Horoscop 6 februarie 2021

O să ne putem angaja în proiectele de mai mare amploare c-o să găsim în noi resursele necesare, și suportul celor din jur.

Vibrația zilei este 6 și o să luptăm pentru armonia din viața noastră s-o păstrăm.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 BERBEC
Poate vă dați întâlnire după orele de program cu prietenii să puneți la punct o preocupare de timp liber, o plecare în excursie poate, la sfârșit de săptămână. Strângeți bani să plecați undeva la odihnă, să practicați poate un sport de sezon, să petreceți la spa o zi, și să va plimbați, să va-ntalniti cu prietenii.

Dragostea plutește în aer pentru acești nativi. Vă este tot mai greu să vă concentrați din moment ce gândurile voastre sunt inundate de imaginea persoanei iubite. Nici fluturașii din stomac nu vă dau pace. Este un sentiment minunat, așa că prețuiți-l cât mai mult și nu uitați să vă exprimați sentimentele cât mai des, parteneruld e viață va aprecia tot acest răsfăț.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 TAUR
Se poate s-aveți niște obligații de serviciu de care să vă achitați onorabil pentru că vă simțiți implicați serios în ceea ce lucrați. Apar recompense financiare și o să vă mai cumpărați și vouă câte ceva – cadou – c-o să simțiți nevoia să vă ridicați moralul, ca să faceți față provocărilor.

Nu la fel de norocoși sunt acești nativi, însă. Aveți o zi cam complicată, nu prea reușiți să terminați niciun proiect și deja sunteți foarte în urmă. Nu ar strrica să apelați la ajutorul cuiva în care aveți încredere pentru a mai scăpa de sarcinile solicitante care nu vă lasă să vă bucurați de weekend. Poate duminică o să aveți un moment de respiro, cât să vă pregătiți mental pentru o nouă săptămână de lucru.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 GEMENI
O să gășiți o cale de-ntelegere cu cineva care-o fi greșit față de voi, oți fi ajuns la proces, dar puteți îngropa securea războiului să faceți pace. O să recuperați niște bani și n-o să lăsăți nimic neplătit din restanțele care s-or fi strâns și o să vă gestionați cu o mai mare atenție banii de-aici încolo.

Ați decis să stați departe de telefoane și de internet astăzi și să vă bucurați de o carte bună sau de un film alături de cei dragi. Poate pe seară veți merge și într-o scurtă plimbare. Duminică va continua răsfățul și relaxarea și le veți pregăti ceva dulce și delicios prietenilor și familiei. Nici ei nu se vor lăsa mai prejos și s-ar putea să vă treziți cu o surpriză minunată.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 RAC
Se poate să primiți o invitație în oraș, poate vă scoate cineva la o cină în doi, și o să vă faceți declarații de dragoste, poate se lansează și cererea în căsătorie. Întrevedere cu cineva care vrea să va propună un job, o afacere particulară, depinde acum de situația care vă convine și vouă, c-oți fi prinși cu multe alte treburi.

Chiar dacă ai primit nişte veşti grozave, nu este momentul potrivit să sărbătoreşti extravagant. Trebuie să reduci viaţa luxoasă şi să pui bani la saltea pentru zilele grele. Care vor veni destul de curând. Fii un pic mai conservator şi vei fi bine pe termen lung. Să stai aproape de casă îţi va fi de ajutor. Poate să încerci să găteşti mai des, în loc să comanzi de la restaurante.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 LEU
Se poate să câștigați un proces, sau măcar o etapă și să vă vedeți mai departe de treburile urgențe și importante. O să vă consultați cu avocat, impresar, un consilier de imagine ca să știți cum să obțineți un contract avantajos, și cum să redactați contractul, că să fie respectat.

Latura ta impulsivă vrea să preia controlul şi ar trebui să o laşi. Urmează-ţi instinctul cât de mult poţi şi încearcă să nu te abaţi foarte mult de la idee. Vrei să porţi pijamale toată ziua? Bucură-te de asta. Ai chef să te plimbi aiurea şi să te pierzi intenţionat? Fă plinul la maşină şi du-te! Ai poftă de cartofi părijiţi? Fugi la un fast-food şi ia-ţi. Pe cât de mult îţi permite programul, ar trebui să faci orice vrei azi. Meriţi să savurezi un pic de independenţă.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
O să puteți relua o prietenie, o relație de dragoste și o să aveți un confort afectiv, după un tumult sufletesc. E cineva care vă poate ajută să rezolvați niște treburi mai delicate și o să scăpați de un stres, că n-o să terminați în timp util ceva anume.

