Horoscop Anual 2021 Leu – Predicții pentru fiecare lună

Începutul anului  nu este distractiv, vă confruntați cu obstacole materiale și neînțelegere. Din fericire, Leul are caracter. Și asta e bine! Va folositi de forta si de vointa voastra pentru a intoarce soarta in favoarea voastra. Anul nu e usor, dar va veti descurca cu brio.

 

Horoscop Leu – luna ianuarie 2021
În astrologie, opoziția este un aspect disonant care duce la confruntare. Începutul anului cu patru planete în Vărsător (semnul tău opus) te pune în pericol sau în situații dificile. Un inconvenient apare dacă rămâi la pozițiile tale. Exista sanse sa iesi din dificultati, daca stii cum să pui întrebări.

Deschide-ți mintea, uită de prejudecăți, orizonturile se vor extinde.

În ceea ce privește partea profesionala și cea sentimentala, discuțiile se învârt în jurul ambițiilor tale  și a mijloacelor de atins obiective. Nu toată lumea este de acord cu ideile tale. Înțelegerea motivelor refuzului vă poate ajuta să evaluați fiabilitatea proiectelor voastre. Aflați dacă sunt realizabile sau nu.

 

Horoscop Leu – luna februarie 2021
Nu este cea mai ușoară lună pentru Lei. De aici și interesul de a aplica principiul precauției, de a avea garanții în jurul tău. Planetele desenează „cuadraturi” și „opoziții”, toate acestea limitându-ți acțiunile. Ai nevoie de sprijin,  pentru un sentiment de adaptare.

Social, evenimentele neprevăzute îți slăbesc poziția. Explorează alte căi pentru a-ti asigura veniturile, exista probleme în special din punct de vedere financiar.

În Taur, Marte vă încordează nervii. Compensați având reflexul de a face un pas înapoi la cel mai mic semn de conflict. Fizic, relaxează-te imediat ce corpul tău este obosit.

 

Horoscop Leu – luna martie 2021
Venus și Marte aduc un suflu de noutate, de plăcere și viata buna. Reveniți la realitate și vă lansati in anumite activități noi.

Începând cu data de 5, Marte creează o situație ideală pentru a lua inițiative, mai ales pe plan profesional. Performanța ta va face diferența și vei fi avantajat din punct de vedere financiar.

În Gemeni, Marte promovează relațiile. Contactele sunt pozitive, ajută la luarea de viraje decisive. Marte stimulează și dorintele tale ascunse. Venus intră în Berbec pe 22 pentru a-ți condimenta iubirile. Lansarea proiectelor comune consolidează legăturile. Vei trai o complicitate deosebita cu partenerul tau.

 

Horoscop  Leu – luna aprilie 2021
Situația ta se consolidează. Aveti oportunitatea de a transforma dificultatile in oportunitati, dacă începeți o afacere. Până pe 14, duo-ul Venus / Marte armonizează acțiunile și relațiile.

La job ca si in camin acasă, găsiți aliați care să vă ajute sau să preia din responsabilitati. Daca sunteti singuri, primele două săptămâni sunt favorabile iubirii, cu o posibilă întâlnire la locul de muncă sau într-un cadru familiar. În perioada 5 – 19, Mercur vă crește notorietatea, prieteni de departe vor lua legatura cu voi pentru a trimite o ofertă interesantă. Nu presupuneți nimic, Jupiter și Uranus pot (în continuare) în orice moment să provoace evenimente neprevăzute.

 

Horoscop  Leu – luna mai 2021
O pauză destinata odihnei si relaxarii se deschide din data de 14. Jupiter părăsește Vărsătorul (zodia opusa tie) pentru a intra în Pești. Un adevărat confort! Tot ceea ce nu ați putut face până acum este actualizat. Veti recupera timpul pierdut, accelerând dezvoltarea proiectelor neterminate.

In zona personală, de exemplu, o decizie întârziată este luată în considerare din nou, pe termen scurt. Trei planete din Gemeni aduc prospețime relațiilor voastre. Din punct de vedere relational, va intelegeti perfect cu prietenii, este conexiunea perfectă. Noile iubiri sunt fericite, promițătoare dacă căutați dragoste. In cuplu, inimile sunt in armonie.

 

Horoscop Leu – luna iunie 2021
Profitați de absența lui Jupiter (până pe 28 iulie) pentru a iniția o schimbare și, de ce nu, pentru a face o modificare in cariera. Mercur pariază pe comunicare pentru a vă usura situația. Șederea sa prelungită în Gemeni este un avantaj la nivel de relație. Bateti la uși, gasiti contacte, promovați-vă cat mai eficient.

Intrarea lui Marte în semnul vostru pe data de 12 vă stimulează ambițiile. Ați fost răbdători, ați îndurat, a venit timpul să preluați puterea asupra dorințelor voastre, să le transformati in  realitate. Inima si sentimentele trec in plan secundar, tocmai pentru a vă permite să vă consolidați poziția, înainte de a iubi liber în această vară.

