalte. Îşi pot schimba viaţă pentru totdeauna in acest an”, a declarat Voropchievici la Antena 3.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...