Horoscop Anual 2021 – Fecioara

Horoscop Fecioara 2021 – Iubire, bani, sănătate, carieră

Fecioara este al șaselea semn astrologic din zodiac. Zodia Fecioară începe pe 23 august și se termină pe 22 septembrie. Perfectionista si  atenta la detalii, Fecioara poate fi o adevarata forta a naturii.

Este modesta si timida, meticuloasa, inteligenta si motivata, dar in functie de context se dovedeste uneori capricioasa, critica, dura si conservatoare. Calitatile Fecioarei o fac apreciata in cercul de prieteni, spiritul intreprinzator si analiza minutioasa a situatiilor îî ofera succes in multe demersuri.

 

Este 2021 un an norocos pentru Fecioară?

2021 va fi un an norocos pentru Fecioare, care vor reuși să-și continue proiectele și să înceapă altele noi, făcând pași mici, dar siguri, pentru a-și atinge obiectivele.

Jupiter aduce în viața acestor nativi doza de noroc necesara. Se pare că planetele sunt binevoitoare in 2021 pentru Fecioare, impulsionând mai cu seama sectorul financiar. Pot apărea câștiguri bune, oportunitati si sanse nesperate, desi Fecioara e sceptica.

 

Ce luni și zile sunt norocoase pentru Fecioară în 2021?

Contează pe simțul și intuiția ta analitică atunci când vrei să investești. Nu conta pe opiniile și recomandările terților, deoarece e posibil sa apara pierderi. O perioadă mai favorabilă pentru a obține venituri suplimentare neașteptate va veni spre sfârșitul anului, în septembrie, octombrie și noiembrie.

Este posibil ca Fecioarele să treacă prin unele schimbări, dar 2021 nu aduce atâtea probleme ca anul care a trecut. S-ar putea să găsiți ocazia de a începe o nouă relație, de a vă reînvia relația actuală cu o energie mai bună și mai pașnică.

Din punct de vedere financiar, 2021 va fi un an foarte productiv,  mai ales in martie – aprilie, iar investițiile pe care  le veti face se vor dovedi profitabile. Credința în tine și o atitudine îmbunătățită față de viață sunt cele mai bune oportunități. Jupiter va influenta semnul vostru până la sfârșitul lunii septembrie 2021 și vă va aduce beneficii, dacă doriți să mergeți mai departe în viața voastră. Atentie la sanse nesperate si  un noroc suplimentar undeva la mijlocul anului.

 

Bani:

Din punct de vedere finanicar, anul se anunta prosper. Rezultate bune se anunta anul acesta datorită efortului personal și a norocului care există în parteneriatele comune.

Este posibil sa incheiati un nou parteneriat financiar, iar discuțiile încep în aprilie. Fiți conștienți de riscuri, evitati angajamentul daca parte complicat. Orice contract semnati in perioada verii pana in septembrie se va dovedi fructuos.  Anumite castiguri vin din scurte colaborari, care insa nu sunt de durate, deci sume de bani mici si punctual primite.

 

Dragoste:

Prima parte a anului 2021 va fi plină de pasiune, dragoste și romantism, motiv pentru care ați putea decide să vă căsătoriți. Fecioarele vor fi mai fermecătoare, mai iubitoare ca niciodata. Perioada pana in iunie este plină de atmosfera boemă de dragoste.

În a doua parte a anului, vă veți retrage puțin câte puțin spre camin si casa. Relatia actuala va face mai linistit si mai echilibrat, alaturi de persoana iubita.

 

Fecioara se va căsători în 2021?

Anul 2021 va fi foarte activ în ceea ce privește viața socială. Veți ieși mai mult, veți întâlni noi prieteni și veți profita de timpul liber. Această perioadă este favorabilă pentru Fecioarele singure. Ieșirea alaturi de prieteni îți va crește șansele de a întâlni pe cineva și de a începe o nouă relație,

Acum, Mercur – planeta surprizei și a evenimentelor și situațiilor imprevizibile,  se deplasează prin sectorul relației tale. Este evident că schimbarea va avea loc aici. Esti mai atras acum de oameni diferiți fata de ceea ce preferi de obicei, așa că vei avea sanse sporite.

Dacă sunteți în căutarea unui partener, călătoriți sau cautati online pentru a găsi o astfel de persoană. Zilele din jurul eclipsei solare din 14 octombrie au o semnificație specială pentru Fecioare.

 

Carieră:

Cei care se nasc în zodia Fecioară vor avea un an foarte activ, din punct de vedere profesional. Cu siguranță, va trebui să lucrați din greu,  astfel încât să puteți urca încet treptele succesului. Veți fi foarte interesat să obțineți rezultate bune, nu neapărat pentru a câștiga mai mulți bani.

Renumele si popularitatea vor spori in 2021.  Profesional, tot ceea ce ține de cercetare, dezvoltare, inovare și marketing este bine reprezentat. Cei care activează în domeniul artistic pot obține rezultate spectaculoase.

 

Ce loc de muncă va avea Fecioara în 2021?

Mulți nativi vor opta pentru două locuri de muncă în acest an, în special din perioada aprilie până în august. De la mijlocul lunii august până la sfârșitul lunii septembrie veți găsi un entuziasm suplimentar pentru muncă și veți aplica la diferite joburi. Este momentul potrivit pentru o schimbare de profesie, sau reluati un hobby care v-a pasionat in trecut.

Recompensele financiare pot veni în septembrie.

 

Sănătate:

Sunteți înclinat să fiți mai sănătos. Jupiter te incurajeaza sa petreci și să te delectezi cu activități plăcute, iar o creștere a greutății este posibilă. Pentru cei cu anumite probleme de sănătate,  va fi momentul să înceapă regimuri sau proceduri pentru sănătate mai adecvate,  din luna mai 2021.

 

Ce ar trebui să mănânce Fecioara în 2021?

Vei începe anul 2021 sub bune auspicii în ceea ce privește starea ta de sănătate și tonusul mental. Este foarte recomandat să consumi mai multe legume și fructe. Exercițiile fizice pot fi, de asemenea, foarte benefice. Pe tot parcursul anului, e bine sa pastrezi o dietă echilibrată pentru o silueta mai frumoasa si supla. Fecioarele apreciaza aspectul sportiv, deci nu le va fi greu sa se pastreze activi si in forma fizica excelenta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...