Horoscop 4 martie 2021

O s-avem grijă de noi, de familie, să facem lucruri pe care ni le-am dorit mai demult, s-ajungem acolo unde ne-am propus anul trecut, sau cu şi mai mult timp în urmă.

Pentru unii nativi lucrurile merg perfect în plan sentimental, dar trebuie să fiți atenți la manipulări și să puneți accent pe comunicare.

Vibraţia zilei este 4 şi familia necesită cea mai mare atenţie!

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 BERBEC

Se pare c-o s-aveţi cu ce să vă umpleţi timpul liber, prietenii v-aşteaptă să reluaţi activităţile preferate, un sport, un hobby. O s-apară cineva care vrea să faceţi echipă la treabă, să aveţi un proiect care să vă aducă succes în carieră, să vă asociaţi şi pe termen lung dac-aveti curaj să vă lansaţi în aşa ceva.

Când vine vorba despre dragoste și romantism lucrurile merg în favoarea Berbecilor, însă s-ar putea ca o tentativă de manipulare să îi scoată ușor din ritm. Încearcă să distingi această încercare și să o oprești din fașă, pentru că în restul totul va fi în avantajul tău. Pe plan profesional, însă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz, așa că mici schimbări sunt necesare. Programează-ți cheltuielile din timp, vei avea numai de câștigat.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 TAUR
O să vă faceţi timp şi pentru voi dacă va invita cineva la un spectacol, o expoziţie, o să mai ieşiţi şi voi la socializare. Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, dar sunteţi pasionaţi de ce faceţi şi o să fiţi dispuşi să munciţi oricât ar fi nevoie, şi-o să faceţi performanţă.

Taurii s-ar putea confrunta cu o situație delicată în sfera dragostei, care va necesita răbdare și multă diplomație. Unele lucruri nu se pot spune direct în față pentru că riști să creezi mai multe probleme. Sinceritatea este necesară, însă împachetează mesajul într-o formă frumoasă și asigură-te că îl transmiți la momentul potrivit.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 GEMENI
Poate aranjaţi de pe-acum o ieşire la sfârşit de săptămână să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi şi să vă revigoraţi. Voi se poate să intraţi în prelungiri cu negocierile pentru un job, c-aveţi nevoie de el, dar nu în orice condiţii, vreţi să vi se respecte cerinţele.

Gemenii care vor încerca să analizeze toate circumstanțele privind o problemă nou apărută vor observa cum totul scapă de sub control într-un ritm rapid. Uneori trebuie să decizi pe loc, fără toate datele la îndemână, astfel încât lucrurile să nu degenereze. Vei putea regla detaliile în timp, însă întâi asigură-te că ai făcut primul pas.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 RAC
E cineva din afara ţării dispus să va întindă o mână de ajutor şi o să apreciaţi fiecare gest pe care-l face persoana respectivă. Se poate să vă încarce şefii cu mai multe treburi, dar să vă dea şi bani, oricum, e bine să fiţi pe fază, să nu va sară de la prime, bonusuri, dacă tot aţi acceptat o muncă suplimentară.

Horoscopul zilei de 4 martie spune că problemele care implică dragostea și romantismul s-ar putea să nu meargă exact cum îți doreai. S-ar putea să aștepți ca partenerul tău să fac următorul pas, mai ales că ești nesigur de direcția în care relația ta avansează. În același timp, s-ar putea ca și partenerul să te aștepte pe tine. Ține vie comunicarea și renunță la jocuri.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 LEU
Se pare ca încep să vină banii din particular şi o să aveţi cu ce să vă mişcaţi şi să le luaţi şi copiilor ce au nevoie. Noutăţi, dar şi lucruri pe care nu le-aţi făcut la timp, sau cu meticulozitate şi-acum trebuie să le rectificaţi, ca să fie totul legal, în ordine, ca la carte.

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine în dragoste, dar s-ar putea să afli că lucrurile devin un pic delicate. În timp ce tu vrei ca lucrurile să fie clare și planificate, s-ar putea ca partenerul tău să râvnească la mai multă libertate și spontaneitate. Astrele spun că ar putea apărea tensiuni dacă una dintre părți devine prea setată pe calea ei. Tensiunile ar putea apărea când niciunul dintre parteneri nu vrea să preia conducerea.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 FECIOARĂ
Cu partenerul de cuplu sunt lucruri pe care nu le-aţi făcut, ori n-aţi vorbit despre ele la momentul potrivit şi-acum e musai. O să-i daţi de capăt, zilele-astea, unei chestiuni legate de bani şi o să vă drămuiţi altfel resursele financiare poate strângeţi bani pentru o nuntă, un botez.

