Horoscop 6 iulie 2020, oferit de horoscopulzilei.net

Un inceput de saptamana minunat. Alegem oameni care să ne-nsoţească pe parcursul zilei spre o destinaţie care să ne-aducă linişte, relaxare, împăcarea cu noi înşine.
Horoscopulzilei.net vă aduce horoscopul pentru ziua de luni, 6 iulie 2020! Multe dintre zodii se bucură de momente frumoase din viața lor, însă sunt unele pe care le paște pericole mari. Peștii, de exemplu, sunt la un pas de faliment, dacă se hotărăsc să împrumute bani pentru a pleca într-o călătorie exotică.

 

Vibraţia zilei este 6 şi o să ţesem de jur împrejurul nostru armonie ca să fim fericiţi.

 

Așa arată horoscopul zilei de 6 iulie

 

Berbec  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului încep să se gândească la viitor și chiar sunt în căutarea unui partener de viață, dacă nu l-au întâlnit încă. Este posibil să găsiți la o petrecere o fostă cunoștință pentru care ați făcut o pasiune în trecut, însă nu i-ați spus-o niciodată. Acum este momentul!

Poate-şi serbează nişte copii zi de naştere, o fi un succes la o admitere la vreo şcoală de vară, de un profil anume, ceva e. O ieşire la iarbă verde, sau la malul mării pentru un prânz în aer liber, să faceţi şi plaja şi baie, să vă eliberaţi de toate grijile care v-au copleşit în timpul săptămânii.

 

Taur  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Taurul trece prin momente dificile la locul de muncă, unde este posibil să izbucnească o ceartă de zile mari. Trebuie să îți mențineții calmul, pentru a nu spune lucruri pe care să le regreți mai târziu. Poate ar trebui să îți cautați un alt loc de muncă, unde să fii apreciat la adevărata ta valoare.

Poate aveţi ceva de vorbit, de pus la punct cu rudele apropiate şi staţi la o suetă până epuizaţi subiectele de pe ordinea de zi. O să rezervaţi un timp treburilor gospodăreşti şi dacă n-o să fiţi prea obosiţi spre seară o să ieşiţi cu prietenii la o plimbare, staţi la o terasă şi o să vă bucuraţi de un bun respiro.

 

Gemeni  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Gemenii trebuie să demonstreze că sunt vrednici de visele și ambițiile lor. Trebuie să lase în urmă micile răutăți întâmpinate pe traseu și să-și vadă de drumul lor cu tact și cu ambiție. La un moment dat, vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Se poate să va-nscrieti într-o competiţie, sau poate-o să le faceţi galerie copiilor care au concurs, serbare şi sunt emoţii. Poate vă duceţi măcar pentru o zi jumătate într-o staţiune turistică la relax, să staţi şi cu prietenii mai mult, să faceţi diverse activităţi care să vă menţină în formă.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Rac  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Racul exagerează astăzi cu bunătatea. Trebuie să înveți să mai spui și nu, indiferent cât de bun prieten ți-ar fi cel care îți cere ajutorul. Nu mai ai timp deloc pentru tine, iar familia deja te privește ciudat, deoarece ești mereu pe drumuri pentru a-i ajuta pe alții!

Poate-aveți un eveniment în familie şi o să puneţi umărul să iasă totul la mare artă, c-aţi ridicat sus de tot ştacheta. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care-i puteţi întâlni la un party, schimbaţi idei, şi poate vă uniţi forţele pentru nişte activităţi extraprofesionale, de timp liber.

 

Leu  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Nativii din Leu vor avea, astăzi, o zi extrem de încărcată. Gândiţi-vă foarte bine la tot ceea ce aveţi de făcut şi încercaţi să le luaţi pe rând. Dacă veţi încerca să le rezolvaţi pe toate odată, nu veţi reuşi şi nu veţi face altceva decât să vă enervaţi.

Veţi avea timp şi pentru voi doar dacă vă veţi calma şi veţi reuşi să rezolvaţi toate sarcinile acestei zile. Vă veţi considera inclusiv puţin nedreptăţiţi, însă mulţi oameni se bazează pe voi, la fel ca întotdeauna.

O să intraţi la cheltuială c-o s-alegeţi nişte variante de distracţie care cam ustură la buzunar şi o să vreţi să le faceţi pe plac copiilor. Voi o să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi o să revedeţi nişte prieteni cu care vă vedeţi cam o dată, de două ori pe an şi o să practicaţi un sport, vă duceţi într-un parc de agrement.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Fecioară  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Nativii din Fecioară sunt sfătuiţi, astăzi, să ţinească cât mai sus. Nu vă mulţumiţi cu puţinul primit şi veţi descoperi că, dacă sunteţi insistenţi şi veţi dovedi că sunteţi în stare, aţi putea obţine rezultate uriaşe. Astrele vă recomandă, astăzi, să vă relaxaţi, însă nu prin activităţi care implică foarte multă mişcare. Starea de bine se va instala odată ce veţi fi complet relaxaţi şi pregătiţi pentru zilele ce vor urma.

