Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte lucruri, să nu mai lăsăm nimic la voia întâmplării ca să facem progrese în toate direcţiile.

Unele zodii traversează o perioadă foarte bună, iar ziua va fi plină de entuziasm și optimism. Restul trebuie să recurgă la calm.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 BERBEC

O să puteţi câştiga mai mulţi bani dacă o să acceptaţi şi nişte colaborări, pe lângă serviciul propriu-zis şi o să vă suplimentaţi veniturile. Sunt schimbări la serviciu, şi o să vă găsiţi un loc al vostru, să lucraţi la ce vă place şi să nu devină o povară munca respectivă, că aveţi pretenţii mari de la voi.

Nu este chiar cea mai ușoara sau simplă perioadă pentru nativii din zodia Berbec, așa că ai nevoie de mai multă concentrare ca oricând. Încearcă să lași lucrurile lipsite de importanță deoparte și sub nicio formă nu intra în conflicte. Orgoliul tău este suficient pentru a stârni mici războaie, așa că se recomandă calm, răbdare și dimplomație. Pe cât posibil, încearcă să rezolvi situațiile cu vorba bună.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 TAUR
O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare – financiar – să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.

Lucrurile încep să se așeze pentru Tauri. E mai ușor să vezi imaginea de ansamblu dacă te detașezi pentru câteva clipe de propriile emoții, ca un spectator de netulburat, ce știe ce anume se va întâmpla și când. Aceasta a fost soluția dintotdeauna, să folosești sentimentele intense pe care le resimți doar atunci când trebuie, nu mereu și nu acolo unde logica ar fi trebuit să fie prioritară. Este o lecție care te va ajuta mult pe viitor și nu e de mirare că vezi cum zi după zi devii tot mai bun.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 GEMENI
E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cu ei nişte urgențe, să le cumpăraţi celor mici, în primul rând, ce şi-au dorit. O să reveniţi asupra unei decizii şi o să daţi, totuşi un examen, o să intraţi în concurs pentru ocuparea unui post pe care-l meritaţi şi e de onorat această şansă.

Gemenii sunt plini de entuziasm și optimism și au toate motivele să se simtă așa. Traversează o perioadă bună, în special pe plan sentimental, chiar dacă nu trăiesc neapărat cea mai romantică poveste de iubire. Dar sentimentul general este de bine, iar încrederea în viitor la cote maxime. Cui datorezi asta? În special ție. Instinctul te-a ghidat în locul în care trebuie să fii, profită de asta.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 RAC
Prezenţa cuiva o să vă ridice moralul, poate vă dă idei care să vă ajute să avansaţi în carieră. Poate daţi drumul proiectelor noi şi o să vă asiguraţi banii de rate, de facturi şi alte obligaţii financiare pentru care vă faceţi griji, că nu vă ajungeau banii.

Oportunități pentru noi parteneriate cu privire la un proiect personal al tău ar putea veni la tine de departe. Contractele, acordurile și alte aspecte juridice funcționează în favoarea ta, dar pentru a le da sens e nevoie de concentrare. Citeşte foarte atent mică pentru a afla cât de mult poţi. Orice s-ar întâmpla, viața ta ar trebui să se schimbe cu siguranță într-un mod subtil, dar pozitiv. Îmbrățișează schimbarea!

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 LEU
Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie, pentru că apar situaţii neprevăzute şi cine ştie ce-o să se-ntâmple dacă nu sunteţi pe poziţii. O să intraţi în negocieri cu cei care se grăbesc să semneze cu voi nişte contracte, dar nu puteţi lăsa lucrurile aşa, după cum îşi doresc ei, pentru pentru că voi aveţi alte pretenţii.

Sarcinile banale și poate plictisitoare ar putea ocupa o mare parte din dimineața ta, Leule, dar va trebui să le dai la o parte din calea ta, astfel încât să poți trece la proiecte mai interesante. S-ar putea să fie necesare mai multe documente pentru a începe aceste lucruri, dar vei realiza asta rapid și eficient. Continuă să te conectezi. Ești pe drumul cel bun!

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 FECIOARĂ
Şi la voi se pot ivi ceva probleme de sănătate, dar o să le veniţi uşor de hac, c-o s-aveţi multă treabă şi acasă şi la serviciu. Poate vă angajaţi undeva, ori treceţi în alt departament, e vreo reorganizare la voi – la serviciu şi o s-aveţi şi mai mult de lucru, c-aşa e perioada.

O întâlnire cu un partener romantic actual sau potențial ar putea da naştere unor discuții provocatoare despre concepte care vă interesează pe amândoi. Ați putea face planuri pentru viitoare afaceri care să vă aducă mai aproape. Aceasta este o zi bună pentru a promova orice relații care implică interese intelectuale reciproce. Așteaptă-te să îţi petreci o mare parte din timp în librării cu prietenul tău!