Oamenii s-ar putea să se întrebe cum să acționeze, în timp ce tu îți vezi de treburile tale. Nu te duce într-o anumită direcție lăsând pe altcineva în urmă. În ce privește dragostea și planul sentimental, s-ar putea să fii nevoit să încetinești lucrurile și să comunici cu partenerul tău. Preia inițiativa și încearcă să nu te lași abătut de indeciziile altor persoane. Știi în ce direcție vrei să o apuci, așa că fă asta.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 BALANŢA
Or să vă contacteze nişte colaboratori ca să puneţi în operă o idee, să daţi drumul creativităţii şi să câştigaţi bani şi faima. Apar schimbări – poate vă mutaţi în alta locuinţa ori închiriaţi un spaţiu de lucru, plecaţi la studii, pe undeva, sau ca să munciţi – posibilităţi sunt mai multe.

Evenimentele recente de pe plan amoros te pot face să te simți neglijat, poate că nu primești suficientă atenție. Amintește-ți însă că ceilalți oameni nu pot citi gândurile altora, așa cum o faci tu, și că nu tot ceea ce se petrece are o conotație negativă. Dacă comportamentul cuiva vizavi de tine nu este potrivit, spune-i acest lucru. Marea dragoste ar trebui să te ridice și să te susțină în tot ceea ce îți propui, nu să îți ceară sacrificii peste sacrificii doar pentru a o păstra lângă tine.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 SCORPION
E cineva care vrea un răspuns sincer de la voi, referitor la relaţia sentimentală şi dacă aţi luat o hotărâre o să i-o spuneţi. Se poate să mai investiţi nişte bani în casă şi să faceţi să fie şi mai confortabil, poate şi pentru c-o să fie un eveniment în familie şi daţi refresh locuinţei.

Încearcă să-ți lași partenerul amoros cât mai liber, ca să prindă încredere în tine și în relația voastră. Chiar dacă intențiile tale sunt nobile, toată această încorsetare nu va face decât să strice echilibrul relației. Oamenii sunt ușor de impresionat de capacitatea ta de a acapara toată atenția, însă nu ar trebui să profiți de astfel de situații promovându-ți propriile interese.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să vă duceţi la un interviu, oţi avea şi nişte examene de dat, o să rezolvaţi mai multe treburi în acelaşi timp. Vouă vi se plătesc nişte ore suplimentare, sunt probabil şi alte beneficii care decurg din ce-aţi muncit şi o să ieşiţi pe plus la capitolul finanţe.

Lucrurile scârțâie pe plan amoros și ai face bine să te gândești mai serios încotro îți dorești să se îndrepte relația în care te afli. Partenerul tau ar putea simți nevoia de mai multă libertate în relație, în timp ce tu sperai la mai mult angajament din partea lui. Ia fiecare zi așa cum vine, nu îți mai face scenarii în cap ca să nu fii dezamăgit de rezultat.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 CAPRICORN
O să semnaţi un contract, poate-l prelungiţi, şi o să aveţi acea stabilitate financiară de care aveţi mare nevoie. Se poate să mai avansaţi cu un proces, să-l câştigaţi chiar şi să recuperaţi banii pe care i-aţi cheltuit, şi să vă câştigaţi independenta.

Capricornii sunt răsfățații astrelor. Fără prea mari eforturi, nativii reușesc să intre în grațiile unor persoane importante, care i-ar putea ajuta să avanseze în carieră. Statutul în societate și siguranța materială sunt două interese majore pentru capricorni, în această perioadă. Profitați de toate oportunitățile și analizați bine ofertele.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
Vă puteţi reface viaţa amoroasă, dar sunt câteva aspecte din trecut care se cer rezolvate şi o să fie şi armonie în relaţie. Aţi tot amânat mersul la doctor, dar problemele de sănătate n-au dispărut şi e bine să programaţi un consult, să vă faceţi şi un set de analize medicale, să ştiţi exact cum staţi.

Vărsătorii vor trăi o dezamăgire în dragoste. Nu puneți la suflet orice mic conflict și încercați să învățați din greșeli. Atenția vă este distrasă de o veste legată de un prieten apropiat. Ar putea fi vorba de o plecare în străinătate sau de un job, iar persoana respectivă vă cere sfatul. Părerea voastră ar putea pune totul într-o lumina nouă.

 

HOROSCOP 4 MARTIE 2021 PEŞTI
Vi se cere părerea şi la serviciu, şi în societate, aţi devenit o voce şi o să se ţină cont de ideile şi de strategiile voastre. Se poate să primiţi mai multe oferte de lucru şi o s-aveţi de unde s-alegeţi, posibil şi ceva nou, să vă puneţi amprenta pe un alt domeniu, c-aveţi multe de arătat lumii.

O zi cu multe probleme pentru pești. O discuție serioasă cu unul dintre superiori s-ar putea să vă dea de gândit cu privire la viitorul vosru la actualul loc de muncă. Nu vă panicați, încercați să nu luați lucrurile personal, dar nici nu strică să vă puneți la adăpost. Actualizați-vă CV-ul și urmăriți ce joburi se caută în aceste momente. S-ar putea să dați peste un anunț care să reprezinte tot ceea ce vă doriți de foarte multă vreme.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...