Horoscop 8-14 iulie pentru toate zodiile. Ce ne spune Neti Sandu

HOROSCOP BERBEC.  Au o săpămână mai încercată unde trebuie să se ferească de certuri și consumul de energie. Toate aceste lucruri le pot afecta, nu doar orgoliul, ci și sănătatea.

HOROSCOP TAUR. Sunt legați profund în această săptămână de căminul lor, al familiei. Aceștia nu prea au chef de alții și își apără confortul cu vehemență.

HOROSCOP GEMENI. Primesc mici atenționări legate de sănătate și buget. Astfel vor scoate bani din buzunar pentru alții.

HOROSCOP RAC. Pentru raci există posibilitatea de a se distra cu bani mai puțini, dacă înțeleg limitele propriului buget.

HOROSCOP LEU. Au foarte multe lucruri de reglat în viața lor. Pentru ei e neovie de un ”Te iubesc” din partea celor dragi, care se află la inima lor și de la care au așteptări.

HOROSCOP FECIOARĂ. Au o săptămâna plină care le angrenează în activități cu scopuri financiare. Multe cheltuieli vin la inițiativa sau cerința altora. Fără bani împrumutați, ar fi un sfat extrem de util pentru ei în această perioadă.

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt foarte emotive și astfel parcurg diverse stări , ce-i pot pune în încurcătură cu alții, în special cu cei aflați în funcții de autoritate. Ele au reacții foarte emoționale și orgolioase. Nativii acestei zodii, nu sunt pregătiți pentru aventuri sau să accepte lucruri noi.

HOROSCOP SCORPION. Trebuie să se impună indiferent de ceea ce au de făcut, să insiste să facă lucrurile în stilul lor, în felul lor , însă după o analiză atentă a mediului.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au parte de o săpătămână agitată unde vor învăța tot felul de cunoștințe noi. Trebuie să fie un pic mai elastici, flexibili, altfel sunt frustrați că lucrurile nu se întâmplă cum vor ei.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Are o săptămână în care comunicarea va fi intensă cu multe persoane cu care nu au mai vorbit demult. Noutățile, veștile le pot cauza neplăceri sau animozități.

HOROSCOP PEȘTI. Vor fi prinși cu munca din urmă pe care au lăsat-o nerezolvată. Vor avea parte de lucruri bune, primesc vizite sau pleacă la o întâlnire sentimentală.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de marti, 29 Septembrie 2020

Vоm fі în mоd special рrеосuраțі dе оbіесtіvеlе nоаѕtrе рrасtісе ѕаu fіnаnсіаrе. Aсеѕt luсru ѕе ...