Horoscop 31 martie 2021

Horoscop 31 martie 2021 – Decizii importante

Horoscop 31 martie 2021 – Se întamplă tot felul de lucruri care ne pot lua și pe nepregătite și pe pregătite. Astrologii vin cu veşti bune în dragoste pentru nativii zodiacului. S-ar putea să vă deschideţi inima în faţa unei persoane noi şi puteţi începe o frumoasă poveste de iubire.

Vibrația zilei este 4 și familia are nevoie de noi.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile:

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 BERBEC

Poate intrați într-o ședință pe grup online și vedeți ce vi se spune să faceți și căutați cele mai eficiente soluții. Se poate să v-ajute cineva la o treabă care necesită un efort și o să ieșiți cu bine din situație, pentru că aveți și energie și chef de muncă.

Nativii Berbec au şansa de a recâştiga încrederea unei persoane pe care au supărat-o în urmă cu ceva timp. Oferiţi-vă scuzele, demonstraţi că meritaţi iertare, fiţi sinceri şi optimişti. În cele din urmă veţi restabili pacea şi liniştea în sufletul vostru, cât şi în relaţia voastră, fie de dragoste, fie de prietenie.

HOROSCOP 31 MARTIE TAUR

Vă vin în ajutor niște oameni, niște ustensile, o aparatură ca să duceți la bun sfârșit ceva greu și complicat. Poate abia acum vin produsele pe care le-ați comandat și o să v-apucați de treabă, se poate să fie o muncă în gospodărie, pentru care nu știați c-aveți calități de zugrav, de electrician.

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înţeleagă că nu întotdeauna ceea ce îşi doresc se poate îndeplini doar printr-o bătaie de palme. Aveţi nevoie de multă muncă, depuneţi efort şi nu renunţaţi nici măcar atunci când rezultatele par să fie împotriva voastră. În final s-ar putea să ieşiţi cu succesul în braţe.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 GEMENI

Poate faceți ceva cu lucrurile de care vă-mpiedicati prin casă, chiar și cu cele noi, dar pe care nu le-ați folosit – vine curățenia de Paște. E posibil să vă asociați cu niște oameni care au același interes profesional și o să vă dozati eforturile, ca să va menajati, cât de cât – și-or să preia ceilalți greul.

Gemenii poartă o mare iubire unei persoane apropiate lor. În ultima vreme aţi dat semne destule, acum este timpul să vedeţi dacă destinul este de partea voastră. S-ar putea să primiţi o veste mare spre seară. Cine ştie, poate iubirea vă este împărtăşită asemenea, iar o frumoasă poveste de dragoste este pe cale să înceapă.

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 RAC

Poate-i contactați pe net pe niște parteneri de afaceri care-așteptau un semn de viață de la voi, să ziceți că sunteți de acord să lucrați împreună. Poate o să faceți o investiție, vă consultați cu ai voștri și vedeți ce se poate face cu banii strânși – că să fiți cu toții de acord – vindeți o casă, cumpărați alta.

Nativii Rac au parte de o zi liniştită în cadrul familiei, mai ales alături de câteva rude în vârstă. Aveţi ocazia să depănaţi amintiri, să povestiţi despre vremurile trecute şi să învăţaţi şi asimilaţi sfaturi preţioase de viitor. Vă veţi reîncărca bateriile şi împrospăta mintea. Vă aşteaptă o săptămână plină de experienţe surprinzătoare.

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 LEU

E cineva din afară țării care speră să vă-ntâlniți cât de curând, dar pân-atunci vedeți sub ce formă puteți colabora, comunica pe net. Se poate să vă oferiți serviciile, să faceți parte dintr-un grup care ajută cumva, poate fi o fundație, e ceva pe care-l puteți face benevol, fără să simțiți că faceți un sacrificiu.

Leii sunt sfătuiți să evite cheltuielile inutile și, dacă este posibil, chiar să pună ceva bani deoparte, indiferent de sumă. Lucrurile se pot schimba de o oră la alta și nu există nicio garanție că situația de criză se va termina în scurt timp. Pregătirea face diferența în astfel de momente, iar Leii au toate calitățile necesare pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.

HOROSCOP FECIOARĂ

Poate-i ajutați pe copii la lecții, la activități practice, mai faceți și un pic de sport împreună – o să petreceți un timp de calitate împreună. Întrevedere în video call cu cineva care vine cu o idee care-o să vă-ncante, să trimiteți produsul la care ați lucrat pentru că sunt oameni interesați de munca voastră.

Fecioarele nu trebuie să-și irosească toată energia încă din prima zi a săptămânii, mai ales dacă nu apar urgențe sau situații speciale. Va fi nevoie de ajutorul lor încă multă vreme, așa că un ritm scăzut, dar constant, este preferabil unui sprint epuizant. Mare grijă și la semnalele pe care le transmite corpul, dacă ceva pare a fi în neregulă s-ar putea impune schimbări în program sau regimul alimentar.

