Horoscop 5 februarie 2021

O zi cu surprize. Încep să se vadă efectele eforturilor pe care le-am depus ca să ne găsim un loc mai bun de muncă, o casă, ori pe cineva cu care să trăim frumos, să ne înțelegem.

Vibrația zilei este 5 și suntem dispuși să ne asumăm și unele mici riscuri.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 BERBEC

Vă sfătuiți cu ai voștri în privința reamenajărilor interioare și o să vă calculați bugetul să vedeți la cât se ridică și dacă vă ajung banii. Vă puteți pregăti pentru un City Break sau o fi vreun team building cu toți cei de la serviciu și n-o să vă displacă. O să fie reconfortant.

Orgoliul nu vă poate ajuta să câștigați aprecierea celor din jur. Încercați să fiți mai maleabili, să acceptați și alte puncte de vedere și nu mai luați totul atât de personal. Nimeni nu v-a pus gând rău, așa că lăsați garda jos și încercți să aflați care este motivul real penru care nu sunteți printre cei mai populari colegi la locul de muncă. Diplomația vă v-a ajuta mult mai mult în viață decât orice plan de răzbunare.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 TAUR

O să ieșiți la socializare. Sunt niște activități de grup care să vă pună în valoare calitățile, să străluciți. Or să vi se plătească niște ore suplimentare și poate vă găsiți în continuare ceva de făcut ca să câștigați un ban în plus, să ieșiți pe la evenimente, să plecați în excursii.

În sfârșit aveți timp să rezolvați problemele administrative, să alergați pe la instituțiile statului după acte, iar acasă vă pregătiți pentru o zi dedicată curățeniei și gătitului. Nu numai că aveți spor, dar vă era și dor să pregătiți preparatele preferate și să îi răsfățați pe cei dragi cu o masă copioasă. Spre seară poate aveți timp și de o scurtă plimbare, mai aruncați un ochi prin magazine, poate chiar vă și cumpărați ceva drept recompensă pentru sarcinile de peste zi.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 GEMENI

O să obțineți o amânare în instanță, până o să faceți rost de dovezi, să veniți cu argumente ca să câștigați un proces. Vin de undeva niște bani și o să-i faceți o surpriză partenerului de suflet, să plecați în weekend prin împrejurimi. Vă duceți la schi sau în vizită pe la prieteni.

Sunteți puși pe glume și pe socializat. Finalul iernii vă găsește într-o stare de spirit de zile mari și profitați din plin de această energie și bună dispoziție. Îi molipsiți și pe cei din jur cu atitudinea voastră, iar un lucru este clar: pe unde mergeți, distracția vă urmează. Însă, oricât de mult v-ar plăcea să fiți în centrul atenției, nimic nu se compară cu liniștea căminului și familiei.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 RAC

O să vi se acorde o atenție specială. Poate primiți și un cadou, un titlu, luați un examen și vă bucurați de niște facilități. Se poate să vă alegeți și voi cu niște bani și să luați diverse lucruri din cele care v-au lipsit și să le aduceți bucurie și celor din jur, alor voștri, în mod special.

Îţi vei intra într-un rol nou de mentor pentru restul echipei. S-ar putea să nu te simţi confortabil, dar este calea naturală pentru ca lucrurile să evolueze. Acum, mai mult ca niciodată, eşti mai bun la conectarea cu alte persoane. Reuşeşti să vezi puncte comune între persoane care nu întotdeauna se înţeleg. Foloseşte aceste informaţii azi şi vei putea rezolva nişte probleme spinoase. Oamenii se bazează pe tine să le fii alături, iar tu eşti mereu acolo.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 LEU

Or să vă intre niște bani și o să aveți parte de o escapadă turistică în weekend, să vă duceți pe undeva la distracție. O să definitivați o situație și să vă apucați de un job care să vă asigure banii de care aveți nevoie pentru rate, facturi și alte cheltuieli neprevăzute.

Ai multe informaţii despre evenimentele care se produc acum, iar mulţi oameni şi-ar dori să ştie tot ce ştii tu. Să fii în centrul acţiunii este un sentiment plăcut şi ai ajuns în sfârşit într-un loc în care poţi să îţi valorifici cu adevărat rolul în viaţă. Rezistă tentaţiei să îţi exerciţi puterea asupra oamenilor care sunt dezavantajaţi. Nu vrei să dărâmi podurile. Rămâi calm şi mai conservator decât deobicei.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

Se poate să primiți ok-ul pentru un job sau poate la școală treceți cu bine de un examen și intrați în altă ligă. O să fiți înconjurați de prieteni și o să vă lansați în diferite acțiuni care să vă ajute să faceți performanță, să câștigați bani și un plus de notorietate.

