Horoscop 8–14 Noiembrie 2021

Săptămâna aceasta multe dintre zodii se luptă cu marile întrebări ale vieții și caută un plan de lucru pentru a-și îndeplini dorințele. Unii nativi ai zodiacului vor avea parte de noi începuturi, în special din punct de vedere financiar, deoarece suntem sub tutela lui Uranus- planetă a perspicacității geniale și a schimbărilor neașteptate

Săptămâna este mai intensă din punct de vedere emoțional deoarece există riscul de a avea un răspuns sentimental în diverse circumstanțe. Din acest motiv, e de preferat să analizăm corespunzător orice situație cu care ne confruntăm pentru a ne asigura că acționăm în cel mai favorabil mod posibil.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul Săptămânii 8 – 14 noiembrie 2021

Berbec

Deși vă simțiți mai puternici decât de obicei și puteți face față cu ușurință oricăror probleme cu care vă confruntați, aveți o delăsare în timp ce mai multe persoane vă provoacă și fac diverse solicitări. Este recomandat să dați dovadă de reținere dacă vă implicați într-o dispută și să nu cedați abilității voastre de a vă afirma, ci să urmăriți un compromis.

În caz că nu vă stabilizați emoțional, puteți fi îndemnați fie să vă retrageți, fie să vă faceți dușmani. Mai presus de toate, este important să nu deveniți prea aprofundați într-o problemă sau încăpățânați, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra voastră și asupra oamenilor din jurul vostru.

Pe plan financiar se ține o luptă grea înăuntrul berbecilor.O parte din tine își dorește recunoaștere în carieră, iar cealalta își dorește câștiguri mari. Nu alerga după doi iepuri în același timp că nu vei prinde niciunul! Pe de altă parte, în plan emoțional, dragostea pare că îți bate la ușă, fiind o săptămână bună pentru întâlniri romantice. Nu uita insă, nici de prieteni. Te așteaptă o confruntare cu unul dintre ei, dar este doar o neînțelegere, așa că nu lua foc!

Asa se vede Roma de sus! Am urcat pe cupola Vaticanului, vezi VIDEO mai jos:

Taur

Daca așteptați prea mult de la oameni, îi presați să vă accepte punctul de vedere, mai presus de orice idei pe care și le-au propus ei înșiși. Astfel de moduri de abordare nu sunt în general tolerate sau privite favorabil. Încercați să vedeți partea pozitivă a sugestiilor pe care le fac ceilalți și propunerile pe care le primiți din surse alternative.

Orice neînțelegeri pe care le-ați putea experimenta sunt mult mai ușor de tratat atunci când vă echilibrați comportamentul impulsiv, iar acest lucru face viața mult mai plăcută pentru toți, inclusiv pentru voi. Alegeți să aveți o minte deschisă.

Vei lua o decizie importantă de viitor în cuplu, însă aveți păreri diferite despre aceasta. Taurul își dorește siguranța, iar cealaltă persoană din viața lui vrea să aibă parte de aventură. Compromisul este calea de mijloc pentru a evita o discuție inconfortabilă, iar un apartament nou pare ideea perfectă. Nu îți face griji de bani pentru noua schimbare.Se anunță o oportunitate în carieră, poate un proiect bine plătit!

Gemeni

Nu încercați să vă asumați prea mult, chiar dacă vă simți capabili de a face acest lucru, există un anumit nivel de implicare în treburile altora care este cel mai bine menținut la minimum. A vă strădui mereu să dovediți ceva este o risipă inutilă de energie și riscați în mod lipsit de înțelepciune bunăstarea de dragul celorlalți.

Făceți-vă o favoare, încetați să vă folosiți propriile idei și puncte de vedere, chiar dacă asta înseamnă excluderea celorlalți. Arătați puțină modestie și păstrați-vă cumpătul dacă vreți să vă mențineți calmul și majoritatea prietenilor într-o stare favorabilă.

Toată săptămâna vei avea de împachetat și îți vei face bagajele pentru că te așteaptă aventura vieții tale! Gemenii simt nevoia de o schimbare radicală în viața lor, iar în această săptămână se ivește și ocazia perfectă. Oare vei avea parte de o vacanță îndelungată sau un schimb de experiență profesională în străinătate? Fii pregătit de orice!

Rac

Aveți încredere deplină în capacitatea voastră de a îndeplini orice sarcină pe care vi-o asumați. Cu o hotărâre care demonstrează pe deplin puterea scopului pe care îl dețineți, puteți dezvolta idei inventive și practice pentru rezolvarea problemelor pe care alții le observă într-un mod accentuat.

