Horoscop 31 iulie 2018. Ultima zi din aceasta luna aduce schimbari pentru aceste zodii

Sextilul Lunii cu Pluton poate aduce schimbari neobisnuite in camin. Chiar daca aceste schimbari pot fi incomode la inceput, este de asteptat sa aiba consecinte pozitive pe termen lung.

Astrele va recomanda sa primiti cu calm eventualele schimbari survenite azi si sa nu trageti concluzii pripite.

Orice gest frumos pe care il faceti azi, va fi tinut minte multa vreme.

HOROSCOP ZILNIC 31 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua este favorabila meditatiilor interioare, discutiilor de taina cu cineva de incredere din anturajul apropiat si odihnei pe indelete.

La nevoie apeleaza la ceilalti pentru a-ti rezolva treburile cotidiene sau indatoririle profesionale. Evita consultatiile si analizele medicale, intrucat sunt posibile erori de tot felul. Aminteste-ti ca cel mai bun terapeut pentru tine esti chiar tu.

HOROSCOP ZILNIC 31 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

De la prieteni poti avea suprize de proportii. Unii cunoscuti vechi te vor cauta, dupa multa vreme sa converseze banalitati cu tine.

Altii te vor provoca pe teme diverse sau pe slabiciuni ale tale care au iesit la iveala undeva, candva. Fii prudent si nu vorbi prea mult. Ia aminte la remarcile altora, oricat ar parea de năstrușnice. Spre seara, odihneste-te si gandeste-te la evenimentele zilei.

HOROSCOP ZILNIC 31 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti o mica vedeta si nu ai cum sa eviti atentia celorlalti, care este indreptata numai asupra ta. Dialogurile cu ceilalti, mai ales cele cu sefii sunt provocatoare si dificil de controlat.

Vorbeste numai cand esti intrebat si rezuma-te la strictul necesar. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, sunt momente favorabile pentru destăinuri în familie.

HOROSCOP ZILNIC 31 IULIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi in care poti discuta cu oameni eruditi, te poti interesa de subiecte filozofice si religioase. Iti vor iesi in cale exact persoanele de care ai nevoie, pentru a-ti rafina mentalul si imbogati bagajul educational.

Relatiile cu strainatatea sau demersurile pentru calatorii sunt alte aspecte reprezentative, mai ales dupa-amiaza. Rezerva-ti momente linistite si lectureaza o carte buna.

HOROSCOP ZILNIC 31 IULIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Cu ajutorul membrilor familiei sau al unor rude apropiate, astazi vei reusi sa achiti datorii sau sa pui la punct documente specifice bunurilor patrimoniale.

Chiar daca temerile privitoare la bugetul disponibil pentru investitii domestice sunt mari, faptul ca primesti sprijin si sfaturi bune din partea altora te va impulsiona sa mergi mai departe cu incredere. Spre seara, mediteaza la cele petrecute.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...