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 BALANȚĂ

O să luați în discuție folosirea cât mai eficientă a spațiului și o să vină fiecare cu o idee și decideți la final. Se vor lua niște decizii la nivel de șefi care să va ofere niște libertăți de exprimare și o să va fie la-ndemana să vă folosiți de toate resursele fizice și intelectuale.

Balanțele nu trebuie să se implice în conflictele altora sau în discuții cu persoane care dramatizează orice problemă. Înconjoară-te de cei dragi, chiar dacă virtual, și păstrează-ți energia și optimismul pentru cauzele care chiar contează. Unii ar fi în stare să discute în contradictoriu zile la rând, doar de dragul orgoliului, nu te lăsa prins în plasă.

HOROSCOP 31 MARTIE SCORPION

O să vă surprindă revenirea cuiva care vrea să fiți împreună și o să știți ce-aveți de spus și mai ales de făcut. O să puteți apela în perioada asta la cineva care să se ocupe de copii, ca voi să puteți lucra și să va faceți un timp comun pentru joacă, relaxare.

Scorpionii sunt în centrul atenţiei. Ai o energie uriaşă și vrei să schimbi lumea. Din păcate, în scurt timp, vei realiza că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fii dezamăgit și încearcă să-ți canalizezi energia pentru un scop nobil. La final, o să descoperi că efortul tău a meritat pe deplin. Crede cu tărie în ceea ce gândiţi, iar totul va fi bine. Seara va trece în tăcere, alături de familie.

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Se pare că v-ați făcut curaj să atacați în forță un proiect care să vă scoată din zona de confort și totuși, să va descurcați lejer, fără probleme. Se poate să vă puneți și voi la dispoziția unor oameni care sunt dispuși s-ajute, sunt atâția care o fac și voi se pare c-aveți și niște mijloace, aparatură, pe lângă mâna de lucru.

Pentru Săgetători, ziua de marți poate fi începutul unei mari schimbări. Fie că este vorba despre profesie sau despre viața personală, simți că meriți mai mult. Oamenii din jur vor încerca să te scoată de pe traiectorie și să-ți schimbe părerea despre anumite persoane sau situații. Sfatul astrelor este să ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce crezi. Doar așa vei obține ce-ți dorești.

HOROSCOP 31 MARTIE CAPRICORN

O să rulați niște bani, poate-aveți niște datorii și o să vă chivernisiti banii să v-ajungă pentru mâncare, cheltuielile casei, că de ieșit nu mai ieșiți, una, două. Vi se distribuie niște produse, poate e comandă făcută mai demult și o să gestionați situația, poate impartiti cu un frate, o soră, cu părinții dacă au și ei nevoie.

În ultima zi a lui martie, Capricornii ar putea da puțină atenție calității vieții de acasă. Ați putea face ordine, unele schimbări în locuință sau să încercați să reparați unele lucruri. V-ar putea da o senzație de confort și de relaxare, spune horoscopul. În relația cu familia, puteți arăta celor dragi cât de importanți sunt pentru voi și să petreceți mai mult timp cu ei.

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Va cumpărați o mașină, aparatură de uz casnic, de făcut ceva prin gospodărie, de tuns iarba, de arat pământul, și multe altele. Proiecte noi, experiențe inedite, vă lansați într-o aventură profesională care să vă facă să ridicați ștacheta și să aveți succes, ca de obicei.

Pentru Vărsători, în plan profesional, nu e un moment potrivit amânării planurilor și proiectele. Mai degrabă ați putea face efortul de a le încheia la termen sau mai repede. Iar rezultatele s-ar putea transforma în beneficii. Din punct de vedere financiar e o perioadă favorabilă pentru a obține câștiguri și de a face investiții profitabile, spune horoscopul.

HOROSCOP 31 MARTIE 2021 PEȘTI

Pot sa apara fie niste modificari ale contractului de muncă sau pot fi niște adăugiri, și să vedeți dacă sunteți de acord cu ele, sau nu. E o solidaritate de grup și o să vă susțineți, va fi o colaborare de succes, pentru că toată lumea o să pună umărul, că să salvați o situație. 

Peștii ar putea avea parte de vești-surpriză astăzi. Ar putea fi vorba despre o informație de la serviciu, ce vă va aduce satisfacție sau poate de un semn de la un vechi prieten, cu care nu ați mai conversat de multă vreme. În plan sentimental, ați putea fi puși în fața unor decizii importante. Discuțiile sincere, deschise, vor fi de mare folos, recomandă horoscopul.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...