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 BALANŢA
Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie revine şi o să vorbiţi deschis, că ştiţi doar în ce direcţie vă-ndreptaţi. O să daţi zor să puneţi casa la punct poate şi pentru c-o să daţi o petrecere cu mulţi invitaţi sau inauguraţi vreo locuinţă – că v-aţi mutat.

Cochetezi cu ideea de a face unele renovări în casa în care locuiești, poate pentru a o face mai atractivă, însă cu siguranță și pentru a-i spori valoarea. Decorarea, amenajarea spațiului sau ambele ar putea fi pe ordinea de zi. Vei avea de unde alege, așa că vei petrece mult timp analizând fiecare opțiune pentru ca, la final, să faci alegerea cea mai potrivită.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 SCORPION
O să ieşiţi cu grupul de prieteni pe la mondenităţi ca să aflaţi ce mai e nou, care sunt tendinţele şi unde va-ncadrati. Vouă vi se deschid noi oportunităţi în sfera partenerială şi vă puteţi găsi şi ceva de lucru, şi la fel de bine o să puteţi intra într-o relaţie sentimentală.

Ești încărcat cu energie creativă, în special pe partea de scris sau vorbit. Ideile vin unele după altele și s-ar putea să fii nevoit să apelezi la un prieten, ori un coleg, care să te ajute să-ți pui ordine în gânduri. Un mic sfat: scrie pe o foaie de hârtie fiecare idee care nu-ți dă pace și lasă-ți apoi mintea să jongleze liberă cu ele până când lucrurile încep să prindă sens. Până mâine ar trebui să știi deja ce ai de facut.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
La voi pare să fie o atmosferă mai bună la serviciu şi o să vă asiguraţi c-o să fie la fel şi-n continuare – pentru confortul mental. O să luaţi nişte bani, poate pentru că vă înapoiaza cineva o datorie, sau vin nişte sume din particular c-aveţi colaborări, dacă nu cumva i-aţi cerut unei bănci.

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul bani. Nu numai că vă bucurați de un bonus financiar generos, dar vă și gestionați finanțele cu succes. Vă pregătiți pentru o achiziție importantă, un pas la care ați visat de foarte mult timp. Ajutorul vine dintr-un loc complet neașteptat. Nu ratați această ocazie pentru a vă îndeplini visul.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 CAPRICORN
E posibil să recuperaţi nişte lucruri, să vă luaţi partea voastră de moştenire, fără să vă judecaţi prin tribunale. Un proiect nou şi incitant la orizont, pentru voi şi o să fie o upgradare, o să câştigaţi mai mulţi bani, şi o să vă aflaţi pe alt palier social.

Nativii acestei zodii trebuie să aibă grijă cu o persoană de la locul de muncă. Zvonurile lansate v-ar putea pune într-o lumină proastă dacă nu clarificați această neînțelegere. Pe plan personal, lucrurile sunt armonioase, vă bucurați de liniște și înțelegere cu cei dragi. Spre sfârșitul săpămânii s-ar putea chiar să plecați într-o escapadă, undeva, în apropiere.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere – urgent – rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

Vineri, nativii zodiei Vărsător se trezesc cu gândul la weekend. Nu îți stă deloc mintea la sarcinile de serviciu, vrei doar să treacă ziua cât mai repede. Mai ales că planurile sunt gata stabilite, iar bagajul pregătit. În plan personal, lucrurile sunt mai bine ca niciodată, esti fericit și gata să treci la următorul nivel. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi este posibil să întâlnești o persoană specială care iti poate da lumea peste cap. În sensul bun al cuvântului. Spre seară, vei primi o veste bună legată de un câștig financiar substanțial.

 

HOROSCOP 5 MARTIE 2021 PEŞTI
E posibil să apară cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să deveniţi interesaţi de această persoană, şi să formaţi un cuplu. O să-ncepeti lucruri noi, poate vă lansaţi în afaceri, vă asociaţi cu nişte oameni ca să bifaţi şi voi nişte succese, să faceţi progrese în carieră.

Peștii se trezesc cu o stare nu tocmai bună, obositi si stresati. Ultimele zile te-au epuizat foarte mult și aștepti cu nerăbdare weekend-ul. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te odihnești atunci când ai ocazia. De asemenea, o vizită la medicul de familie, pentru un control de rutină poate fi o idee bună. Ferește-te de excesele alimentare și stai departe de agitație câteva zile, ca să îți încarci bateriile. Seara, fă o plimbare în parc sau fă o sesiune scurtă de cumpărături, dacă asta te relaxează.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop special pentru ziua de 24 decembrie 2020, Ajunul Crăciunului

O să scoatem la iveală generozitatea, bunătatea, iertarea, iubirea și le punem sub brad – ...