Horoscop Complet August 2022

Luna august 2022 debuteaza  cu Nodul Nord si Uranus in conjuctie în  Taur pana pe data de 7 la care se adauga un plus intre 1 si 3 dat de alaturarea planetei Marte in acesta relationare astrologica pe care o putem numi speciala in raport cu momentul. Sub influenta acestei conjunctii pot sa apara rasturnari de situatie notabile, vor fi necesare ajustari economice si financiare iar la nivel individual, discutam bineinteles de masuri personale care sa diminueze impactul cresterii preturilor si fluactuatiilor pietei.

Pana pe 20 august Marte ramane in Taur iar Venus in Rac, tranzite care reusesc sa mai domoleasca putin socurile si care ne pot coordona pasii spre o crestere lenta dar bine controlata si sigura pana la finalul anului.

Pe 20 august Marte paraseste semnul Taurului si intra in Gemeni unde va ramane o lunga perioada de timp, iar Soarele va intra in semnul Fecioara in zilele urmatoare.   Finalul verii ne va aduce dorinta sa ne facem remarcati si sa ne intoarcem la serviciu si proiectele noastre pe o alta pozitie decat cea pe care am lasat-o la inceputul verii inainte de concedii.

Iata mai departe detaliile horoscopului lunii august pentru fiecare zodie in parte.

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie): luna august

În august, te odihnești făcând o pauză, pentru a te gândi la un viitor mai potrivit cu dorințele tale. Jupiter și Saturn își continuă așa-numitul curs „retrograd”. Dacă există o călătorie care te așteaptă, este în primul rând una interioară și are ca rezultat dorința de întoarcere sănătoasă la sinele tău.

Dorința de a da sens și consistență acțiunilor tale te determină să schimbi direcția. Aflată în Gemeni din data de 21 și până la sfârșitul anului, Marte îți stârnește curiozitatea, conducându-te către alte sectoare de activitate. Este vară, trebuie să profiți de ea.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai): luna august

În august, situația este contrastată de mici incidente externe care întunecă climatul blând. Totul merge bine, înainte ca Venus în semnul Leu să ruineze petrecerea din jurul zilei de 12 august. Știrile pe care le afli sau scenele la care asiști acum, te pot deruta.

Marte te descurajează să iei parte la ele, totuși poți oferi o mână de ajutor, dacă este necesar. Începând cu data de 5 august, Mercur îți va oferi facilități și sfaturi pentru a varia plăcerile fără a-ți afecta bugetul.

În cele din urmă, pe 25 august, Uranus devine retrograd in Taur  pentru a actualiza un proiect care fusese anulat, relansat cu resurse importante pentru a fi dezvoltat și finalizat.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie): luna august

August este o lună decisivă, cu alegeri majore de făcut și un curs complet diferit de urmat, înainte de începerea oricăror alte planuri. Dacă nu are loc nimic concret la începutul lunii, ai răbdare, pentru că ideile tale fuzionează, ai un nou viitor în vizor.

Totuși, în declin, Jupiter preferă reflecția în loc de acțiune și este timpul pentru tine să aduni toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți începe treaba. Pe data de 21 , așteaptă-te să înmulțești experiențele, înainte de a o primi pe cea care ține de așteptările tale cele mai mari. Ești plin de satisfacții, dar riști să te împrăștii, dacă nu adopți de la bun început o abordare atentă și meticuloasă cu tot ceea ce ai de făcut.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie): luna august

În august, afinitățile Venus – Marte facilitează întâlnirile și relațiile. În perioada 1-11 august, atracția este intensă și irezistibilă și ai parte de o adevărată dragoste la prima vedere. Dacă formezi un cuplu cu partenerul tău, vă veți desprinde de lume pentru a vă relaxa în deplină intimitate, a recupera timpul pierdut și a forma proiecte noi împreună. Pe partea socială, sosirea lui Mercur în Fecioară pe data de 4 august îți va pune în valoare talentele și popularitatea ta în creștere îți permite să obții un sprijin valoros pentru cariera ta.

Finanțele încep să crească din nou cu intrări și câștiguri neașteptate.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august): luna august

În august, influența planetei Jupiter îți întărește eforturile și convingerile. Acum, mai mult ca oricând, știi ce vrei și ești încăpățânat să arăți ceea ce meriți. Este vară și vacanță, dar ambițiile tale sunt îndreptate către alte orizonturi, capabile să-ți îmbunătățească situația financiară, așa că alegi să muncești, în loc să te distrezi.

După data de 12 august, Venus îți pune viața socială pe plan secund, iar dragostea îți ocupă gândurile și viața cu inițiative romantice. În jurul datei de 21 august, ai parte de o adevărată provocare de a prelua, de a convinge, de a cuceri sau de a-ți recăpăta încrederea, dacă dialogul este blocat cu partenerul de viață.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie): luna august

În august, totul se îmbină cu o naturalețe veselă. Planetele îți trimit energie bună pe rând, astfel că ai o mare uşurinţă în realizarea proiectelor. Perechea Venus-Marte deschide atmosfera cu întâlniri, prietenii și reuniuni foarte plăcute între data de 1 și 11 august.

