Horoscop 4 februarie 2020

O să ne mobilizăm ca să depăşim cu bine obstacolele, să obţinem ce ne-am propus, că e de făcut un slalom uriaş ca s-ajungem la destinaţie.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de familie atunci când luăm decizii.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 BERBEC
E de lămurit un aspect care ţine de viaţa de cuplu şi o să discutaţi între patru ochi cu perechea conjugală ca să fie linişte şi pace. O să vă caute cineva din străinătate, poate vă duceţi acolo ca să lucraţi, ori în vacanţă, sunt cursuri pe care le urmaţi, cu, sau fără bursă – ceva vă cheamă.

Joi, nativii zodiei Berbec ar cam trebui să îşi analizeze cu atenţie starea de sănătate, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă. Oboseala acumulată şi stresul susţinut de la locul de muncă încep să îşi arate efectele şi este foarte posibil ca planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi să fii nevoit să le anulezi. Dacă te simți rău, mergi la medic cât mai curând posibil. De asemenea, în plan financiar, nu este o zi tocmai potrivită pentru achiziţii. Horoscopul recomandă să cumpări doar strictul necesar.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 TAUR
Aţi putea vinde ceva care să vă aducă o sumă de bani în cont, sau pot veni pe filiera partenerului de cuplu şi să aveţi un capital. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani, poate e un credit pe care l-aţi cerut unei bănci, vreo suplimentare, poate ați închis un credit şi aţi deschis altul.

Astăzi, Taurii pot avea un comportament foarte egoist, vor să stea departe de lume şi să facă doar ceea ce le face lor plăcere. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai diplomat cu cei dragi, ca să nu se simtă ofensaţi, pentru că nu le dai atenţie. Dacă simţi cu adevărat nevoia să ai timpul tău, fă-o cu tact. În plan profesional, succesul este mai aproape decât crezi. În general, joi, nu vei avea motive de supărare ori dezamăgire. Seara, o plimbare în aerul curat este binevenită.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 GEMENI
E posibil să apară omul care să vă completeze într-o relaţie de cuplu şi să meargă totul aşa cum v-aţi dorit. O să primiţi de la şefi ce le-aţi cerut, dar se poate să devină şi mai exigenţi cu voi, şi să faceţi mari eforturi să ţineţi pasul cu cerinţele – mai ales c-o să fie mult de lucru.

Nativii zodiei Gemeni vor fi extrem de agitaţi în această zi de joi. Vei experimenta tot felul de emoții, care mai de care mai contradictorii. În plan profesional, s-ar putea ca astăzi să cunoști persoane care te pot ajuta în carieră. Dacă eşti într-o relaţie, pot să apară mici conflicte. Indicat ar fi să încerci să flirtezi cu altcineva pe la spatele partenerului, altfel vei avea parte de un scandal monstru. Reuşitele în această zi, pe toate planurile, depind doar de echilibrul tău emoţional.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 RAC
Vă pregătiţi de un eveniment de familie şi o să scoateţi din contul de economii să fie de înaltă ţinută petrecerea. Poate daţi avansul pentru o casă, ori v-aţi propus să schimbaţi maşina şi să faceţi acele schimbări care i-ar face fericiţi pe ai voştri pentru că ştiţi că asta au visat, şi-au dorit.

De ce te forţezi să faci mai mult decât poţi duce acum? Sigur, te simţi în stare, dar nu vezi toate detaliile alea mici şi poţi ajunge la un volum de muncă foarte mare. Ar fi mult mai inteligent din partea ta să te concentrezi pe un singur proiect. Cum îl poţi termina cât mai bine? Să te implici în prea multe lucruri îţi va aduce doar frustrări şi te va extenua. Azi, cea mai bună soluţie este să alegi un drum şi să iei lucrurile încet.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 LEU
Se poate să aveţi de dat un examen ca să treceţi pe alt post ori în alt an de studiu, ori ca să plecaţi cu o bursă. Un proiect incitant la serviciu şi se poate să fie solicitant, dar o să vă placă postura în care-o să fiţi puşi, c-aveţi şi o perspectivă de şefi.

Leii se simt introvertiţi azi. Nu vei fi prea interesat de conexiunea cu alţi oameni decât pe finalul zilei, când ai mai multă încredere în tine. Trebuie să te întrebi ce vrei de la relaţiile mai noi. Pentru a afla un răspuns, trebuie să te gândeşti bine. Nimeni nu îţi poate spune ce vrei. Dacă îi intrebi pe ceilalţi ce cred despre situaţia ta, nu va face altceva decât să te deruteze. Aşa că nu te mai obosi să faci asta.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Pentru voi o nouă dragoste la orizont şi o să trăiţi clipe minunate, o să puteţi rămâne împreună dacă o să vă armonizaţi. Poate legalizaţi nişte acte ca să deveniţi proprietari, să-ncepeti nişte lucrări de renovare, vă extindeţi, că poate se măreşte familia.

