Horoscop 7 martie 2021

Avem energie, chef de viaţă, sunt şi oameni în jurul nostru care să ne ţină isonul în excursie, pe la spectacole, la petreceri şi o să avem parte de o zi reuşită.

Astrele indică o zi a surprizelor. Unele zodii pun la cale planuri măreţe, în timp ce altele au parte de câştiguri substanţiale.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ajungem la esenţa lucrurilor, în profunzime.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 BERBEC

Sunt evenimente la care o să vă placă să vă duceţi şi poate v-alegeţi şi cu un job, o colaborare şi cu bani, bineînţeles. O să vă găsiţi o companie agreabilă să plecaţi pe undeva ca să respiraţi alt aer, să vă-ntâlniţi cu prieteni mai vechi, mai noi şi să daţi refresh stării de spirit.

Aşteaptă-te la unele schimbari în gospodăria ta. S-ar putea să faceți în cele din urmă unele reparații sau decorări. Este, de asemenea, posibil ca cineva să se mute în casă sau în afară ei. Un vizitator ar putea, de asemenea, să vină la ușa dumneavoastră cu informații interesante care ar putea schimba cursul vieţii de până acum. Orice s-ar întâmpla, nu vă așteptați la o seară liniștită acasă.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 TAUR
Aţi putea pleca într-o aventură turistică să vă deconectaţi şi poate să le faceţi şi o vizita unor prieteni. Poate daţi o raită prin oraş ca va-nnoiti garderoba, să degustaţi şi bunătăţi pe la cine ştie ce restaurant, cum vă place vouă, la o cină romantică.

Ești o persoană sociabilă, cu un dar pentru discuții interesante. Veți găsi câteva informații uimitoare care vă vor face conversațiile şi mai fascinante, poate chiar pentru luni de zile. Ar putea implica o nouă descoperire, posibil o excursie într-o țară străină. Un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp ar putea reapărea. Aceasta este o zi plină de surprize, așa că fii pregătit pentru aproape orice!

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 GEMENI
O ieşire în lume o să vă conecteze la ce e nou şi poate pescuiţi vreo idee pe care s-o puneţi în operă, să câştigaţi bani. Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva care vine cu o propunere de afacere, poate fi şi particulară şi să vă puneţi la adăpost din punct de vedere financiar.

Schimbări bruște, pozitive în ceea ce priveşte starea dumneavoastră financiară. Ar putea fi vorba despre o creștere a veniturilor sau ar putea implica un aspect neprevăzut. Oricare ar fi, va face o diferență în viața ta. De asemenea, ai putea descoperi un talent ascuns pe care nu îl cunoșteai anterior. Nu te teme!

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 RAC
Poate are loc o întrunire de familie la vreuna dintre rudele din alt colţ de ţară şi vă duceţi dacă se vor lua decizii care vă privesc şi pe voi. O să puteţi regla o relaţie amicală, sau poate e una sentimentală şi n-o să vă lăsaţi până n-o să ajungeţi la un consens, pentru că oamenii sunt valoroşi.

S-ar putea să planificați o călătorie majoră. Poate fi o vacanță mai lungă sau o călătorie în țări străine sau de ce nu, poate fi o călătorie intelectuală sau spirituală. Mintea ta este mai ascuțită acum, așa că vei învăța rapid și vei reține mai mult deodată. Trebuie să profitaţi de perioada favorabilă pentru a întoarce totul în favoarea voastră.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 LEU
O să vă caute cineva care vrea să va-ncercați şansele de a fi împreună şi o să simţiţi şi voi că există compatibilitate. Sunt câteva evenimente festive la care o să staţi şi voi măcar o oră, două şi o să fie şi program de voie, să vă puteţi relaxa după bunul plac.

Intuiția ta este mai activă decât de obicei. S-ar putea să primiți câteva mesaje mai puternice de la superiori, veşti care vă deschid noi uși. Nu le ignora. Gândiți-vă bine înainte de a le accepta sau de a le respinge. De asemenea, încercaţi să vă concentraţi mai mult pe gândurile și pe sentimentele celor din jurul vostru.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 FECIOARĂ
Se poate să vă duceţi la o cununie religioasă, la masa festivă de după şi să fie distracţie. Poate-ajungeți la o-nțelegere cu cineva care s-a-ncăpățânat s-o ţină pe-a lui, pe-a ei şi până la urmă o să vă dea dreptate, şi-o să faceţi pace.

Călătoria cu avionul pare posibilă în anumite locuri. Strigătul țărilor străine poate fi prea puternic pentru a rezista. Dacă nu aveți pașaport, ar fi bine să vă faceţi! Este posibil ca prietenii să planifice o călătorie în străinătate și să vă invite să-i însoțiți. Simțul tău de aventură ar trebui să te asigure că nu vei spune nu, dar dacă ești tentat, din orice motiv, reconsideră!

