Horoscop 8 februarie 2021

O să ne pliem pe dorinţele celor dragi, şi-o să avem acea doză de spontaneitate încât să răspundem cu toată promptitudinea unei invitaţii pe nepusă masă.

Vibraţia zilei este 8 şi de bani n-o să ducem lipsa, azi cel puţin.

 

(BERBEC)
O să vă fie la-ndemână să luaţi tren, microbuz, să plecaţi cu altceva decât cu maşina voastră, la schi, la munte, la distracţie. Poate-o să vă faceţi mai mult timp liber pentru partenerul de cuplu, să ieşiţi pe la mondenităţi, mâncaţi în oraş, ca să rupeţi rutina, zilnică, să vă armonizaţi.

Berbecii traversează o perioadă intensă, în care evenimentele se succed cu o viteză amețitoare, in special pe plan sentimental. Pe cât posibil se recomandă prudență. Nu luaţi la cald decizii cu impact major pe viitor și nu lăsaţi impulsul de moment să vă copleșească. Discutaţi cu cineva apropiat dacă aveţi nevoie de sfaturi.

 

(TAUR)
Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni ca să vă implicaţi într-un eveniment care v-ar putea aduce un plus de notorietate şi la un moment dat şi bani. Se poate să vă hotărâţi pe loc s-o porniţi spre cineva care are nevoie de o vorbă bună de la voi, sau să-i duceţi ceva de mâncare, sau vreun medicament.

Nativii Taur se bucură de prezenţa unei persoane extrem de speciale în viaţa lor. Poate fi vorba despre un prieten foarte bun ori de sufletul vostru pereche. În orice caz, nu lăsaţi micile conflicte să vă îndepărteze. Fiţi sinceri, răbdători şi acţionaţi cu tact. La serviciu, astrologii anunţă schimbări majore. Aveţi grijă cum vă comportaţi pentru a nu vă strica imaginea în faţa superiorilor.

 

(GEMENI)
Se va ivi ocazia ideală să stingeţi o stare conflictuală cu cineva pe care nu vreţi să-l pierdeţi c-aveţi amintiri frumoase. E nevoie de prezenţa voastră la o nuntă, sau la un altfel de eveniment festiv, ca să aplicaţi o notă de rafinament, veniţi voi cu idei de excepţie.

Cei aflaţi sub semnul Gemenilor au nevoie de mai multă încredere în propria persoană, iar această zi vă va duce într-un punct în care veţi cere să vi se recunoască capacităţile. Aveţi curajul de a spune atunci când vă deranjează un lucru ori un comportament în cadrul echpei de la serviciu. S-ar putea ca atitudinea voastră să fie apreciată mai ales de şefi, pentru că daţi dovadă de coloană vertebrală.

 

(RAC)
O să cheltuiţi nişte bani, deşi ziceaţi că n-o să ieşiţi din casă, tocmai pentru că nu vreţi să scoateţi bani din buzunar, de pe card. O să va-ntelegeti cu grupul de prieteni să plecaţi pe undeva, să vă ocupaţi poate de organizarea unui eveniment sportiv, artistic, să contribuie fiecare cu câte ceva care să condimenteze frumos petrecerea respectivă.

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racilor încep săptămâna cu veşti bune, dar şi cu mult chef de muncă. Luaţi totuşi o pauză la un momentdat, astăzi, altfel veţi ajunge acasă mai obosiţi decât v-aţi fi putut dori. Este momentul să luaţi decizii importante şi în dragoste, cine ştie, poate vă veţi hotărî să faceţi pasul cel mare. Fiţi buni şi răbdători însă, mai ales dacă sufletul vostru pereche nu este încă pregătit pentru a întemeia o familie.

 

(LEU)
O veste bună de la cineva care s-a decis, în sfârşit, să lase totul în urmă şi să vină să locuiască cu voi. Se poate să vă treziţi cu o invitaţie – surpriză – şi să daţi o fugă, şi-n alt oraş, la o adică să ziceţi cuiva un La mulţi ani, casa de piatră, ori să le trăiască bebeluşul.

Cuvintele fac o treabă excelentă de a-ți transmite sentimentele, dar nu este nimic asemănător contactului fizic atunci când vine vorba de a face o conexiune. Lucruri simple, cum ar fi o strângere de mână, o îmbrățișare sau chiar doar o bătaie pe spate arată oamenilor că sunteți autentic. Când te întâlnești cu un prieten astăzi, spune-le cât de bine îți pare să-l vezi. S-ar putea să fie uimiți de afecțiunea ta, dar le va plăcea cum îi faci să se simtă.

 

(FECIOARĂ)
Poate pregătiţi ceva la repezeală ca să-i chemaţi pe la voi, pe nişte prieteni, dacă n-o să ieşiţi deloc pe-afară. O să vă ocupaţi mare parte din timp de treburile gospodăreşti şi o să vă şi puteţi plimba o oră, două, în compania unor buni prieteni, ca să vă scuturaţi de gândurile negative.

Fecioară, dacă se simte indecisă astăzi, nu te lăsa frustrată. Faceți cercetările necesare pentru a ajunge la miezul problemei. Sau, întreabă pe cineva care a trecut prin ce treci tu. Experiența lor oferă o perspectivă valoroasă asupra situației dvs., deși nu ar trebui să urmați drumul lor fără să vă gândiți de două ori la asta. Ești încă propria ta persoană cu propriile tale obiective. De data aceasta nu există răspunsuri ușoare.

