Horoscop Camelia Pătrâşcanu, săptămâna 24-30 iunie. Gemenii sunt în formă maximă

Camelia Pătrășcanu dezvăluie noi predicții inedite, în cadrul rubricii sale, difuzate la Antena 3. Cunoscutul astrolog vine cu sfaturi prețioase pentru săptămâna 24-30 iunie, mai ales că cei mai mulți dintre nativi au parte de schimbări importante.

Horoscopul Cameliei Pătrășcanu, pentru ultima parte a lunii iunie
Ultima săptămână a lunii iunie vine cu vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, în special în ceea ce privește viața profesională. Gemenii vor avea parte însă de reușite pe toate planurile, astfel că se anunță o perioadă excelentă pentru acești nativi.

Berbec
Cei născuți în zodia Berbecului vor avea parte de o săptămână încărcată, de aceea Camelia Pătrășcanu le recomandă să nu neglijeze perioadele de odihnă. Eventualele dispute cu șefii, dar și cu colegii de la locul de muncă, riscă să le strice buna dispoziție.

Taur
Taurii continuă să resimtă oboseala acumulată în ultima vreme și au nevoie să-și încarce bateriile, de aceea săptămâna debutează într-un ritm destul de lent. Spre sfârșitul perioadei se anunță zile propice pentru o serie de schimbări importante.

Gemeni
Pentru nativii din zodia Gemeni, lucrurile funcționează ca pe roate, în această perioadă, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Se pregătesc intens pentru o întâlnire de afaceri extrem de importantă și, în ciuda emoțiilor, vor face o impresie cât se poate de bună.

Rac
Racii își dedică cea mai mare parte a timpului sferei profesionale, fiind mânați de dorința de a avansa în carieră. Se întrevăd însă și o serie de nemulțumiri în ceea ce privește un parteneriat mai vechi, de aceea Camelia Pătrășcanu le recomandă să-și asume independența.

Leu
Nativul din Leu are tendința de a se concentra mai mult asupra celorlalți, însă nu trebuie să neglijeze propriile interese, mai ales când vine vorba despre locul de muncă, unde intervin o serie de schimbări importante.

Fecioară
Fecioarelor le stă gândul numai la bani în această săptămână. Sunt motivate să prospere din punct de vedere financiar, pe baza atuurilor de care simt că dispun. Totodată, spre sfârșitul perioadei, se întrevăd unele informații benefice pentru viitor.

Balanță
Cei născuți sub semnul Balanței au parte de zile obositoare, mai ales în ceea ce privește sfera profesională, dar și satisfacțiile se anunță pe măsură. Astrologul recomandă însă respectarea perioadelor de odihnă.

Scorpion
Scorpionii au parte de o intuiție de invidiat în această săptămână și, mai mult decât atât, debordează de imaginație. Până spre sfârșitul perioadei, munca va rămâne cuvântul de ordine, însă în weekend se ivește și ocazia de a culege roadele.

Capricorn
Nativii din Capricorn își canalizează toate eforturile asupra afacerilor, sau întâlnirilor importante ce țin de viața profesională. Răbdarea reprezintă însă cheia pentru a avea parte de reușite în  următoarea perioadă.

Vărsător
Munca este principalul motiv care îi mânează pe acești nativi în următoarele zile, mai ales că lista cu sarcini ce trebuie duse la îndeplinire devine din ce în ce mai lungă. Astrologul recomandă însă respectarea momentelor de odihnă.

Pești
Peștii sunt foarte motivați să reușească lucruri extraordinare în următoarea perioadă, însă ar fi bine să acționeze mai degrabă în funcție de ce le dictează inima. Spre sfârșitul săpătămânii o veste importantă le poate da toate planurile peste cap.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop zilnic: duminica, 6 Decembrie 2020

E o stare de bine pe care-o s-o cultivăm c-avem nevoie de armonie, să ne ...