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 BALANŢĂ
Poate-i strângeţi la un loc pe toţi ai voştri şi o să faceţi un consiliu de familie să fixaţi nişte reguli pentru o mai bună convieţuire. Se petrec multe lucruri noi şi o să fiţi pe fază sa nu rataţi o şansă în afaceri, sau de a face cunoștință cu cineva care v-ar putea însoţi în viaţă.

Universul încurajează Balanţa să asculte. Nu este o zi pentru discursuri polemice. Nu este o zi să încerci să-i câștigi pe ceilalți cu punctul tău de vedere. Ascultă cu adevărat ce spun prietenii tăi, cei dragi, colegii și vecinii, cu toată atenția și empatia ta. Vă veți întări legăturile cu toată lumea și puteți fi surprins de ceea ce învățați.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 SCORPION
Poate-o să vă faceţi noi prieteni cu prilejul unei reuniuni mondene, sau în grupul de amici apar unii noi, cu care să rezonaţi perfect. Un tete-a-tete cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine o să v-ajute să vedeţi dacă aveţi disponibilitate pentru o relaţie, sau nu sunteţi – încă – pregătiţi.

Scorpionul pe 7 martie descoperă oportunități neaşteptate de avansare, care ar putea veni. Este posibil ca ideile inovatoare să vă fi pregătit calea, astfel încât abilitățile dumneavoastră sunt apreciate acum. O nouă conștientizare a obiectivelor tale ți-a clarificat propria cale și poți fi gata să-ți faci planurile să devină realitate. Nu vă fie frică să luați conducerea, dacă este necesar. Ești un lider natural!

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să primiţi o invitaţie la un spectacol, să vă alăturaţi unui grup să plecaţi într-o excursie şi o să fie revigorant. E un suflu de prospeţime la voi, vreţi să-ncepeti o viaţă nouă, să fiţi împreună cu cineva, s-aveţi copii şi toate aceste lucruri se pot întâmpla.

Săgetătorul află că ideile noi și extinse pentru a investi timp sau fonduri ar putea aduce o mare diferență veniturilor viitoare. Vă simțiți mai ales în control asupra vieții personale. Ar trebui să ai puterea de a-ți pune planurile în mișcare. Toate semnele arată numai lucruri bune pentru noi obiective și noi întreprinderi. Atâta timp cât stai bine la încrederea în sine, ar trebui să poți să le transformi în realitate.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 CAPRICORN

Or fi ceva treburi importante pe-acasă, dar tot o să ieşiţi 2-3 ore pe undeva la aer, la distracţie. O să mai cunoaşteţi şi altă lume, o să frecventaţi alte cercuri şi o să vehiculaţi idei pe care le puteţi pune – cu succes în practică – aveţi susţinere de la marele benefic, Jupiter.

Capricornul se vede într-o relație care s-ar fi putut baza în trecut în primul rând pe interese intelectuale, dar care poate lua o întorsătură bruscă spre romantism. Dacă nu ești atent acest lucru s-ar putea transforma într-o obsesie! Relaxați-vă și bucurați-vă de această perioadă, dar acceptați partenerul așa cum este el. Există indicii ale unor posibile schimbări în viața ta, fie la nivel personal, fie la nivel de afaceri.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
Poate-o să le dedicaţi mare parte din timp copiilor, care vor în parc, ori la munte, să facă sport, să se distreze. Le-aţi rămas datori unor prieteni care v-au tot chemat pe la ei, sau să ieşiţi pe undeva, dar aţi fost ocupaţi şi abia acum v-aţi putea face program comun, azi, mâine.

Vărsătorul se simte mai puternic. Entuziasmul tău a crescut și ideile noi vin fără oprire. Orice ai lucra ar trebui să iasă poate chiar mai mult în evidență. Veți experimenta un nou sentiment de putere și de optimism. Nu lucra prea intens, totuși. Alții ar putea avea o impresie greșită. Fii tu însuţi şi totul va fi cu siguranţă bine.

 

HOROSCOP 7 MARTIE 2021 PEŞTI
V-au rămas câteva lucruri nespuse şi o să faceţi cumva să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu şi-l scoateţi la cafea. O s-aveţi întâlniri cu oameni care vor să şi lucraţi ceva, dar să vă distraţi, c-aveţi multe pe cap în perioada asta, dar e nevoie şi de un respiro.

Proiectele creative pot lua o nouă intensitate pentru Peşti. Idei și viziuni noi pot apărea de nicăieri. Orice ai lucra ar putea avea un nou sens pentru tine și pentru ceilalți. Energia ta fizică este condusă de eforturile tale de a te exprima, deci s-ar putea să lucrezi mult timp la acest proiect. Romantismul ocupă, de asemenea, un rol central în prioritățile tale. Te simți pasionat de toate şi nu este deloc rău!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...