Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna octombrie: Nu e nici bine incat sa sarim in sus de bucurie, dar nici atat de rau incat sa dam in depresie

Citeste previziunile pentru zodia ta:

Berbecii sunt obosiți de ceea ce fac, sunt obosiți de muncă, sănătatea ar putea fi în pericol, și-ar dori să evadeze, dar nu au timp și nici cum.

Taurii s-ar putea să aibă parte de furtuni în paradis, nu dau dovadă că iubesc necondiționat, sunt foarte multe discuții în care amestecă dragostea și banii.

Gemenii se bucură de succes pe plan personal. Mare atenție, pentru că nimeni nu știe mai bine decât geamănul să umble pe o stradă cu dublu sens, trebuie să aleagă ceva din cele două.

Racii sunt liniștiți, se bucură de anumite realizări financiare sau de anumite achiziții.

Leii sunt un pic egoiști și s-ar putea să-i facă pe ceilalți să sufere. Vor exista consecințe, puțin mai mult precauție, ar trebui să se aștepte la reacții.

Fecioara este critică, este nervoasă, pusă pe un ideal ca ele să se simtă bine. Cu toate acestea, le merge foarte bine financiar și s-ar putea să fie cazul să-și schimbe locul când nu se mai regăsesc unde se află.

Balanțele să nu amâne ce au de făcut, este poate șanșa vieții lor. Dacă nici acum nu iau deciziile care trebuie luate, nu știu când vor fi luate. Să nu se aștepte să primească ajutor de la nimeni.

Pe scorpioni pare că nimeni nu-i înțelege, deși sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Se duc înainte, nu aud, nu văd.

Săgetătorii își doresc luna de pe cer. Se luptă cu morile de vânt și reușesc într-un final.

Capricornii au succes, în ciuda greutăților. Încă sunt pe cai mari și sunt puternici. Schimbări în viața lor.

Vărsătorii parcă nu-și învață lecțiile, fac din nou și din nou aceleași greșeli, spun lucruri trăznite, probabil că la un moment dat își vor da seama ce se întâmplă în viața lor.

Peștii își fac inamici încercând să facă bine, o mare lecție de viață pentru pește să învețe să ajute când trebuie și când le este cerut.

Dacă ai un prieten din zodia Taur, ar fi bine să cunoști aceste 4 lucruri despre el

Oamenii născuți în perioada 21 aprilie – 21 mai, de regulă, au aceleași trăsături de caracter. Chiar dacă uneori sunt prea sinceri și direcți – ei rămân a fi oameni absolut minunați.

Dacă ai norocul să-ţi faci un prieten din zodia Taur, ar fi bine să cunoști despre el aceste 4 lucruri simple…

  1. Sunt oameni interesanți și inspirați.

De regulă, Taurii sunt oameni foarte energici şi inspirați. Ei, de multe ori sunt sufletul oricărei companii și nu sunt împotrivă să se distreze. În același timp, sunt personalități neobișnuite, profunde și pasionate.

  1. Sunt prieteni adevărați.

Taurii sunt prieteni credincioși și devotați. Ei niciodată nu vor întoarce spatele omului pe care l-au lăsat să intre în “cercul lor” și cu siguranță, nu vor asculta în tăcere zvonurile și insultele care te defăimează, chiar și în absența ta. Îi poţi încredința chiar și cele mai ascunse secrete.

  1. Ei își protejează cercul apropiat de oameni

Taurii nu sunt doar prieteni credincioși și devotați, ei, de asemenea, îşi protejează prietenii, rudele și oamenii dragi.

Îţi va spune clar și direct că eşti în siguranță lângă el, chiar și atunci când te simți vulnerabil. Sunt oameni curajoși și prieteni buni, pe care merită să-i apreciezi.

  1. Te iubeşte aşa cum eşti

Taurul întotdeauna te va accepta aşa cum eşti. El ştie prea bine că nimeni nu este perfect, inclusiv el, de aceea este gata să-ţi accepte imperfecțiunea şi să ţi-o ierte, dacă este necesar. Te iubeşte aşa cum ești şi nu va încerca să te schimbe după propriul plac, indiferent ce s-ar întâmpla.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...