HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mincinoase zodii! TOPUL celor mai mari mincinosi ai zodiacului

  1. SCORPION

Este un semn zodiacal care adora sa manipuleze si sa minta. Exceleaza in acest domeniu si nicio alta zodie nu il poate egala. Minte atat de bine, incat ii este si lui greu cateodata sa isi mai dea seama care este adevarul.

  1. GEMENI

Nu sunt la fel de inselatori ca Scorpionii, insa au un talent aparte in a-i manipula pe cei din jur. Adora sa minta iar minciunile lor sunt originale, astfel incat incep sa fie percepute ca fiind parte din personalitatea lor.

  1. PESTI

Chiar daca Pestii au un suflet sensibil si artistic, realitatea este ca dedesubt se ascunde un diavol care va minti orice pentru a obtine ceea ce isi doreste. Pestii sun intuitivi si stiu exact care sunt minciunile care se potrivesc fiecarei situatii in parte.

HOROSCOP ZILNIC 2018. Top ZODII NOROCOASE în anul acesta, prezentat de Mariana Cojocaru

Berbecii au o perioada foarte interesanta. Vor atrage castiguri si vor investi in sanatate.

Taurii au Venus intr-o pozitie foarte buna. Vor beneficia de o luna mai extraordinara si vor filtra sentimentele.

Gemenii sunt foarte prietenosi.

Racii sunt intr-o perioada in care se gandesc daca relatia lor este buna.

Leii au un sens nou in viata. Unii au un an foarte bun, cu reusite extraordinare.

Fecioarele sunt cu gandul la castig.

„Balanțele înfloresc. Sunt și ele de departe susținute nu doar de Anul Câinelui de Pământ din zodiacul chinezesc. Discutăm despre un Jupiter retrograd din Scorpion. Acesta susține veniturile.

Scorpionii au o perioadă cu Jupiter retrograd. E considerat benefic în general. Să nu uităm că e patronul Săgetătorului, ori Scorpionul nu se simte foarte bine. Scorpionul e într-o zonă de penitență, de izolare.

Săgetătorii sunt și ei într-o perioadă destul de delicată, mai ales în casa financiară. Aș spune că pot exista pierderi și sancțiuni. Atenție la posibilele controale! Atenție mare de tot! Trebuie să fie atenți mai ales la sănătate.

Capricornii au Saturn cu Luna Neagră alias Lilith. Nu sunt foarte privilegiați. Sunt considerați statornici și foarte apropiați de cele sfinte.

Vărsătorii sunt foarte bine susținuți de axa de destin, pe asocieri, pe colaborări, pe tot ce înseamnă relațiile stabilite mai ales la locul de muncă.

Peștii au pe de o parte Neptun cu Chiron în constelația lor. Devin mai spirituali. Nu uitați că România are axa în Pești și Fecioară”, a mai spus Mariana Cojocaru în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...