Competența și hotărârea de care dați dovadă se dovedesc a fi benefice în munca voastră. Oamenii vă ascultă sfaturile și vă admiră abilitățile, chiar dacă nu vă comunică acest lucru. Farmecul vostru atrage admiratori, noi prieteni și posibilități de a întări o legătură romantică.

Financiar este o perioadă foarte bună pentru nativul zodiei Rac. Vei primi o sumă de bani suplimentară pe care o vei folosi pentru a te răsfăța. Această săptămână te vei simți foarte bine în pielea ta pentru că meriți asta! Pe plan sentimental, dragostea poate fi mai complicată deoarece relația ta are nevoie de o schimbare. Comunicarea este cheia pentru a rezolva orice problemă.

Leu

Abordarea voastră care este vizibil fără teamă îi impresionează pe ceilalți, aveți rezistența de a lua atitudine față de orice sarcină. Sunteți curajoși și vă asumați mai multe angajamente, deși aveți deja destule de făcut. Abordați lucrurile într-un mod destul de nestructurat și încercați să faceți prea multe lucruri deodată, ca atare e de preferat să aveți mai multă răbdare.

Asigurați-vă că nu vă pierdeți timpul cu detalii irelevante sau nu vă pierdeți cumpătul în orice proces pe care-l desfășurați. Fiți dispuși să faceți compromisuri într-o relație speciala, dacă nu, s-ar putea să aveți mai multe certuri. Fiți atenți la semnalele pe care vi le transmite intuiția.

Leii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată în această perioadă. Deși nativul acestei zodii este de multe ori încăpățânat și preferă să aibă mereu ultimul cuvant, dragostea îl mai îmblânzește puțin fiind dispus să facă anumite compromisuri pentru partener. Totodată, mai există cineva care te dorește, însă nu are sanse. Rămâi loial relației în care ești. 

Fecioară

Încrederea în sine sporită vă ajută să stabiliți legături importante cu persoane care vă pot oferi niște oportunități. Ceea ce aveți de spus vă transformă într-o persoană care este îndrăgită de ceilalți pentru modul vostru de a gând și îi încurajează pe alții să vă susțină în eforturile voastre.

Atât în aria profesională, cât și în cea privată, compania voastră este căutată și apreciată. În calitate de oaspete, probabil că veți provoca destul de multă agitație prin abordarea voastră încurajatoare și hotărâtă asupra vieții. Toți cei care au plăcerea de a se întâlni cu voi descoperă că sunteți o companie plăcută și interesantă.

Fecioarele fac o schimbare sănătoasă în viața lor. Te-ai decis în sfârșit să îți faci un plan alimentar corect și să te apuci de un sport. Nu ar fi o idee rea să alergi puțin sau poate să faci niște aerobic! De asemenea, există posibilitatea unui nou loc de muncă. Este ideal să accepți schimbarea și la locul de muncă deoarece poate veni cu surprize plăcute.

Balanță

Metodele voastre dinamice ajută în mod semnificativ la promovarea oricărui proiect pe care îl aveți. Nivelul de eficiență și atenție pe care îl manifestați vă îmbunătățește poziția în sfera profesională sau în orice circumstanțe sociale și vă permite să rezolvați în mod satisfăcător și diplomatic orice dispute aflate în desfășurare.

Profitați la maximum de încrederea pe care o aveți și arătați-le celorlalți considerație, mai ales față de prietenii pe care-i aveți și de cei de care vă pasă cel mai mult, spuneți-le cum apreciați ceea ce fac pentru voi și cât de important este sprijinul pe care aceștia vi-l oferă.

Dragostea este la un alt nivel pentru balanțe. Partenerul de viață vrea să transforme relația într-una serioasă și se aud clopoței de nuntă. Gândește-te bine la viitorul pe care il vrei înainte de a lua decizii importante. Toate aceste planuri și reflectări îți vor aduce un final fericit. 

Scorpion

Sunteți plini de vitalitate, iar rezistența fizică și capacitatea de a vă afirma sunt strălucite. În plus, pofta de viață este la un nivel înalt pentru voi în această perioadă. Aveți tendința de a dovedi că aveți dreptate mai tot timpul și ar trebui să căutați cu adevărat alte modalități de a vă elibera pentru a evita antagonizarea persoanelor apropiate.

Sunteți inspirați să acceptați un proiect care vă solicită atenția și angajamentul. Luați în considerare să faceți mai multe exerciții, de preferință în sporturi de anduranță pentru a elimina orice stres și pentru a evita să alergați complet cu adrenalină de fiecare dată când sunteți în conflict cu altcineva.

