Horoscop 7 februarie 2021

O zi senină. O să ne bucurăm de o mână de ajutor din partea celor care cred în noi și poate că nici măcar nu le-am cerut să facă ceva pentru noi, dar ei o fac de plăcere.

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune în situații de cumpănă.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 BERBEC

O să faceți un pic de mișcare să vă dezmorțiți ca să porniți cu forțe proaspete de luni încolo. O să vă asociați cu niște oameni ca să le veniți în ajutor unor persoane defavorizate și poate veți permanentiza această muncă dacă o să fiți mulțumiți de ecourile primite.

Munca vă aduce recompense, într-adevăr, dar nu este întotdeauna cea mai distractivă activitate pentru voi, nu-i aşa dragi Berbeci? Motiv pentru care în weekend veţi uita cu totul de problemele de la serviciu şi veţi profita de multă multă relaxare. Bucuraţi-vă de compania celor dragi, dar nu uitaţi, va trebui să vă ocupaţi de un proiect extrem de important şi o pregătire în prealabil nu ar strica.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 TAUR

Poate valorificați niște produse și o să faceți rost de bani, ca să cumpărați ceva de care aveți mare nevoie zilele astea. Poate vă pregătiți pentru un eveniment care o să reunească rude și prieteni și se poate chiar să plecați din localitate și să vă facă plăcere și drumul.

Astăzi este o zi minunată pentru a vă simţi bine în pielea voastră şi pentru a vă oferi atenţia de care aveţi nevoie. Luați o parte din banii de urgență și cumpărați-vă ceva ce v-ați dorit dee multă vreme. Bucurați-vă de o cină specială. Relaxați-vă puțin mai mult în pat astăzi. Nu trebuie să faceţi nimic special pentru a vă aduce un strop de fericire. Trebuie doar să profitaţi de libertatea de a nu face nimic. Odihniţi-vă, astrologii întrevăd evenimente importante în următoarea perioadă.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 GEMENI

O să ocazionați o întâlnire cu cineva care vrea să lichidați un conflict care durează de vreo doi ani, ca să mergeți mai departe. Se poate să vă fi făcut deja rezervare într-o stațiune turistică, să vă duceți cu familia și cu copiii la schi, la săniuș, ori pur și simplu să respirați alt aer, să vă bucurați de peisaje.

Unul dintre oamenii cu care ai de-a face aproape zilnic s-ar putea să-ți cânte în strună, dar în admirația lor față de tine s-ar putea să se modeleze puțin prea mult după ceea ce arătaţi voi. Imitația poate fi cea mai sinceră formă de lingușire, dar aceasta ar putea începe să se simtă prea mult ca o copiere directă. Dacă simți că ai constant o umbră, ar trebui să acţionezi. Vorbeşte deschis, spune ce te deranjează şi oferă uns fat în cazul în care această persoană te vede ca pe un adevărat model de urmat.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 RAC
O decizie de comun acord cu partenerul de cuplu o să aducă un plus de armonie în relație și o să fie destindere. Situația de la slujbă trebuie reglată. Poate v-au rămas niște proiecte de anul trecut și e cazul să le încheiați ca să vă puteți lua banii și să mai atacați altele noi.

Cei care au putere asupra voastră în acest moment s-ar putea să nu fie foarte curioși să afle care este şi punctul vostru de vedere, ceea ce este un pic dezamăgitor. Trebuie însă să aveţi curajul de a vorbi şi de a vă spune punctul de vedere, de a evidenţia când un lucru vă deranjează şi de a oferi perspectiva voastră asupra anumitor lucruri, indiferent dacă discutaţi cu un coleg ori un superior. S-ar putea chiar să fiţi admiraţi pentru atitudinea voastră.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 LEU

Se poate să primiți niște bani înapoi sau niște bunuri, să reintrați în drepturi, în legalitate și o să vă faceți planuri de căsătorie. Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor niște bani, facilități, ceva de care aveți nevoie și să nu vă lăsați până nu primiți ce poate v-or fi promis mai demult.

Ar putea fi mai bine pentru Leu să accepte o luptă decât să fugă de ea. Conflictul este rareori plăcut, dar uneori este absolut necesar. Trebuie să rămâi fidel în ceea ce crezi. Altfel, de ce să te deranjezi să crezi? Înfruntă furia celor care nu sunt de acord cu tine și se bazează-te pe ajutorul din partea persoanelor care sunt de acord cu tine. Sunt numeroși și puternici în dedicația lor. Fii direct și nu-ți tăia cuvintele. Cu cât ești mai clar în propria ta apărare, cu atât mai repede se va termina lupta.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

V-ați putea alege o destinație de weekend romantic și să plecați într-un City Break ca să rămâneți cu o amintire de colecție. Se poate să mai aveți niște cheltuieli legate de casă, dar să vă chivernisiți în așa fel, încât să vă ajungă banii și să ieșiți la aer pe undeva zilele astea.