Dacă vrei să începi orice fel de relaţie azi, fie că e de afaceri, de amiciţie sau romantică, trebuie să te asiguri că nu pui prea mare presiune pe tine. Tensiunea este contagioasă. Cu cât mai nervos eşti, cu atât de nervoasă va fi şi cealaltă persoană, iar asta numai bine nu are cum să fie pentru un proiect comun. Deci chiar dacă eşti nervos, încearcă să zâmbeşti cât de mult poţi. Arată-le că te simţi confortabil în preajma lor. Şi atunci vor fi şi ei mai relaxaţi.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 BALANŢA
Poate-alegeti o activitate de timp liber în care să-i implicaţi şi pe ai voştri, în special pe copii, să faceţi cu toţii mişcare. Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă vă permiteţi o maşină nouă, sau o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi şi o să decideţi ce e de făcut.

Balanțele au o zi aglomerată, dar vor face față cu brio tuturor task-urilor de peste zi. Distracția începe abia pe seară când veți primi o vizită neașteptată, dar care vă va face o mare bucurie. O persoană dragă vă va face o surpriză nesperat de frumoasă. Faceți planuri de weekend, în sfârșit vă încumetați să mergeți într-o scurtă escapadă de câteva zile alături de familie și câțiva prieteni.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Se poate să comandaţi nişte lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp, nici chef să bateţi magazinele. Se-aduna bani din mai multe direcţii şi o să-i ţineţi pe loc c-o s-aveţi cheltuieli mari, plecaţi pe undeva, sau o să vă căsătoriţi, vă mutaţi în casă nouă şi-aveţi nevoie de bani.

Ziua bună se cunoaște încă de dimineață, fapt valabil mai ales, astăzi, în cazul nativilor scorpion. Matinali, dar plini de energie, veți depăși toate obstacolele. Nimic nu vă stă în cale, iar șefii se vor bucura să vadă cum toată această energie este direcționată către sarcinile de serviciu. Însă, aveți grijă să nu vă epuizați, săptămâna de lucru nu s-a încheiat încă și cu siguranță veți fi taxați dacă nu păstrați același ritm.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Pare să fie tevatură mare la serviciu, dar e de profitat să mai cereţi nişte bani în plus c-aţi avea şanse, e de-ncercat. E posibil să plecaţi undeva la distracţie în week-end şi să faceţi rezervări, daţi avansul şi începeţi pregătirile, asta şi ca să lăsaţi totul în ordine acasă.

Iubirea bate la ușă, dar unii nativi nu prea sunt entuziasmați să-i deschidă. Aveți nevoie de curaj și trebuie să învățați să aveți din nou curaj în cei care își exprimă anumite sentimente față de voi. Este păcat să ratați șansa de a fif ericiți din cauza fricii. Poate ar trebui să discutați cu cineva, cu un specialist, despre aceste temeri și să încercați să găsiți răspunsuri și vindecare.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să devină partenerul vostru de afaceri şi să câştigaţi bani frumoşi împreună. O să vă puteţi reinventa, cerul tine cu voi mai trebuie să fiţi şi voi dispuşi, ca să fiţi la unison, să vi se împlinească dorinţele.

Capricornii care așteaptă cu nerăbdare un eveniment sau o întâlnire sunt sfătuiți să nu își facă planuri concrete, la punct și virgulă. Există un element de neprevăzut care poate interveni în orice moment și schimba complet atmosfera. Fii pregătit sufletește pentru orice posibilitate, astfel te vei putea adapta din mers. Seara ar putea aduce o veste bună din partea unui om drag, precum și o mică revelație în sfera dragostei.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să vă asociaţi cu cineva ca să puneţi în operă o idee care v-ar aduce strălucire şi recunoştinţa din partea unor oameni. Foarte posibilă provocare la serviciu şi o să alegeţi ce e cel mai bun pentru voi, să căpătaţi o funcţie, un proiect bine plătit.

Vărsătorii care traversează o perioada favorabilă, fie din punct de vedere financiar sau sentimental, sunt sfătuiți să rezolve cât mai multe probleme. Nu este timpul pentru relaxare și liniște, ci pentru a încheia capitole dificile. Astfel, vei reuși să îți asiguri un viitor în care nu vei fi apăsat de fantomele trecutului. Și îți vei mulțumi pentru deciziile luate acum.

 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

Poate să fie o perioadă cu mai dese vizite la medic, dar cu şanse mari să vă refaceţi organismul să fiţi sănătoşi. Se poate să vă amâne cineva cu o lucrare sau v-a promis că v-ajută în vreun fel, dar poate nu din vina omului nu se mai poate, aşa că e bine să fiţi înţelegători.

Peștii sunt sfătuiți să nu se analizeze prea dur. Bunătatea de care dai dovadă în relația cu ceilalți trebuie să existe și atunci când faci bilanțul personal. Dacă nu te vei aprecia la adevărata valoare vei avea numai de suferit și chiar nu este cazul. Sunt toate șansele ca tu să fii o persoană mult mai capabilă și organizată decât îți imaginezi, doar că stilul adolescentin ce te caracterizează și momentele de visare ți-ar putea da impresia că ești imatur. Este doar o iluzie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...