Scorpionii sunt mulțumiți cu stilul lor de viață, însă au de gând să facă schimbări în apartament. Își doresc să renoveze, să schimbe mobila și să își reinventeze aspectul locuinței lor. Din păcate, nu sunt capabili să decidă singuri și trebuie să aștepte aprobarea planului și din partea altcuiva.

Săgetător

Încrederea de sine care este sănătoasă și rezistența fizică ridicată vă determină probabil să experimentați o perioadă foarte productivă. Este important pentru voi să-i anunțați pe ceilalți legat de planurile pe care le aveți și să explicați cât se poate de clar că sunteți dispuși să arătați gradul necesar de compromis care asigură ca toată lumea să fie mulțumită.

Oamenii pe care îi cunoașteți și ceilalți de care sunteți mult mai apropiați găsesc ideile și sugestiile voastre o sursă de inspirație și vă puteți aștepta să descoperiți că sunt dispuși să împărtășească noul vostru chef de viață și optimism pe care le aveți pentru viitor.

Nativul din zodia săgetător este foarte convingător în această săptămână. Negociază în stânga și în dreapta, investește bani în acțiuni sau încheie un contract important. Să fie un job nou, o proprietate sau o mașină? Ai grijă la avalanșa de oportunități care ți se deschid pentru că sunt multe variante și o singură decizie corectă. Pe plan sentimental săgetatorii vor avea parte de o împăcare neașteptată cu o persoană importantă.

Capricorn

Aspectele experiențelor pe care le-ați acumulat anterior sunt puse în aplicare și vă ajută să faceți față cu încredere în majoritatea situațiilor pe măsură ce apar. Sunteți mulțumiți de voi înșivă și de efortul pe care îl puteți depune pentru a vă stabiliza circumstanțele și perspectivele de viitor.

Este de preferat să căutați îmbunătățiri în aria voastră profesională, socială și romantică. Orice ați îndrăzni să abordați vă conduce la răspunsuri favorabile din partea celorlalți, care sunt susceptibile să aprobe sugestiile și opiniile voastre.

Capricornul este cea mai energică și activă zodie din această săptămână. Ai atât de multe planuri și idei încât ar fi recomandat să le scrii într-o agendă pentru a le duce la bun sfârsit pe toate. De asemenea, se anunță o vizită de lungă durată în viața ta din partea unei rude sau a unui prieten. Alt timp de petrecut și alături de persoana pe care o găzduiești. Trebuie să te organizezi bine ca să eviți epuizarea.

Vărsător

Sunteți încurajați să faceți o prioritate din a vă conserva energia. Sunteți predispuși să risipiți în mod inutil orice rezerve pe care le aveți cu un comportament lipsit de răbdare și temperat într-un mod greșit. Acordați-vă timpul necesar pentru a vă gândi și a reconsidera ceea ce este cu adevărat important pentru voi și ceea ce nu este.

E posibil ca o confruntare deliberată în circumstanțele sociale sau în viața privată să fie justificată, dar este importantă o analiză atentă a situației. Descoperiți faptul că uneori este necesar să faceți un pas înapoi pentru a avansa cu adevărat și a vă extinde cunoașterea și perspectiva.

Astrele sunt de partea ta și ți-au pregătit o surpriză. Vărsătorii pot urca pe culmile faimei în această săptămână și își pot transforma viața într-un film. Tu decizi dacă vrei să faci acest pas sau preferi să rămâi în anonimat. Alege cu înțelepciune ce ți se potrivește mai bine!

Pești

Deși vă simțiți încrezători și gata să faceți îmbunătățiri atât în circumstanțele exterioare, cât și în mediul privat, în special acasă, în moduri pe care nu le-ați încercat înainte, vă este ușor să pierdeți controlul și să fiți implicați în dispute care pot cauza probleme mai mult sau mai puțin semnificative.

Este important să vă gândiți de două ori înainte de a acționa și să abordați circumstanțele pe rând, cu precauție suplimentară. Nu vă lăsați atât de ușor provocați, luați în considerare situațiile cu prudență înainte de a lua o decizie și gândiți-vă la cea mai eficientă modalitate de a proceda.

Peștii se lasă ghidați de intuiție toată luna noiembrie, nu doar în această săptămână. Universul iți trimite mai multe semnale în legătură cu o persoană din viața ta. Ai o alegere de făcut. O cale este sigură și confortabilă, iar cealaltă îți aduce o nouă aventură. Pe plan financiar aveți încredere în planurile voastre și veți fi răsplătiți!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...