Horoscop 9 februarie 2021

O s-avem curaj să-ncepem lucruri noi, relaţii care să ne completeze pe ici, pe colo şi care să ne-ajute să ne cunoaştem şi mai bine.

Vibraţia zilei este 9 şi încheiem cu succes ciclul de viaţă ca să-ncepem altul.

Astrologii au veşti bune în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului şi anunţă schimbări importante în afaceri pentru alţii.

 

(BERBEC)
Poate-i faceţi o surpriză unui sărbătorit şi organizaţi pe şest o petrecere de ziua lui şi-l chemaţi şi pe el – ca invitat – surpriză. O să faceţi nişte lucruri care s-ar putea să iasă din tiparul obişnuit şi să fie revigorant, să va-nscrieti într-o excursie la capătul lumii, sau la un concurs cu miză mare.

Nativii Berbec se bucură astăzi de atenţia unei persoane speciale, faţă de care nutresc sentimente puternice. Profitaţi de moment şi dezvăluiţi ce zace în inima voastră. S-ar putea să aveţi marele noroc, iar această persoană să fie îtnru totuld e acord cu voi, să aibă aceleaşi sentimente şi să îşi dorească să fie mereu alături de voi. Poate fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

 

(TAUR)
Se poate să luaţi o decizie referitoare la casa pe care vreţi s-o cumpăraţi şi-ntrebati familia dacă e de acord, sau mai amânaţi momentul. O să vă bucuraţi de vizita cuiva şi poate daţi refresh unei relaţii care-şi pierduse farmecul, prospeţimea şi o să vă puteţi aşeza la casa voastră dacă lucrurile merg bine între voi.

Cei aflaţi sub semnul Taurului trebuie să înţeleagă că uneori lucrurile pot escalada, motiv pentru care trebuie să îşi păstreze răbdarea, să acţioneze cu tact şi să nu renunţe la visul lor. Acordaţi-vă timp cu anumite proiecte dificile ori cereţi pur şi simplu ajutor celor în care aveţi multă încredere. Vorbiţi despre sentimentele şi problemele voastre, nu le ascundeţi în itneriorul vostru, căci s-ar putea să izbucniţi mai târziu.

 

(GEMENI)
Se poate să faceţi o plimbare în afara oraşului, un dus-întors şi să revedeţi şi nişte prieteni, sau pe cineva care-aşteaptă de mult un semn de viaţă de la voi. O stare bună, cu energie, şi-o să vreţi să daţi o raită pe-afară să vă-ntâlniţi şi cu prietenii, mai ales dac-aveti un eveniment la care sunteţi aşteptaţi.

Cineva aflat sub autoritatea voastră este voit neascultător și cu siguranță trebuie să-l puneţi la locul lui. Fie că alegeți să o faceți în privat sau în public depinde de dvs., dar rețineți că a da un exemplu şi altora poate fi adesea extrem de util pentru a împiedica alte persoane să facă aceleași greșeli. Vă aflați acum într-o fază foarte puternică a vieții dvs. și trebuie să continuați să vă puneți în poziții de conducere, astfel încât să puteți profita la maximum.

 

(RAC)
E cineva care vrea să reaprindă flacăra iubirii şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi cum să-i răspundeţi. O să-i strângeţi pe toţi ai voştri la masa de duminică şi poate îşi spune fiecare părerea cu privire la investiţiile legate de casă şi de şcoli, taxe şi de ce mai au nevoie copiii.

Trebuie să priviţi pe toate părţile ca să faceţi o alegere. Vedeți argumente pro și contra de ambele părți, dar nimic nu vă va influența spre o opțiune sau alta. Nu fiţi duri cu voi pentru că sunteţi indecişi. Sunteţi atât de dornic să vedeţi lucrurile într-o lumină pozitivă, încât este posibil să nu mai vedeţi lucrurile clar! Acordaţi-vă mai mult timp. Nu vă mai concentrați atât de tare asupra acestei alegeri și lăsați-vă subconștientul să se ocupe de ea. Când este momentul potrivit, veți ști care este alegerea corectă. Nu vă faceţi griji.

 

(LEU)
Poate aveţi ceva important să-i spuneţi fiinţei iubite şi ieşiţi în oraş, poate-n alt oraş, să fie un cadru total diferit. O să fiţi şi mai activi în grupul de prieteni, ieşiţi la socializare, puneţi în practică ideile care v-ar face şi mai populari printre cei care contează pentru voi.

Zi excelentă pentru lei. Reluați legătura cu o persoană dragă și aflați vești importante din viața sa. La locul de muncă vă bucurați de o săptămână liniștită, fără multe bătăi de cap sau proiecte urgente. Profitați de această perioadă pentru a vă mai relaxa puțin, meritați după toată agitația din prima lună a anului.

 

(FECIOARĂ)
E cineva interesat să vă cunoască şi o să ieşiţi la cafea să vedeţi dacă se leagă frumos conversaţia, sau nu. Se va găsi un prilej anume s-o luaţi din loc, să vă duceţi la nişte prieteni, sau rude care fac o trataţie şi o să vă faceţi plinul sufletesc să puteţi face față provocărilor din viitorul apropiat.

Dragostea bate la ușa fecioarelor. Luna iubirii se pare că vă prinde cu fluturași în stomac. Nu fiți timizi, arătați-i persoanei iubite ce simțiți. Starea de bine vă priește pe toate planurile și mai ales din punct de vedere professional sunteți cu un pas înaintea tuturor. Șefii vor fi impresionați de prestația voastră și s-ar putea să vă facă o surpriză sub forma unei măriri de salariu sau chiar promovarea mult visată.

