Horoscop 5 octombrie 2017. Peștii sunt în vizorul unei persoane

O s-avem parte de nişte reuşite pentru care se putea să fi muncit cu mult timp în urmă şi să putem dezvolta proiecte noi, să ne cumpărăm ce-avem nevoie să ne bucurăm de viaţă.
Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne dozăm energia, să fim cumnpatati – fără excese azi.

(BALANŢA)
Se poate să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să spuneţi clar şi răspicat ce vă doriţi de la această relaţie. O să semnaţi un contract care vă aduce stabilitate, şi o să fiţi mulţumiţi şi de banii pe care-i veţi primi, o să ţineţi, însă, la nişte condiţii care vreţi să vă fie respectate.

(SCORPION)
O să primiţi un ajutor substanţial din partea unor rude, sau prieteni care vin în vizită şi o să scăpaţi de nişte frustrări. E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să vă descurcaţi cu cheltuielile, practic, să vă fie mai uşor, c-aţi obosit să tot amânaţi unele plăti, achiziţii.

(SĂGETĂTOR)
Se anunţă un proiect particular şi în care o să puneţi suflet pentru că veţi face nişte lucruri de care se vor bucura nişte cunoscuţi ai voştri. O ieşire în lume v-ar pune în legătură cu nişte oameni care vă pot susţine în sfera afaceri şi o să interacţionaţi destul de bine pe o perioadă mai mare de timp.

Citește și

Horoscop 3 octombrie 2017. Zodia căreia i se împlinesc toate aşteptările sufleteşti
(CAPRICORN)
Vi se propune ceva nou la serviciu şi să primiţi cu entuziasm acea activitate care poate fi rampa voastră de lansare şi să vă reinventaţi. Se pare c-o să investiţi nişte bani în casă, poate s-a deteriorat ceva sau e cazul să-nnoiți şi locuinţa, nu numai garderoba voastră şi o să puteţi plăti şi în rate.

(VĂRSĂTOR)
O invitaţie – de nerefuzat – la nişte prieteni care locuiesc în străinătate, ori poate prin ţară, pe undeva şi o să fixaţi dată întâlnirii şi durata vizitei. O s-aveţi de semnat nişte acte ca să-ncheiați o situaţie şi o să fie ceva tevatură că veţi face, probabil, mai multe drumuri şi veţi mai cere şi ajutorul unor cunoscuţi.

(PEŞTI)
E cineva care vă place şi tot încearcă să vă capteze atenţia, dar voi nu-l prea luaţi în serios – şi totuşi, poate iese ceva. Poate-o să luaţi mai mulţi bani decât v-aţi fi aşteptat şi o să le faceţi mici surprize alor voştri, să-i scoateţi în oraş, vă duceţi la un spectacol şi o să vă destindeţi cu toţii.

(BERBEC)
O să ieşiţi pe la mondenităţi, e ziua cuiva de naştere sau se lansează un film, o piesă de teatru şi o să fiţi şi voi de faţă. Noutăţi, provocări, schimbări care depind şi de voi şi o să vă orientaţi din mers, ca să nu treacă şansele pe lângă voi, să profitaţi de conjunctura de moment.

(TAUR)
Încep proiecte noi la serviciu şi poate vă alegeţi ceva pe calapodul vostru, să munciţi cu tragere de inimă – şi nu constrânşi. O să daţi dovadă de creativitate, poate lucraţi într-o echipă care e entuziasmată de ceea ce face şi o să fie un elan constructiv, o să iasă ceva de calitate din mâinile voastre.

(GEMENI)
E o efervescență în sfera sentimentală şi-nseamnă că promit să se-aşeze nişte lucruri după ce veţi sta de vorbă şi-o să mai schimbaţi câte ceva în relaţie. Poate aveţi în pregătire un mega eveniment, poate vă căsătoriţi, sau e altă sărbătoare în familie şi aveţi multe lucruri de pus la punct până sâmbătă, duminică.

(RAC)
Poate v-aţi apucat de renovat casa, faceţi nişte îmbunătăţiri şi o să mai luaţi şi câte ceva pentru confortul alor voştri. O s-aveţi acces la nişte lucruri, informaţii care erau puse sub cheie şi o să vă folosească la ceva, să avansaţi la slujbă, să câştigaţi mai mulţi bani şi să aveţi mai multă încredere în voi.

(LEU)
O să ieşiţi cu grupul de prieteni să mai faceţi şi ce vă place, să jucaţi ceva pe teren de sport, să ascultaţi o muzică bună, diverse. Poate-o să aflaţi unde plecaţi în week-end, cu cine, şi faceţi tot posibilul să lăsaţi lucrurile în ordine atât la serviciu, cât şi acasă, asta ca să vă priască sejurul, să lăsaţi grijile-acasa.

(FECIOARĂ)
Poate v-aţi decis în privinţa proiectelor în care să vă implicaţi şi-or să vină şi banii care să vă ofere confort material şi psihic. O să câştigaţi mai mulţi bani, poate şi dintr-o colaborare, nu numai la serviciu, şi o să fie un profit în casă, vor fi nişte sume pe care le puteţi pune de-o parte pentru zile negre.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...