Dacă ai impresia că nu ai timp să îţi termini treburile, mai gândeşte-te. E uşor să reorganizezi câteva lucruri şi să îţi faci timp pentru a aranja un sertar dezordonat, să faci ordine pe birou sau să goleşti maşina de lucrurile inutile adunate grămadă acolo. Fă-o acum şi nu va mai trebui să faci asta mai târziu. Nu îţi va lua mult timp să fii un pic ordonat, iar sentimentul de realizare va fi mai puternic decât îţi închipui.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ

E o atmosferă mai destinsă în familie c-ați făcut eforturi să nu mai amestecați treburile de serviciu cu cele de-acasă. O să puteți da drumul proiectelor noi c-aveți resurse, apar și oamenii care să va susțină și o să faceți progrese c-aveți mult de recuperat.

Balanțele ar face bine să își petreacă dimineața organizându-și restul zilei și vor avea surpriza să descopere noi căi prin care își pot atinge scopurile. Ziua va trece mai ușor dacă ai pe cineva alături care să-ți țină companie. Cheamă-l pe acel prieten cu care nu ai reușit să petreci timp în ultima perioadă. Îi va plăcea să te ajute și, recunoaște, ți-ar prinde bine un pic de ajutor în această perioadă.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Se observă rezultate favorabile la școală, la interviuri, o să bifați câteva succese și-o să ardeți probabil niște etape pe linie de învățământ. Poate-ați luat o decizie referitoare la spațiul locuibil să mai aduceți unele îmbunătățiri sau să va mutați, dacă se mărește familia, sau se ivește o ocazie de nerefuzat

Nevoile Scorpionilor vor fi satisfăcute fără îndoială de alte persoane. Astăzi te vei ”împiedica” peste tot de ajutorul pe care sunt dispuși ei să ți-l ofere în acest moment. Iar motivul… nu ar trebui să fie un mister. Cu siguranță tu deții putere asupra a ceva ce își doresc. Fie o vorbă bună pe lângă un șef, fie influență în cercul de prieteni, în orice caz, oamenii vor să îți fie pe plac ca să le fie și lor bine pe viitor. Bucură-te de această popularitate că nu va dura multă vreme.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să vă aflați la început de drum într-o relație și să fie o tatonare până să va armonizați – o să mai dureze un pic, răbdare. Va puneți întreg potențialul la bătaie să avansați în carieră să va schimbați serviciul, să va luați o mașină, să va căsătoriți, oricum, să faceți ceva foarte important.

Toți cei din jurul tău sunt foarte entuziasmați de ceva ce ție ți se pare chiar plictisitor. Din fericire, ești destul de tolerant când vine vorba de astfel de situații și ziua poate decurge cât se poate de normal. Profită de timpul liber pentru a te gândi la ceea ce îți dorești cu adevărat. Uneori oamenii intră în viaţa ta ca să îți dea o lecție și să te facă să trăiești experienţe la care nici nu te aştepţi.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Poate v-ați decis să vindeți o casă, și să vă luați una mai spațioasă, ori dimpotrivă să vă restrangeti, s-aveți costuri mai mici. Se vine cu o oferta de muncă, o fi vreo afacere de care-o să fiți încântați din punct de vedere financiar și o să puteți rezolva o sumedenie de lucruri valoroase.

Pentru nativii Capricorn, ziua de astăzi aduce situaţii neobişnuite. Ideal ar fi să le abordaţi cu multă încredere care să vă ajute să luaţi decizii surprinzătoare pentru alţii. Entuziasmul de care daţi dovadă vă oferă posibilitatea să bifaţi câteva obiective importante, mai ales dacă nu vă uitaţi curajul acasă şi arătaţi celor din jur că meritaţi toată încrederea acordată.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să dați un examen, să luați o diplomă, să vi se recunoască un statut, și să faceți progrese în carieră. O să dați drumul proiectelor noi și o să păstrați ritmul ca să lucrați în paralel la mai multe deodată să puteți avea câștiguri cumulate.

Vărsătorii au multă energie astăzi, iar acest lucru i-ar putea costa. Cel mai bine ar fi să găsiţi soluţii pentru a lucra pe cont propriu. Dacă vă implicaţi în proiecte alături de alte persoane există posibilitatea ca persoanele respective să rămână în urmă. Dacă ajungeţi în situaţia de a lua pauze doar pentru ca persoanele respective să poată să ţină pasul cu voi există riscul ca, în cele din urmă, spiritele să degenereze şi să apară certuri aprige.

 

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

Va pregătiți de o nouă activitate care să vă scoată în evidență niște calități și o să fie un plus de notorietate, un câștig. Va faceți timp și pentru voi, să ștergeți semnele oboselii de pe față, și vă cumpărați produse de-ngrijire, va duceți la tuns, la stilist, va luați lucruri noi de-mbrăcat, schimbați regimul alimentar.

Peştii au, astăzi, probleme în familie, existând riscul să se implice într-un conflict cu o rudă apropiată. Căutaţi să nu luaţi totul personal şi să analizaţi situaţia cu chibzuinţă. Ba chiar ar fi bine dacă aţi putea să vă puneţi şi în locul rudei respective pentru a privi problema şi dintr-un alt unghi. În final, ar fi bine să lăsaţi de la voi şi să militaţi pentru ca securea războiului să fie îngropată cât mai rapid.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...