 

(BALANŢA)
Se poate s-aveţi parte de nişte musafiri şi să pregătiţi la repezeală ceva frugal ca să nu vă obosiţi prea tare, să vă facă plăcere. Voi o să acceptaţi cu dragă inima să ieşiţi la o-ntalnire cu cineva care vrea să clădiţi o relaţie solidă c-a descoperit c-aveţi valori morale, spirituale comune.

Schimbările recente din viața Balanței au fost greu de acceptat, dar astăzi ar trebui să începi în sfârșit să simți că te mai relaxezi. Este un sentiment bun și ar trebui să vă lase să zâmbiți până la sfârșitul zilei. Oamenii încep să te observe mult mai mult. Cu siguranță le place cum ați gestionat aceste schimbări și ar putea dori să știe care este secretul dvs. Împărtășește dacă vrei, dar amintește-ți că un mic mister poate crea mult mai multă atenție.

 

(SCORPION)
E posibil să umpleţi un gol sufletesc cu o nouă iubire, şi să vă-mpliniți şi visul de a avea copii – ca să fiţi pe deplin fericiţi. O persoană tânără vă scoate din casă, poate-aveți un hobby comun, vă duceţi la o zi de naştere, o fi un party al copiilor, sau un concurs, un meci – e animaţie.

Pentru Scorpion, una dintre cele mai noi relații devine brusc foarte intensă. Voi doi începeți să arătați de parcă sunteți împreună de o veșnicie, iar acesta este un moment crucial. Vrei să menții impulsul cu această persoană, dar ai putea fi în pericol să pierzi din vedere propria identitate și obiectivele tale. Deci, luați o mică vacanță de gândire de unul singur și încercați să vă dați seama care este scopul.

 

(SĂGETĂTOR)
Se poate să plecaţi într-o excursie, un du-te vino şi să fie un bun respiro, să vă rupeţi de stresul zilnic. E posibil, la o întâlnire să vină cineva cu o propunere de job, şi să fie convenabil, să vă faceţi timp pentru aşa ceva c-aveţi nevoie de bani şi ca să experimentaţi lucruri noi.

Săgetătorii ar putea avea parte de evenimente neașteptate, care să schimbe complet atmosfera de calm și relaxare. Nu este exclus un eforț emoțional intens pentru a depăși anumite situații delicate, însă puterea acestor nativi de a rezista în fața obstacolelor va ieși, ca de obicei, la suprafață, fix în cele mai importante momente. Ușor, însă, nu va fi.

 

(CAPRICORN)
Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate vă faceţi curaj să reparaţi o relaţie care v-ar aduce bucurie şi alte beneficii sufleteşti. Se poate să petreceţi mai mult timp cu partenerul de cuplu, să perfectaţi comunicarea c-aveţi nevoie unul de celălalt mai mult ca oricând, să fiţi o echipă.

Capricornii au multe idei, iar unele dintre ele cu potențial uriaș, însă la capitolul acțiune nu stau la fel de bine. Marile succese nu vin de pe o zi pe alta, ci pas cu pas, zi după zi. Dacă nu găsești motivație și traversezi o perioadă de apatie, încearcă să faci o fracțiune din ceea ce ți-ar fi dorit, dacă ai fi avut energia necesară. Lucrurile vor veni apoi ca într-o avalanșă.

 

(VĂRSĂTOR)
E posibil să apară cineva care să vă facă să visaţi la o relaţie care v-ar completa frumos şi or să vină şi copiii, să vă-mplinească. Se poate să fie un moment al marilor decizii şi să alegeţi ce e cel mai bine pentru voi din punct de vedere al relaţiei de cuplu – să fie armonie în doi.

Ziua de marți le aduce nativilor Vărsător multă voie bună şi energie pozitivă. O zi în care multe dintre întrebările pe care ţi le-ai pus în ultima perioadă îşi vor găsi răspuns. Dacă eşti implicat într-o relație, fa bine şi implică-te mai mult, nu eşti suficient de atent cu jumătatea ta, iar asta ţi-ar putea aduce ceva bătăi de cap. La serviciu, totul merge strună, ești lăudat de şefi şi, cel mai probabil, vei fi avansat sau vei primi ceva în plus la salariu. Mare atenție la unii colegi de muncă, s-ar putea să ai ceva probleme din cauza invidiei şi a micilor răutăți. Seara se va încheia alături de cei dragi, în sânul familiei.

 

(PEŞTI)
Se poate să vă faceţi timp pentru cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vedeţi dacă mai există compatibilitate, sau a dispărut. E un moment festiv şi poate sunteţi şi voi implicaţi şi altfel decât sufleteşte c-o fi cineva foarte apropiat şi o să se vadă şi contribuţia voastră.

Pentru nativii zodiei Peşti, este o zi excelentă. Nimic şi nimeni nu te va opri să realizezi tot ce ţi-ai propus. Singura problemă care ar putea să apară în cazul unora dintre voi, ar fi legată de sănătate. Drept urmare, se impune o mai mare grijă la acest capitol. În plan personal, pot sa apară schimbări semnificative. De la apariția unui copil, planificarea lui sau chiar amorezarea până peste cap, totul este posibil. Este important să știi ce vrei şi să încerci să realizezi tot ce ţi-ai propus. Fii curajos, astrele sunt alături de tine!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...