Horoscop anual 2021 Gemeni – Perspective noi și interesante în viața personală

Horoscop Gemeni 2021 – Iubire, bani, sănătate, carieră

Gemeni este al treilea semn astrologic din zodiac. Zodia Gemenilor incepe pe 22 mai și se termină pe 21 iunie. Gemenii sunt un semn masculin, aerian, dual, intelectual, care este guvernat de Mercur. Oamenii nascuti sub semnul Gemenilor posedă o capacitate intelectuală impresionantă, ușurință în comunicare și se dovedesc a fi foarte pricepuți în comunicare. Natura lor duala îi face uneori duplicitari, insa au suflet bun. Gemenii au de obicei umor și optimism, iar asta ii ajuta sa depaseasca multe dificultati.

 

Este 2021 un an norocos pentru Gemeni?

2021 este un an norocos pentru nativi, mai ales pe plan personal. Noul an anunță o viață de familie fericită, o abordare tenace a tuturor scopurilor și viselor și nevoia de a evolua profesional.

Cei nascuti sub semnul Gemenilor rezolva problemele restante de anul trecut si se pot ocupa de planurile de viitor. In plan sentimental, norocul Gemenilor vine din partea unor prieteni, care ii pot facilita cunostinte noi.

 

Ce luni și zile sunt norocoase pentru Gemeni în 2021?

Cu toată sinceritatea, 2021 nu va fi un an ușor, dar va aduce multă satisfacție Gemenilor, iar august și septembrie sunt cele mai bune luni pentru a reuși să finalizați tot ceea ce intenționați să faceți.

În 2021, curiozitatea vă va permite să găsiți o oportunitate de carieră pe care nu ați luat-o niciodată în considerare până acum, care vă va stimula intelectual.

Mercur – guvernatorul Gemenilor – va fi retrograd în perioada 29 mai – 22 iunie, iar planetele vă sfătuiesc să evitați asocieri noi, să le priviți foarte atent, acordând atenție oricărui detaliu care implică un contract.

Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască dragostea călătorind. În timp ce călătoriți, veți întâlni pe cineva special sau vă veți privi partenerul într-o lumină nouă. Oportunități personale pentru Gemeni sunt datorate lui Venus. Venus guvernează banii, dragostea, relațiile sociale. Gemenii au ocazia in 2021 sa imbunatateasca tot ce tine de cooperarea cu ceilalti.

 

Bani:

Unele dintre deciziile pe care le luați din punct de vedere financiar din aprilie până în iunie vor fi inspirate. S-ar putea să fie necesară examinarea datoriilor cand  Venusretrogradează. In iarna pana in martie si incepand din noeimebrie, e bine ca Gemenii sa fie atenti la afaceri comune, parteneriate si asocieri.

Anumite decizii financiare se pot dovedi paguboase, daca nu acordati importanta detaliilor. Pentru nativii din ultimul decan al zodiei, e posibila o investitie imobiliara, se gandesc la o mutare sau la o tranzactie care urmeaza sa le aduca venituri mai bune pe viitor.

 

Dragoste:

Ești mai hotărât ca niciodată să construiești o relație pe termen lung lângă persoana pe care o iubești. Deși ai trecut prin suișuri și coborâșuri în relația ta sentimentala,  te vei asigura că  in cuplu totul decurge bine.  Mai și iulie sunt cele mai bune luni pentru căsătorie.

Cei care deja au partener, se bucura de iubire mai ales pe parcursul verii, cand e posibil sa munceasca la anumite proiecte comune de perspectiva.

 

Se vor casatori Gemenii în 2021?

Gemenii singuri vor tinde să cocheteze în dreapta și in stânga. La scurt timp, o persoană specială va apărea în viața nativilor care nu au partener. Venus își arată din nou influența, iar relațiile personale și  sentimentale ar putea cunoaste o schimbare în mai și iunie.

De asemenea, poți întâlni mulți oameni importanți pe toată durata tranzitului lui Venus, pe măsură ce întâlnești oameni pcare sunt pe aceeasi lungime de undă mentală cu tine. Problemele vechi și nerabdarea de a gasi un partener pot influența viata sentimentala a Gemenilor.

Nu e bine sa se grăbească. Se anunta intalniri fericite in perioada august / septembrie. De la sfârșitul lunii septembrie începe o îmbunătățire a parteneriatelor. Se pot cladi relatii pe termen lung care se vor transforma in casnicii.

Carieră:

Situația financiară este marcată de o multitudine de oportunități. Șansa in cariera devine mai evidenta incepand cu  martie 2021. Cei care aleg să lucreze în domenii pentru care se dovedesc a fi talentați vor castiga o mare împlinire spirituală si de asemenea si multi bani.

De asemenea, colaborările se îmbunătățesc începând cu luna septembrie. Gemenii care isi doresc o afacere proprie au sanse sa isi vada visul implinit in a doua jumatate a anului 2021.

 

Vor avea Gemenii un loc de muncă în 2021?

Venus poate fi implicat aici numai dacă căutați salarii mai mari și vi se refuză, atunci veti gasi alt loc de munca in perioada mai și iunie. Cei născuți intre 21-28 mai ar putea decide să intre într-un nou domeniu de activitate, de la sfârșitul lunii martie.

Cei nascuti in perioada 1-7 iunie nașteri sunt sfatuiti sa caute un loc de muncă în domeniile creative sau artistice. Nu incercati insa o schimbare de cariera daca nu stapaniti bine domeniul. Puteti sa va orientati spre cursuri de calificare sau chiar alte studii, va vor ajuta in plan profesional.

 

Sănătate:

Gâtul  ar putea fi o zonă vulnerabila pentru cei Gemeni născuți în iunie. Pentru cei care suferă de boli respiratorii sau afecțiuni bronșice,  perioada din 10 august până pe 2 septembrie 2021 este propice unor tratamente, interventii chirurgicale,etc.

In restul anului, doar mici probleme legate de oboseala si stress vor influenta sanatatea Gemenilor.  Nu neglijati analizele anuale, puteti evita anumite probleme care altfel nu pot fi scoase la iveala.

 

Ce ar trebui să mănânce Gemenii în 2021?

Pentru nativi sunt recomandate prune, portocale, grapefruit, struguri, zmeură, mere, salată, conopidă, spanac, morcovi, țelină, fasole verde, roșii, iaurt, migdale, usturoi și ghimbir. Evitați: cafea in exces, legume rădăcinoase (cartofi, ridichi), alimente grase și dulciuri rafinate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...