Pentru Fecioară va exista o valoare profundă și adevărată în fiecare schimb de cuvinte pe care îl aveți astăzi, indiferent dacă este vorba de o scurtă conversație cu un străin sau de o întâlnire îndelungată cu oameni influenți la locul de muncă. Ceva în aceste discuții ar putea să-ți schimbe viața. Veți obține și mai multă valoare din aceste discuții dacă vă expuneți sinele real. Nu este nevoie să ascundeți ceea ce credeți cu adevărat sau să așteptați ca altcineva să introducă un subiect, astfel încât să aveți permisiunea de a face acest lucru.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ

Se poate să luați parte la o activitate de grup în afara orelor de program și să fie de plăcere sau în folosul altora sau și și. O posibilă întâlnire de afaceri o să vă ofere prilejul să vă impuneți punctul de vedere și să insistați până o să obțineți suma pe care considerați că o meritați și nu mai puțin.

Balanța ar putea primi o mare putere astăzi, deși s-ar putea să nu-ți dai seama la început. Cantitatea de atenție pe care o primești de la alții este pe cale să crească foarte mult. Ești pregătit să fii în centrul atenției mai des? Asigurați-vă că arătați cât mai bine și fiți gata să răspundeți la întrebări. Această situație ar putea să te facă nesigur la început. Dar odată ce veți începe, nu vă veți opri! Te-ai născut pentru a fi un lider, așa că bucură-te de dreptul tău de naștere.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 SCORPION

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vă îndrăgească din prima clipă și să se înfiripe o idilă care să meargă cu voi, să formați un cuplu stabil. Se poate să deveniți interesați de un job în străinătate sau să plecați la studii. Oricum, o să vă folosiți la maximum toate resursele, să nu pierdeți timpul.

Pentru Scorpion, o persoană anume din viața lui fost întotdeauna evazivă, dar este pe cale să-și schimbe dramatic stilul. Dintr-o dată, această persoană este interesată de tine și dornică să-și petreacă timpul cu tine. Este suspectă această remarcabilă schimbare de atitudine și chiar nu este cazul pentru a începe o relație chiar cu oricine. Asta nu înseamnă că nu trebuie să încercați. Doar că, cealaltă persoană ar putea avea motive diferite de ale tale.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

O să aveți chef de ducă și o să-i luați și pe prieteni cu voi ca să aveți companie la distracție și pe parcursul drumului, să fie cu veselie. Se prea poate să deschideți un nou capitol de viață și să lucrați în paralel cu serviciul, să câștigați mai mulți bani s-aveți bani și pentru neprevăzute.

Sunt atât de multe lucruri interesante care se petrec în jurul Săgetătorilor acum. Totuşi, încercați să vă concentraţi doar pe un singur lucru, pentru că dacă vă implicați în prea multe activități, nu veți ajunge să vă bucurați foarte mult pe parcurs. Trebuie să vă cunoașteți limitele. Odată ce ați stabilit spre ce doriți să vă canalizaţi energia, o să ştiţi cu siguranţă ce drum aveţi de parcurs.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

Se poate să petreceți câteva ore în compania unei persoane care știe să se facă plăcută, dar mai ales pentru că vrea să vă cucerească. O să mai aveți niște urgențe la serviciu, unii dintre voi la școală și o să se încheie totul în favoarea voastră și o să vă vedeți și de programul de timp liber.

Capricornii vor resimţi o stare mai tensionată cu privire la relaţiile pe care le au cu cei din jur. Se pare că unii oameni sunt mai preocupați de propriile lor probleme decât de a vă îndruma sau a vă fi alături. În unele situaţii, s-ar putea să fiți tentat să profitați de starea lor de spirit distrasă. Acum este momentul să fii un prieten model în toate sensurile cuvântului şi să înţelegeţi că îngrijorările celorlalţi sunt la fel de importante precum ale voastre.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

O să vă puteți pune în valoare niște calități și să străluciți pe o scenă, într-un mediu undeva. E momentul să vă reinventați. O să treceți în revistă niște contracte care v-ar aduce un surplus financiar și dacă vă mai rămâne timp pentru o colaborare, o să stabiliți condițiile.

Explorați aspectele noi care se află în afara zonei de confort. Vărsătorii trebuie să fie mai deschişi cu privire la ideile sau activităţile pe care nu le-au mai încercat. Starea de spirit este foarte bună şi simţiţi că nimic nu vă poate opri din îndeplinirea ţelurilor imediate. Pe seară, un telefon important o să vă aducă zâmbetul pe buze. Vestea ar putea să mai reducă din tensiunea unui nou început de săptămână.

 

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

Se poate să plecați de azi în plimbare la rude, la prieteni. Poate vă e dor să schiați, să vă dați cu placa. Se pare c-o să vă implicați în mai multe activități ca să strângeți și voi un capital, să puteți porni o afacere pe cont propriu, ca să nu mai depindeți de nimeni, la un moment dat.

Peştii trebuie să înţeleagă că latura orientată spre sine trebuie să se echilibreze mai bine cu latura mai altruistă. Simţi că ai ajutat prea mulți oameni de prea mult timp și ți-ai neglijat propriile nevoi? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci trebuie să începeți să vă conservați energia pentru propriile dorinţe. Începeți să spuneți ”nu” mai des. O să devină din ce în ce mai uşor pe viitor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...