 

Horoscop Leu – luna iulie 2021
Venus îți va înveseli zilele de vară până pe 22. De data aceasta, dragostea are prioritate peste orice altceva. Opriți timpul pentru a vă dedica partenerului sau pentru a vă putea bucura de cei dragi.

În semnul tău până pe 29, Marte te convinge să preia conducerea, să finalizezi un proiect în favoarea ta, in ciuda celorlalti. Inițiativele tale curioase accelerează realizarea acestuia.

În perioada 6-14, fuziunea Venus / Marte vă dublează șansele de a vă întâlni sufletul pereche, în contextul timpului liber sau a unei activități noi.

Jupiter revine în Vărsător pe 29, exista riscul de a fi nevoit să-ți revizuiesti ideile, , din cauza unor schimbări neprevăzute și neprevăzute.

 

Horoscop Leu – luna august 2021
Așa-numita poziție „retrogradă” a lui Jupiter și a lui Saturn te invită să reflectezi. Greu de mers înainte, imposibil de mers inapoi. Ce este de facut ? Puneți-vă întrebările corecte, inclusiv dacă locul pe care îl ocupați corespunde așteptărilor voastre. Răspunsul este pozitiv? Extindeți-vă domeniul de activitate acum. În caz contrar, începeți schimbarea cu un pas hotărât, dar fără grabă.

Începând cu data de 17, Venus în Balanță vă asigură sprijinul activ al partenerului (sau al unei persoane dragi), pentru a vă ajuta să mergeți mai departe. Încrederea în voi insiva vă dă curajul de a muta muntii din loc.

 

Horoscop  Leu – luna septembrie 2021
Mercur are trăsăturile unei persoane grijulii care ajunge la tine pentru a începe o aventură grozavă. Nu aveți de ce să vă temeți, dacă nu trebuie  să luați decizia pripit, insa e recomandat să vă implicați pe deplin în proiect.

În Balanță timp de două luni, Mercur sigilează și garanteaza alianțe. Septembrie este o lună de vis pentru a te căsători, a împărtăși același acoperiș, pentru a începe o afacere cu persoana iubită.

În ceea ce privește zona profesionala, orice asociație se dovedește a fi fructuoasă. Combinarea abilităților ajută la creșterea veniturilor. Sectorul artistic și relațional vă surade si va avantajeaza. Călătoriile mici sunt frecvente, promovează contactele, stimulează activitățile.

 

Horoscop  Leu – luna octombrie 2021
Fără îndoială octombrie este una dintre cele mai bune luni ale anului, cu un grup de așa-numite planete „rapide” în semne aliate (Balanță, Săgetător). Cine spune viteză, spune agilitate, pentru a profita de oportunități.

În perioada 6-17, cuplul Mercur / Marte creează animație, tensiuni, dar si multa mișcare. Mobilitatea promovează schimburi constructive, într-un cadru diferit.

Din 8, Venus în Săgetător trezește sentimente interesante. Viața ta sentimentala crește cu un proiect care îți este aproape de inimă. Perioada este ideală pentru extinderea familiei. Din punct de vedere financiar, Venus asociază profiturile cu călătoriile și comerțul.

 

Horoscop Leu – luna noiembrie 2021
Echilibrul situației tale depinde de modul în care ti-ai gestionat succesele. Dacă l-ai risipit cheltuind excesiv, va fi greu de traversat aceasta perioada. Dimpotrivă, vei depăși calvarul cu ușurință daca ai reușit să îți valorifici resursele.

Mercur și Marte în Scorpion pun la îndoială poziția ta. Ești inconjurat de oameni care au dorința de a te destabiliza. În ceea ce privește planul profesional, dar și la nivel emoțional, trebuie sa te temi de minciuni și trădări.

Intrarea lui Mercur în Săgetător pe data de 25 vă ajută să vă puneți viața în ordine, chiar dacă aceasta înseamnă să vă despărțiți sau să vă rupeți angajamentul.

 

Horoscop Leu –  luna decembrie 2021
După ce ai avut probleme cauzate de prezența duo-ului Jupiter / Saturn în Vărsător, câștigi acum pariul pentru a profita la maximum. Jupiter este un schimbător de jocuri, atentie caci va trebuie sa stii sa adaptezi acțiunile la noua situație.

Saturn vă întârzie planurile, indiferent dacă profitați de ocazie pentru a vă aprofunda subiectul sau pentru a începe alte proiecte. Mai presus de toate, ați avut ocazia să vă scoateți la lumină talentele, exercitându-le într-o mie de feluri.

Începând cu 14, Mare te răsplătește cu o multitudine de recompense (o promoție din partea superiorilor, o surpriză bună din partea persoanei iubite). Închei anul cu mândria că ai obținut o mare victorie.

Loading...

One comment

  1. va rog, unde putem citi horoscopul anual 2021 pentru celelalte zodii?!….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...