Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 15- 21 octombrie. Agitatie, tensiuni, discutii aprinse

Este o săptamana de muncă, putem obține rezultate pentru că multe planete sunt în Scorpion, o să ne plângem, o să ne jelim, o sa seducem, orice ca să obținem ce avem nevoie.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. BERBEC – pot fi geloși pe succesul cuiva sau pe partenerul de viață

– au nevoie de foarte multă atenția sau de servicii din partea persoanele pe care le solicită

– zilele de miercuri și joi, tensionate, au parte de surprize, de unele refuzuri

– dacă-și temperează nervii și renunță la gelozie sau la competiție, în weekend au toate șansele să se împace, să înțeleagă, să se calmeze.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. TAUR – pun accent pe relații

– sunt întâlniri chiar și cu superiori sau cu șefii, aici pot fi unele tensiuni, fie pentru că li se cer răspunsuri, fie pentru că trebuie să se adapteze sau să facă ceva ce li se cere, dar n-au foarte multă expertiză, le-ar prinde bine sfaturi sau o persoană pe care să conteze.

– toată săptămâna este pentru muncă.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. GEMENI – activitate intensă, să nu se bage în activități pe care nu le stăpânesc foarte bine

– acte care-i surprind miercuri și joi, trebuie să fie deschiși la date noi, să aibă o agendă flexibilă și o atitudine maleabilă.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. RAC – proiecte originale, idei, care e bine să fie puse în practică

– au nevoie de suport, nu trebuie să se bazeze pe banii altora, tot ceea ce fac să facă prin forțe proprii și să câștige mai multă independență în tot ce fac în această săptămână.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. LEU – pun accent pe interes, pe comoditate și pe confort, pe relaxare, pot primi musafiri, se pot pregăti pentru un eveniment ceremonios

– în ceea ce privește relațiile parteneriale, sunt destul de multe tensiuni, dacă sunt provocați, reacționează violent și acasă și la muncă.

– miercuri și joi nu-și stăpânesc cuvintele sau nervii.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. FECIOARĂ – au foarte mult de învățat sau de transmis învățătură, informație acumulată, unele scriu, altele vorbesc foarte mult în această săptămână.

– arta comunicării e foarte importantă și felul în care-și ambalează mesajul; miercuri și joi sunt tensionate, mai ales la muncă, în special dacă o persoană nu e disciplinată, nu respectă regulile, lucrurile se calmează vineri.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. BALANȚĂ – preocupate de bani, vor recupera niște sume de la care și-au luat gândul, au șansa să recupereze niște bani, e o săptămână pentru a băga bani în buzunar sau pentru a nu scoate.

– sunt tentate totuși să cheltuiască de dragul cuiva.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. SCORPION – sunt inspirați, se simt implicați în tot ce se întâmplă în jurul lor, activi din punct de vedere sentimental, ei să fie frumoșii și să se simtă bine, o săptămâna în care e foarte probabilă inclusiv o schimbare de look

– pot fi conflicte cu cei din casă miercuri și joi

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. SĂGETĂTOR – sunt preocupați de sănătate și de ce fac ceilalți la locul de muncă.

– în funcție de alegerile celorlalți, știu să se poziționeze în tabăra câștigătoare.

– pot descoperi și surprind indiscreții sau sfori trase de cei din preajmă, trebuie să se asigure că interpretează corect ceea ce aud, nu au voie să se certe, se poate rostogoli un bulgăre mult prea mare și nu mai pot corecta.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. CAPRICORN – se bazează pe prieteni sau au nevoie de o persoană înțelegătoare, tandră și sfătuitoare, ar fi bine s-o găsească dacă sufletul lor e prea încărcat cu griji

– tensiunile de miercuri și joi vizează mai ales banii, dacă să accepte anumite funcții sau cum să se poziționeze față de carieră mai ales că-n ultima vreme pun mai mult preț pe casă, pe inimă, pe relația conjugală, n-au voie să cheltuiască.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. VĂRSĂTOR – cariera e foarte bine susținută, fac impresie bună și știu să se folosească de atuurile lor și chiar de o reputație câștigată cinstit, care le poate aduce foloase neașteptate în aceste zile, stau bine la capitolul finanțe, deci pot specula sau câștiga.

– tensiunile sunt legate de propria lor personalitate, când năzuroși, capricioși sau jigniți, pot răspunde exagerat la cine știe ce propuneri sau gesturi li se vor face.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. PEȘTI – au o săptămână valoroasă din punct de vedere comunicațional, primesc vești exact la timp, sănătatea trebuie luată în atenție. S-ar putea să se arunce în lucruri pe care nu le pot cuprinde sau pentru care nu s-au pregătit destul.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...