Horoscop 8 martie 2021

O zi de sărbătoare şi la mulţi ani doamnelor şi domnişoarelor! O să fim receptivi la frumosul din jurul nostru şi o să ne bucurăm de ce le putem oferi celorlalţi şi nouă, pentru că merităm cu toţii.

Astrele spun că pentru anumite zodii nu este o zi tocmai benefică. Unii nativi se pot trezi prinşi în conflicte cu cei dragi, în timp ce alţii îşi vor regăsi motivaţia abia după primirea unei veşti.

Vibraţia zilei este 8 şi n-o să facem rabat la bani dacă ne dorim câte ceva.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 BERBEC

Se poate să apăreţi în public cu ceva care să vă onoreze şi să fie un câştig de imagine, să străluciţi. O s-aveţi un feed-back de la fiinţă de care sunteţi îndrăgostiţi, vedeţi cu ce moneda va răspunde, şi în ce etapă a relaţiei vă aflaţi.

S-ar putea să te ridici cu greu din pat. Aveţi o perioadă aglomerată care îşi spune cuvântul. Cheia pentru dumneavoastră este să nu vă lăsați copleșiți până la punctul în care nu mai puteți funcționa deloc. Mergeți în ritmul propriu și veți întâlni un succes extraordinar. Încercaţi să vă mai şi relaxaţi în tot acest proces.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 TAUR
E posibil să revină cineva cu care-aţi fost într-o relaţie, cu gânduri bune şi să reîncepeţi o relaţie care să vă facă fericiţi. Voi o să vă simţiţi în elementul vostru pentru că va-mpacati cu situaţia în care vă aflaţi, de unde până acum nu vă convenea şi o să fie un confort afectiv.

Lenea îşi spune cuvântul şi pentru Taur. Chiar dacă poate vrei să dai deoparte anumite sarcini, din păcate acest lucru poate să fie posibil. Mai bine încerci să faci mai puţin decât deloc. Profitaţi de timpul petrecut în familie şi de sfaturile celor dragi. Ajutorul unui prieten apropiat ar putea reînnoda o relaţie mai veche.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 GEMENI
Vi se propune un job, poate vă-ntâlniţi cu un om de afaceri care vine cu o ofertă care vi s-ar potrivi – vedeţi cum staţi. Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv şi să aveţi şi cota voastră de glorie, o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care poate fi rampa voastră de lansare.

S-ar putea să aveţi o perioadă mai tensionată. Lecția de viață pe care este posibil să fie nevoie să o înveți are probabil legătură cu disciplina și cu nevoia de a fi mai cinstit. Mai mult, nu vă fie teamă să lucrați puțin mai mult decât până acum pentru a vă face visele să devină realitate. O să vă mulţumiţi cât de curând!

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021RAC
O să cheltuiţi nişte bani ca să le faceţi cinste alor voştri, tot e sărbătoare şi o să vă strângeţi cu toţii la masa de duminică. O să reglaţi o situaţie partenerială, ca să va-ntelegeti şi mai bine în relaţie, să fie armonie şi să vă puteţi vedea liniştiţi de viaţă de cuplu.

S-ar putea să întâlniți obstacole, dar nu vă faceți griji. Sunt lucruri pe care ești capabil să le abordezi cu succes. Partea dificilă a situației este că niciunul dintre aceste blocaje nu se va schimba și este posibil să nu înțelegeți absolut nimic în cele din urmă. Încearcă să nu iei personal această perioadă. Este trecătoare.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 LEU
O să şi primiţi cadouri, şi o să şi oferiţi ceva, în semn de prietenie, de respect, sau o fi o dovadă de dragoste, de ziua femeii. Întâlniri cu prieteni pe la evenimentele din oraş, or fi ceva aniversări, şi o să vă prindă bine să consolidaţi nişte relaţii care v-ar propulsa în carieră.

Mintea ta este ascuțită, iar dorința ta de a lucra este la fel de puternică. Folosiți această combinație puternică de forțe în avantajul vostru. Vei descoperi că ai o abilitate analitică bine dezvoltată. Există foarte puține lucruri care vă vor scăpa printre degete. Cel mai important lucru pe care trebuie să ți-l amintești este să nu lași alte persoane să-ți împiedice progresul.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 FECIOARĂ
Se poate s-apara abia acum cineva care v-a abordat în vederea unei relaţii la un telefon, sau în reţelele de socializare şi-acum să vă şi întâlniţi. O bucurie, c-o să revedeţi nişte oameni cărora le-aţi dus dorul şi poate veţi continua o activitate care v-a adus cândva beneficii.

