Horoscop: 4 zodii care vor fi lovite de noroc. Vin valuri de bani spre ele!

Toată lumea alergă după bani şi asta pentru că banii au devenit o necesitate pentru toți oamenii, chiar dacă se spune că banii nu aduc fericirea, dar si dacă nu îi ai este rău, dar nu toți suntem norocoşi să ne umplem de bani, alții muncesc ore în şir ca să câştige un leu, alți pocnesc din degete şi apar banii, iar unii oameni fac lucruri necinstite ca să îi câstige.

Scorpion: Deşptept şi cu intenții bune, scorpionul reuşeşte prin caracterul lui să câştinge mulți bani. Nu trişează şi nici nu umbla murdar, câştigă banul cinstit şi tot odată repede.

Vărsător: Nu îi place să aştepte mult banul şi calcă pe cadavre pentru fiecare bănuț. E zgărcit şi ține banul numai pentru el. Reuşeşte să strânga mulți bani doar cu o bătaie din palme.

Săgetător: Îi place să joace murdar şi să câştige de fiecare dată. Nu face banul cinstit însă are parte de foarte mulți bani.

Fecioara: Lucrează nonstop ca să facă bani şi işi dă şi ultimul strop. Ştie ce trebuie să facă şi cum să se invartă ca să aibă banul asigurat.

Ea e singură zodie IMUNĂ la necazuri. Dumnezeu o apără mereu

Astrele protejeaza BALANTA! De ce este aceasta zodie imuna la necazuri?
O balanta cantareste, nu-i asa? Ei bine, si nativii din aceasta zodie sunt imuni la necazuri datorita ECHILIBRULUI!

Balantele stiu sa tina la o parte problemele personale de cele profesionale si nu lasa sanatatea sa intervina in alte domenii. Cu alte cuvinte, „paza buna trece primejdia rea”.

Nativii din zodia Balanta sunt diplomate, nu stiu sa se certe si rezolva orice problema cu vorba buna si argumente. Din acest motiv, nu vor avea dispute la locul de munca, cu vecinii de bloc sau cu partenerul de viata, deoarece trec usor peste orice nemultumire.

In cazul in care nu ai remarcat, Balanta este singurul semn zodiacal care nu e reprezentat de o persoana ori de un animal! Simbolul Balantei este egalitatea. De aceea, acest semn are cele mai putine conflicte.

Nativii din zodia Balanta sunt obiectivi si empatici – stiu sa se puna in pielea celorlalte persoane, pentru a capata perspective diferite asupra situatiilor. Balantele sunt inteligente si cumpatate, evalueaza orice lucru si orice oportunitate, inainte de a lua o hotarare.

Balanta leaga relatii cu usurinta, este foarte sociabila si sunt putini cei care nu o indragesc. Balanta este foarte atenta la nevoile celor din jur si stie cand sa vorbeasca, dar si cand sa taca. Totusi, exista si o parte negativa a acestei caracteristici: unii o pot percepe ca fiind ipocrita, in incercarea ei de a fi diplomata.

Nativii din zodia Balanta isi doresc afectiune si recunostinta, pe care le obtin cu usurinta prin felul lor de a fi. De multe ori, Balanta isi gaseste linistea prin intermediul persoanelor apropiate.

Balanta este imuna la necazuri deoarece vede intotdeauna si partea plina a paharului, dar si pe cea goala. Stie ca in viata sunt si bucurii si momente de tristete, lucru care o ajuta sa fie pregatita pentru orice situatie. Balanta accepta cu usurinta schimbarile si se adapteaza foarte usor.

Echilibrul zodiei Balanta se vede chiar si in stilul de viata: nativii acestei zodii sunt atenti cu ceea ce mananca, aleg diete echilibrate, folosesc produse de calitate si si-au format un ritm care sa nu ii epuizeze. De aceea, necazurile legate de sanatate sunt tinute la distanta.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...