 

(BALANŢA)
Prietenii vin cu propuneri de plecat pe undeva şi o să vă alegeţi o destinaţie care să se potrivească cu starea voastră de spirit. Poate v-aţi decis să mergeţi cu maşina voastră într-o staţiune turistică să va-ncarcati bateriile cu aer proaspăt, cu energie ca să puteţi munci de mâine în forţă.

Balanța, chiar dacă vrea liniște, activitățile de astăzi ar putea fi atât de atrăgătoare pentru tine, încât vei fi convins că ar trebui să ieși din casă. În ceea ce privește viața ta amoroasă, trebuie să încetezi să ignori faptul că între tine și o persoană foarte apropiată începe să se dezvolte ceva. Sigur, acest lucru ar putea complica lucrurile, dar care este răul dacă flirtezi puțin mai mult? Dacă îți place, arată-i!

 

(SCORPION)
Se poate să primiţi nişte cadouri cu un prilej anume, c-or veni în vizită nişte prieteni, sau chiar şi când ieşiţi în oraş. Voi se poate să dedicaţi ore bune copiilor, îi duceţi într-un parc de agrement, la o sală de sport pe o pârtie de schi, să faceţi cu toţii mişcare, să vă dezmorţiţi.

Scorpionul încearcă să-și împartă timpul cu o persoană evazivă, dar nu îi iese prea bine. Nu înțelegi ce vrea această persoană de la tine, așa că, atunci când îți vei vedea ocazia de a petrece o perioadă singură cu ei, nu o lăsa să treacă. Sunt gata să vorbească, așa că lucrurile ar trebui să devină foarte interesante foarte repede. Cei care nu sunt pregătiți să intre în joc vor trebui să-l urmărească de pe margine, ceea ce ar fi păcat. Aveți atât de multe atuuri grozave, nu ar trebui risipite.

 

(SĂGETĂTOR)
O revenire furtunoasă a cuiva care n-o să se lase până n-o să vă recucerească pentru că nu concepe viaţa fără voi. Sunteţi în maximum de formă pentru o competiţie de orice fel şi n-o să vă lăsaţi până n-o să luaţi locul cel mai râvnit, să vă depăşiţi propriile recorduri.

Săgetătorii au o zi bună atât pentru a analiza felul în care au decurs ultimele săptămâni, dar şi pentru a se orienta spre ce le va rezerva viitorul. Nu aveţi timp de stat degeaba. Această fază interesantă din viața ta abia începe și mai mult ca sigur că îți va oferi noi oportunităţi. Spre sfârșitul zilei, vă puteți aștepta la o surpriză minunată care vă amintește cât de mult sunteți iubit de prietenii voştri. Sunteți pe drumul cel bun din toate punctele de vedere, iar universul vă arată asta chiar acum.

 

(CAPRICORN)
Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un meci, la un spectacol şi să vă luaţi doză de bună dispoziţie de-acolo. Lumea e a voastră vă puteţi permite în sfârşit să visaţi cu ochii deschişi la un om şi acela să apară şi să şi spună că vrea să trăiţi restul vieţii împreună.

Viața ușoară este bună pentru unii, dar nu pentru tine. Știi că atunci când un obiectiv este prea ușor de atins, de obicei nu este la fel de satisfăcător ca o victorie câștigată cu greu. Tocmai din acest motiv, Capricornii sunt mult mai deschişi la noi provocări. Nimic nu te va intimida, așa că este timpul să alegi poate calea mai dificilă. Sigur, te-ar putea lăsa epuizat până la sfârșitul zilei, dar când te vei trezi vei realiza cât de mândru eşti de absolut tot ce ai reuşit să dobândeşti.

 

(VĂRSĂTOR)
E posibil să primiţi răspunsul de la angajatorul cu care urmează să lucraţi, c-aţi fost acceptaţi în echipa lui. Se poate să aibă loc o întâlnire importantă şi să luaţi o decizie legată de viaţă de cuplu, că poate aveţi de gând să vă mutaţi împreună, să vă căsătoriţi.

Îți asumi noile responsabilități destul de bine și faci o impresie puternică și pozitivă asupra unor oameni influenţi. Acum, că aveți totul sub control, sunteți gata să faceți următoarea mişcare. Vărsătorii au chef să experimenteze, așa că întrebarea este dacă o să încerci să găsești ceva nou sau o să aștepți să vină respectivul lucru la tine? Astrele spun că poate ar fi bine să aşteptaţi.

 

(PEŞTI)
Se poate să vă implicaţi în diverse activităţi, poate luaţi parte la un concurs şi să v-alegeţi şi cu un soi de recompensă. O să fiţi în formă şi-o s-aveţi chef să faceţi mişcare, să-i luaţi pe copii, nepoţi, să vă daţi cu sania la munte undeva, sau să vă plimbaţi cu bicicletă, cu trotineta, cu rolele.

Peştii se pot confrunta cu diverse gânduri negative care planează în jurul lor. Tocmai când credeați că totul merge excelent, ceva aparent banal vă dă planurile peste cap. Încercaţi să vă detaşaţi de conflictele cu prietenii, pentru că nu o să ajungeţi la nicio concluzie în această perioadă. Din contră, o să vă faceţi mai mult rău. Ar fi bine să vă axaţi pe bunăstarea voastră şi pe lucrurile care vă plac.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...