Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru perioada următoare. O zodie are probleme până pe 1 decembrie

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrale pana pe 1 Decembrie 2018.Mercur este retrograd! Mare atenţie pentru cei care călătoresc. O zodie are parte de unele probleme.

HOROSCOP. Berbec

Pot fi geloși pe succesul cuiva sau pe partenerul de viață, au nevoie și luptă pentru asta de foarte multă atenție sau de servicii din partea persoanelor care le solicită. Miercuri sau joi sunt mai tensionate, au parte de surprize, de unele refuzuri, au cine știe ce situații spontan create îi obligă să se adapteze.

Dacă își tempereaza nervii și renunță la gelozie sau la competiție, atunci în weekend au toate șansele să se împace și să se calmeze,

HOROSCOP. Taur – Cu banii au de-a face. Nu vor să cheltuiască. S-ar putea să se distreze cu bani puţini. Le-ar prinde bine sfaturi sau o persoană pe care să se bazeze. O găsesc spre vineri sau sâmbătă și duminică.

HOROSCOP. Gemeni – Au multe lucruri plăcute de făcut. Să aibă naturalețea de a recunoaște calitățile omanenilor, acte miercuri și joi, trebuie să fie deschiși la diverse influențe, o agenda flexibila și atitudine maleabilă.

HOROSCOP. Rac – Mult spirit de intependență, idei care le vin și care sunt bine de pus în practică, proiecte pe lângă profesie, informații.

Au nevoie de suport, nu trebuie să se bazeze pe banii altora, ci prin propriile eforturi, sunt tensiuni miercuri și joi, mail ales dacă se bazează pe banii altora.

HOROSCOP. Leu – tot felul de gânduri și de analize. Își cântăresc sentimentele pentru persoanele importante pentru ei, ce simt și de ce simt.

Imaginea pe care și-a făcut-o despre o anumită persoană a fost corectă. E poate o vreme a împăcării. Se repară poate niște povești de multă vreme așa zis încheiate. Importantă e atmosfera din familie

HOROSCOP. Fecioară – Sunt foarte responsabile, au parte de bani, pe baza muncii lor. E importantă increderea pe care o au. Pot pierde pe mâna lor dacă nu au încredere. Se dumiresc în legătură cu o persoană.

HOROSCOP. Balanţă – E vorba de conduita lor, cum se poziționează față de o persoană. Se autoanalizează. Nu trebuie să cheltuiască. Își recalculează cheltuielile. Ceva probleme de sanatate pana pe 1 Decembrie.

HOROSCOP. Scorpion – Se anunţă o perioada de răsfăţ, bazată pe gesturi frumoase. Nu vor să facă niciun efort.

HOROSCOP Săgetător. Miercuri și joi sunt zile favorabile la muncă. Se analizeazî foarte mult și își dau seama de greșeli de atitudine pe care le corectează.

HOROSCOP Capricorn. Pun accentul mai mult pe relații personale. Și cariera este regândită.

HOROSCOP Vărsător. Se mobilizează, au multe întâlniri, discuții, proiecte. Miercuri și joi au discuții în familie reparatorii.

HOROSCOP Pești. Sunt cu ochii pe bani. Muncesc cu spor pentru a obține ce-și doresc.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...