Fii alături de ceilalți și ajută-i cu energia ta pozitivă de care beneficiezi acum. Pentru tine este foarte ușor să creezi momente plăcute pentru oamenii tăi, pentru că te simți extrem de geenros cu cei la care ții cel mai mult. Știi toate lucrurile lor preferate, așa că de ce nu plănuiești ceva ce știi că le va place? Nu trebuie să fie nimic complicat. Orice ai face, faptul că te-ai gândit la ei va fi foarte apreciat.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ

Din banii strânși v-ați putea cumpăra niște lucruri pentru casă și pe cât posibil să vă duceți la sfârșit de săptămână la relax într-o stațiune turistică. Se pare că o să vă bucurați de o mai mare trecere la șefi și o să puteți cere diverse facilități, să vă mutați în alt departament, să cereți aparatură nouă, abonament la o sală de fitness, diverse.

Pentru nativii Balanţă ar fi bine să asculte mai mult acea voce interioară care ştie să vă ghideze pe drumul cel mai bun. Ignoraţi ce vă spun alţii să faceţi şi aveţi mai multă încredere în instinctele voastre. Oamenii au intenţii bune, dar nu ştiu cu adevărat ceea ce vă doriţi voi. S-ar putea să dureze până atingeţi nivelul dorit, însă aşteptarea merită cu vârf şi îndesat.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 SCORPION

O să primiți ceva în dar, un semn de apreciere, de dragoste din partea cuiva, care înseamnă mult pentru voi. Păreți mai cheltuitori decât de obicei. Poate dați de lucrurile trebuincioase pe care le căutați de multă vreme și n-o să ezitați să vi le cumpărați.

Scorpionii sunt asaltaţi de oameni care vor să afle detalii despre viaţa lor intimă. Ideal ar fi să nu vă pierdeţi diplomaţia, deşi întrebările devin cu adevărat iritante la un moment dat. Insistenţa anumitor persoane vă face să vă daţi seama care sunt oamenii pe care vă veţi putea baza în viitor. Puteţi renunţa la anumite prietenii care oricum nu vă motivau foarte tare.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Noutăți în sfera sentimentală. Apare cineva hotărât să vă scoată din zona de confort și vouă exact asta o să vă placă. E posibil să întrerupeți un contract de muncă și să începeți o altă activitate, vreo afacere care să vă țină în priză că nu vă place să șomați.

Astăzi aveţi de a face cu o persoană care, în mod normal, este extrem de autoritară. Căutaţi să intraţi cât mai rar în contact cu persoana respectivă. Cu timpul şi-ar putea da seama că exagerează în gândire şi că lucrurile se pot discuta pe un ton mult mai normal. Nu e cazul să vă stresaţi inutil pentru lucruri insignifiante şi care trec pe repede înainte, dacă aveţi atitudinea potrivită.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021  CAPRICORN

Și pe voi vă caută cineva care își dorește să fiți un cuplu și așteaptă să fiți și voi convinși de acest lucru. Poate ajungeți, în sfârșit, la o înțelegere cu un partener de afaceri și o să bateți palma, cu promisiuni de bani, care să merite orice efort din partea voastră și voi chiar nu fugiți de muncă.

Vineri, nativii zodiei Capricorn caută sprijin în jur, atât în legătură cu probleme personale, cât şi profesionale. Lucrurile par că au scăpat cumva de sub control şi vrei să le aşezi din nou pe făgaşul normal. De asemenea, nu ar fi rău strica dacă ai avea ceva mai multă grijă de felul cum arăţi. O schimbare de look ar putea să fie o soluţie. Seara, te simţi stors de energie, aşa că relaxează-te cu o baie fierbinte cu uleiuri esenţiale şi ascultă o muzică liniştitoare.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să semnați un contract. O fi vreo muncă în particular și o să vă asociați cu cineva care vă împărtășește preocupările. O să puteți rezolva o sumedenie de treburi și să obțineți niște avantaje care să vă aducă satisfacții, să vă bucurați de rezultatele muncii voastre.

Astăzi, sfatul astrelor pentru Vărsători este să fie mai precauţi. Există riscul să te răneşti în mici accidente casnice. Dacă eşti singur, s-ar putea să cazi în plasa unui seducător. Ai grijă la promisiunile pe care le face, poate fi doar un escroc sentimental, o persoană vicleană, care s-ar putea să vrea să te folosească. Fii extrem de precaut şi atent, ca să nu te alegi cu o inimă frântă.

 

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

O să va pice cu tronc cineva care se asortează cu voi. Se creează acolo o magie din care n-o să ieșiți cu una cu două, pentru că n-o să vreți. O reușită în particular. Poate scoateți bani dintr-o activitate care nu vă solicită din cale-afară și o să vă rămână timp și pentru familie

Nativii zodiei Peşti au succes pe toate planurile şi se vor bucura de asta la maxim. În plan sentimental, este posibilă o nouă cucerire, o întâlnire cu o persoană foarte atrăgătoare. De asemenea, este foarte posibilă o revedere cu o persoană specială din trecut. Ai grijă, nu ai nevoie acum de un dezechilibru emoţional. În plan financiar, la orizont apare promisiunea unor câştiguri importante.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...