Fecioarele nu au cea mai bună stare pentru a începe săptămâna şi încearcă să îşi găsească echilibrul pentru a trece cu brio de sarcinile de la birou. Poate că o să vă simţiţi letargici, dar cumva o scoateţi la capăt. O ieşire pe seară cu prietenii va mai destinde atmosfera. Pe plan amoros, lucrurile decurg mai bine.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 BALANŢĂ
Prietenii v-au pregătit nişte surprize care-or să vă umple inima de bucurie, e sarbatoare-e ziua femeii! Se reuneşte familia cu un prilej anume, tot e duminică, e şi sărbătoare, şi o să puneţi la cale nişte evenimente festive la care va contribui fiecare cu câte ceva.

Nu este o idee bună să dai vina pe alţii pentru problemele tale. Reproşurile ar trebui să îţi fie adresate în mod direct. De asemenea, încercaţi ca emoţiile să fie mai degrabă constructive. Chiar dacă aveţi senzaţia că totul merge pe dos, nişte veşti neaşteptate pot schimba cursul zilei. Trebuie să vă încredeţi mai mult în norocul apărut de după colţ.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 SCORPION
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să va-nsoteasca în viaţă pentru că sunteţi compatibili – şi-o să fiţi împliniţi sufleteşte. E de ieşit pe afară la socializare ca să vă mai vedeţi cu unul, cu altul să relaţionaţi în vederea unor preocupări extraprofesionale, să vă consolidaţi poziţia la nivel de grup.

Scorpionul poate părea că este prins într-o luptă pentru putere din care nu poate ieși. Problema este că această luptă poate avea foarte puțin de-a face cu tine și cu acțiunile tale. Există o forță puternică, limitativă, care îți cere să încetinești ritmul. Încearcă din răsputeri să nu te mai implici în conflicte care nu te privesc.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate s-aveţi musafiri şi să petreceţi câteva ore bune împreună şi să vă faceţi planuri de vacanţă, să desfăşuraţi activităţi comune. Se poate să fiţi mai cheltuitori decât de obicei, dar vreţi să fiţi generoşi, să le faceţi surprize plăcute alor voştri, pentru că e o nevoie interioară.

Săgetătorul are o abordare întemeiată și constantă în a contesta anumite decizii. Cineva cu un ego puternic ar putea da peste cap planul pe care l-ați așezat atât de atent. Încercați să respectați faptele și faceți tot posibilul să nu lăsați acest lucru să se transforme într-un fel de concurs de popularitate. Fii umil și direct. Încearcă să nu fii prea emoțional sau sensibil.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 CAPRICORN
O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi o să ştiţi de la prima vedere ce e de făcut, dacă simţiţi ceva, sau nu. O invitaţie neaşteptată, poate va scoate-n oraş cineva, se poate şi mai departe de casă, şi să vă-ntoarceţi la noapte, ori poate mai rămâneţi dacă vă luaţi nişte zile libere.

Ai grijă ca respectul tău de sine să nu depindă de ceea ce îți spun alții. Puţină atenţie vă poate face să vă simţiţi ca un zmeu, dar în minutul următor unele critici vă pot face să vă simțiți neliniștiți. Fă tot posibilul să nu-i lași pe ceilalți să te arunce în aer și apoi să te dezumfle de parcă nu ești mai mult decât un balon.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să le-ntoarceti vizita unor rude apropiate, poate copiii, nepoţii, v-au rugat mai demult să faceţi ceva împreună şi acum sunteţi dispuşi, vă găsiţi timp pentru aşa ceva. Se poate s-aveţi o sărbătoare în familie şi să vă strângeţi la masă cu toţii, să chefuiţi şi să-i chemaţi şi pe prieteni c-aveţi multe de împărtăşit.

Vărsătorul va descoperi că poate face pași mari în proiectele pe termen lung. Este o zi bună pentru a-ți pune mintea la contribuţie și de a te apuca de treabă. Există multă forță productivă în această zi, care vă va ajuta să obțineți aproape orice vă propuneți. Trebuie să aveţi mai multă încredere în propria persoană.

 

HOROSCOP 8 MARTIE 2021 PEŞTI
E posibil să-ntâlniţi pe cineva într-un cerc de prieteni şi să va-ndragostiti, sau să vă reindragostiti de partenerul de cuplu. Se pot întâmpla cele mai neaşteptate lucruri şi să apară cineva cu care o să-mpărţiţi restul vieţii, să aflaţi o veste bună despre un copilaş, sau altceva care să v-aducă bucurie.

Pentru Pești, s-ar putea să fie o zi cam dificilă. Oamenii par a fi mai mult o piedică decât un ajutor pentru tine. Nu fi prea acuzator până nu te asiguri că acționezi onest și productiv. S-ar putea să intrați automat în modul defensiv și să ajungeți să acuzați pe cineva de acel lucru de care sunteți chiar voi cei vinovați.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...