De asemenea, din data de 5 până pe 26 august, Mercur îți trezește curiozitatea în jurul unei activități pline de satisfacții și un schimb de idei poate duce la un angajament profesional, care să te ajute și financiar. Intrarea Soarelui în zodia ta pe 24 august te readuce la dorințele tale, dar reușești să le privești dintr-un unghi diferit. De data aceasta, îți permiți dreptul de a-ți gestiona timpul după cum crezi de cuviință și să îți iei acele momente de relaxare, pe care ți le dorești.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie): luna august

În august vei străluci și sub influența Soarelui, apoi a influenței tranzitului planetei Venus în Leu, eliberezi o aură deosebită, un amestec subtil de grație și generozitate. Prieteniile sunt spontane, atracțiile reciproce și aceste efecte însorite întăresc legătura în perioada care urmează.

Din data de 21 august, Marte se stabilește pentru mai bine de patru luni în semnul Gemeni, ceea ce este o binefacere pentru afacerea ta. În voie, asociezi arta de a negocia și de a obține sprijin pentru proiectele tale, iar carisma ta este un atuu considerabil pentru a ajunge la poziții superioare și pentru a-ți exercita responsabilități importante, crescându-ți veniturile.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): luna august

Preia conducerea în această lună, pentru a-ți lumina viitorul. Forțând soarta, vei extinde posibilitățile de a te alătura unor noi proiecte. Prezintă-ți creativitatea celor din jur și activitățile tale vor crește.

Din data de 5 până în 28 august, Mercur te susține în încheierea unor tranzacții efectuate la timp, care se dovedesc a fi de succes. Cât despre sărbători, acestea sunt sinonime cu noroc și romantism.

La începutul lunii, Venus îți umple dorința de a împărtăși momente de fericire cu partenerul tău, vesele, spontane și improvizate. Tot în această lună, un nou decor poate fi scena unei întâlniri frumoase, dacă nu ai încă pe cineva

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): luna august

Dragostea îți ocupă gândurile și în perioada 12 – 31 august, Venus îți exaltă sentimentele. Îți demonstrezi atașamentul prin inițiative concrete, îndrăznețe și generoase, iar partenerul tău este impresionat.

În Fecioară din 5 august, Mercur te va conduce să rezolvi problemele administrative în favoarea celor din jur. Etapele pot fi plictisitoare, dar determinarea îți permite să obții satisfacție. Spre finalul lunii, Marte în Gemeni, face ca relațiile devină „călcâiul lui Ahile”, așa că ai grijă să nu îți trădezi încrederea și nu o acorda prea repede.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): luna august

Mercur îți ghidează pașii, dar și modul tău de a gândi în același timp, având în vedere că intrarea sa în semnul Fecioară pe 5 august aduce eficiență acțiunilor tale. Știi unde mergi, ce vrei și ce meriți și ești răsplătit pe măsură.

De la asigurare în afaceri, la încredere în dragoste, pasul se face rapid printr-un proiect lansat în comun, care urmează a fi dezvoltat mână în mână.

Marte este încă în Taur, și până pe 20 august poți să-ți exprimi sentimentele cu forță și senzualitate. Dacă ești singur, planeta roșie te înzestrează cu o putere de atracție la care este imposibil de rezistat.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): luna august

Dilemele concrete sunt problematice și acestea pot fi rezolvate doar prin acceptarea unui compromis, așa cum ne putem iubi fără să fim de acord asupra tuturor aspectelor și să împărtășim momente bune, în ciuda gusturilor diferite. Din 12 august, Venus în Leu subliniază nevoia de a gestiona bine bugetul.

Sărbătorile nu trebuie să te facă să uiți de cerințele lunilor de toamnă și de obligațiile de onorat. Prin stabilirea acesteia de pe 21 mai și până la sfârșitul anului în Gemeni, Marte aduce flexibilitate activităților tale și planurile tale te ajută să ajungi oriunde îți dorești.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie): luna august

Din păcate, trebuie să lucrezi, chiar și în mijlocul verii. Fii sigur că nimic nu îți va deranja vacanța, dar zilele se pregătesc a fi aglomerate.

Aflată în semnul Fecioară din 5 până pe 27 august, Mercur îți impune un ritm restrictiv, poate prea mulți oameni de văzut, prea multe activități de exercitat și prea multe obligații de îndeplinit. Deși tonificat în iulie, corpul tău se epuizează mai repede luna aceasta.

Luna nouă din 27 august, tot în Fecioară, adaugă stres la aceasta din cauza grijilor materiale enervante. Încrede-te în Univers, cere ajutor, cei dragi sunt gata să preia din problemele tale și să te ușureze. O bună organizare îți va permite, de asemenea, să absorbi șocurile și inconvenientele care pot să apară.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...