Horoscop Cristina Demetrescu! Ce aduce a doua jumătate a lunii august! Zodia care are parte de noroc

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru cea de-a doua jumătate a lunii august, iar veștile sunt excelente pentru Tauri, întrucât au parte de oportunități amoroase, dar și de proiecte bune, care le pot aduce bani.

Berbec

Această perioadă se anunță aglomerată pentru Berbeci. Vor avea multe sarcini, responsabilități, motiv pentru care se simt împovorați Pot avea rezultate foarte bună în sectorul muncii, dacă își văd doar de treaba lor, nu răspund la atacuri, nu se lasă distrași de invidii, informații false și zvonuri.

Cu cât sunt mai discreți și atenți, cu atât mai câștigați. În ceea ce privește dragostea, au experiențe fericite și descoperă că iubesc cu toată inima.

Taur

Zona iubirii Taurilor este tranzitata de multe planete în această luna, semn că în această zonă de viață multe se fac și desfac, se discută, se analizează și, în final, se aleg. Există oportunități amoroase pentru Tauri, la fel cum există șanse pentru proiecte bune, profitabile.

Totuși, Taurii trebuie să fie prudenți, să facă pași mici și să se asigure că nu se iluzionează ori cred prea multe povești frumoase care nu au nicio baza reală. Există risc de iluzii, jocuri duble, neautenticitate.

Gemeni

Au energie, mai multă hotărâre, entuaziasm și elocvență. Totuși, există risc de conflicte, excese de tot felul și situații tensionate, care pot să aibă impact și asupra stării de sănătate. Așadar, Gemenii e bine să fie prudenți, să ia lucrurile mai ușor, să reacționeze cât mai puțin și cât mai înțelept.

De asemene, e bine să se ocupe de starea lor de sănătate, să ia măsuri pentru rezolvarea unor disfuncții sau afecțiuni mai vechi. În plan financiar, ei vor avea parte de oportunițăți, ce le vor aduce câștiguri substanțiale.

Rac

Pentru Răci, este o luna extrem de interesantă, pe de o parte agitată și cu multe situații care le solicită atenția, concentrarea, îndemânarea și inteligența, iar pe de altă parte fructuoasă prin oportunitățile de creștere financiară, relațională și intelectuală.

Fac multe drumuri, discuții, întâlniri diverse, au de pus la punct înțelegeri, lucrează cu documente, scriu, sunt vehicule de informații, pot studia.

E foarte important să se lase cât mai puțin enervați, provocați sau impresionați de poveștile pe care le aud. Să fie prudenți la drum și să rămână lucizi in tot ce fac. Financiar, stau bine, au noroc, sunt avantajați, pot să-și crească veniturile.

Leu

Acești nativi sunt capabili să obțină cu ușurință succesul, însă orgoliul și impulsivitatea le pot sta în cale, dacă nu se temperează. În plan amoros, știu ce vor și au mare șanse să-și îndeplinească dorințele, chiar și în plan financiar, întrucât se pare că vor găsi surse noi de venit.

Fecioară

Încet, dar sigur, Fecioarele își vor recăpăta tonusul și vor fi capabile de schimbări. În plan amoros, au parte de o lună dinamică, pasională. Ar trebui, în schimb, să aibă grijă de ei, din punct de vedere fizic.

Balanță

Pentru Balanțe, în septembrie se creează un context bun în ce privește relațiile sociale, activitățile de grup, expunerea, distracțiile, prieteniile și proiectele în comun cu alții. Au priză la public, sunt fermecători și pot profita de acestea.

Munca, profesia, sectorul financiar nu primesc influențe majore, totuși pot exista rezultate bune, nu atât din muncă și efort sau cine știe ce voință sau scopuri mărețe, ci prin șansă, avantaje de care beneficiază, uși care li se deschid când nu se așteaptă.

Scorpion

Pentru Scorpioni, luna septembrie poate aduce strălucire, expunere, creștere a credibilității, puterii și autorității. Ei au trecere în față persoanelor cu autoritate și putere de decizie, intră ușor în grațiile sus-pusilor, au șansă de a fi promovați, cu creșterea financiară aferentă, fără să facă prea mari eforturi.

Săgetător

O luna cu multe posibilități de creștere și ascensiune, evoluție și alegere de drum, pentru Sagetatori. În zona carierei, acești nativi se bucură de multă energie, dinamică, shimbare favorabilă de traseu, prin constientizarile pe care le au, adevăruri pe care le recunosc, analize pe care le-au făcut în ultimele săptămâni și concluzii la care au ajuns.

Acum e momentul să facă un pas semnificativ înainte, să se înalțe pe scara socio-profesională, în mod frumos și sănătos, cu condiția să fie responsabili, serioși și răbdători.

Capricorn

Capricornii sunt preocupați de muncă, viață profesională și rezultate. Caută soluțiile cele mai bune pentru a-și crește randamentul și eficiență. În mod cert vor găși aceste soluții și vor găși și consliere adecvată. Din punct de vedere financiar, sunt avantajați, sprijiniți și au șansa de a obține beneficii materiale suplimentare neașteptate sau macar niște favoruri ori cadouri.

În plan sentimental, situația nu e tocmai roz, aici Capricornii au de lucru, de stabilit limite, chiar de împărțit la propriu bunuri sau de a clarifica niște chestiuni care țin de un profit comun.

Vărsător

După îndelungi bătălii, zbucium și confuzie, iată că urmează o perioada în care poți să te așezi și să-ți tragi sufletul, pentru că te vei bucura de ceva mai multă pace, ușurință, înțelegere și armonie în relațiile tale, inclusiv în relația de cuplu.

Parcă și tu tragi mai jos motoarele, iei piciorul de pe accelerație și lași mai moale toate situațiile în care ai vrut cu tot dinadinsul să ai dreptate. Acest lucru va genera pace și mai mult spațiu pentru a crea ceva nou.

Pești

Peștilor le vine apă la moară din punct de vedere al locului de muncă, proiectelor profesionale, echipei de lucru, eficienței și recunoașterii muncii.

Ei au parte în sfârșit de noroc, apreciere, oportunități frumoase, productivitate, prosperitate, ușurință în găsirea/schimbarea unui loc de muncă sau a echipei.

În ce privește sănătatea, pot să simtă o ameliorare serioasă, mai ales Peștii care s-au confruntat cu probleme de sănătate în ultimele săptămâni/luni. Acum realizează ce e nevoie să facă sau să adopte că stil de viață, pentru a fi mai fericiți și mai sănătoși.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...