O să puteţi întâlni pe cineva care să vă-nsenineze zilele, să vă armonizaţi din mai toate punctele de vedere şi poate-ajungeti şi la căsătorie. Simţiţi nevoia unei schimabri şi o să plecaţi poate în plimbare să vă spălaţi gândurile, să vă-ntoarceţi cu idei, strategii, care să vă facă viaţa mai frumoasă.

 

Balanţă  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Balanțele se bucură de o perioadă de calm, când pot să-și pună ordine în viață și să ia decizii foarte importante pentru ei. Pot, de asemenea, să pună la unct un plan de afaceri care le va aduce liniștea din punct de vedere material. O ieșire în oraș vă va ajuta să vă vină idei proaspete.

Se poate să vă alăturaţi unui grup care a rezervat nişte camere de cazare la un hotel, o pensiune să vă relaxaţi pentru câteva zile într-o zonă turistică frumoasă. O invitaţie la un eveniment care o să vă pună-n legătură cu nişte oameni care pot fi pilonii de susţinere al noului proiect, fie el şi de vacanţă, de timp liber. ( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Scorpion  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Scorpionul s-a cam săturat să ajute în stânga și-n dreapta. Se hotărăște să le mai arate și undița celor care îi tot cer ajutorul. Trebuie să fii corect și să le spui în față exact ce te doare, pentru că altfel vei rămâne umbrela lor pentru vreme rea, însă nu se știe dac reciproca este valabilă.

O invitaţie la spectacol sau poate vă duceţi la un botez, o aniversare şi-o să fie o atmosferă de nota 10. Păreţi gata de drum, poate v-aşteaptă cineva pe undeva prin lume şi de abia aşteptaţi să vă-ntâlniţi, poate – acolo o să petreceţi restul vieţii.

 

Săgetător  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Săgetătorii încep ziua cu un entuziasm surprinzător, doar pentru a o termina într-o avalanșă de emoții. Asaltați cu mesaje și declarații de dragoste – toate însoțite de tăceri stânjenitoare – nativii din Săgetător vor fi nevoiți să clarifice anumite lucruri, chiar dacă vor lăsa în urma lor inimi rănite. Un zâmbet de politețe nu va rezolva situația, mai ales dacă persoana respectivă a prins sentimente.

Vă invită cineva la plimbare şi rare sunt cazurile când n-aveţi chef de ducă, aşa c-o să ieşiţi. O să tot scoateţi bani din buzunar, vreţi să vă oferiţi mici recompense şi alor voştri la fel şi n-o să rataţi nimic din ce vă place şi v-ar face să uitaţi de toate apăsările. ( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Capricorn  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Astăzi, Capricorii trebuie să ia decizii foarte importante. Există o mare probabilitate ca sâmbătă să apară momentul de cotitură în destinul vostru personal. Poate că veți termina o poveste de lungă de dragoste sau, dimpotrivă, veți începe o relație serioasă. Este important să simțiți și să înțelegeți că totul depinde de voi. Spre seară, relaxaţi-vă cu un film sau o carte bună.

O să vă scoată cineva la o discuţie de afaceri şi o să vă puneţi de acord în privinţa subiectului, în linii mari şi de luni să treceţi totul pe curat. Poate-aveti câteva evenimente la care vreţi să vă duceţi şi dacă staţi bine cu timpul o să le bifaţi pe toate să nu rămâneţi cu vreo părere de rău.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Vărsător  – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Vărsătorii visează azi cu ochii deschiși. Intraţi în lumea fanteziilor, dau cu piciorele pe pământ. Cineva o să aibă mare nevoie de sfatul vostru într-o problemă serioasă, aşa că trebuie să fiţi extrem de atenţi şi obiectivi.

Un prieten sau o rudă împreună cu care aveţi o afacere vă va spune că lucrurile nu stau prea bine din punct de vedere financiar şi că este nevoie de un plan de salvare, iar asta vă va scoate rapid din visare.

E cineva interesat să vă cunoască şi se pare c-o să existe o chimie între voi, să formaţi un cuplu. O să ieşiţi în lume într-un anturaj tânăr şi o să faceţi mişcare, poate treceţi în revistă târguri, expoziţii şi o să va-ncarcati frumos sufleteşte.

 

Pești – horoscop, luni 6 iulie, oferit de horoscopulzilei.net

Peştii au nevoie de o schimbare radicală! Simt nevoia să facă o călătorie exotică. Înainte de a pleca în aventură, gândiți-vă la consecințe. S-ar putea ca această călătorie să vă coste foarte mult sau să vă ducă la faliment. Dacă sunteţi singuri, reţelele de socializare v-ar putea ajuta în găsirea unui partener.

Dacă aveţi o relaţie, organizaţi o cină romantică şi relaxaţi-vă la lumina lumânărilor și gândiți-vă de două, trei ori dacă vă permiteți vacanța respectivă!

Poate preparaţi o cină pentru două persoane şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu să rupeţi monotonia. E momentul adevărului şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi care v-a dat semnale contradictorii pân-acum.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Sursa:  https://horoscopulzilei.net

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 ianuarie 2021

O zi a provocărilor. Apar situații neobișnuite și o să avem și noi reacții pe ...