Horoscop 31 ianuarie 2021

O s-avem chef de plimbare, de făcut mişcare, s-ajungem pe la evenimente ca să nu ne pierdem antrenamentul cu lumea, cu scena socială.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem lucruri utile pentru casa şi familie.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 BERBEC
Poate vă alăturaţi unui grup care luptă pentru o cauză şi vă nimeriţi într-o campanie care-o să-şi atingă scopul.E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să porniţi la drum, să vă duceţi la schi, sau la nişte prieteni care v-aşteaptă cine ştie de când să povestiţi de-ale voastre.

Familia este principala ta susținere și este foarte important să realizezi că ești o persoană apreciată și iubită, orice s-ar întâmpla. Poate nu ești neapărat stilul romantic, dar pui la suflet mai mult decât lași să se vadă, iar in acest moment ai nevoie de sustinere.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 TAUR

E momentul să ieşiţi la rampa cu ceva nou, sau să vă duceţi la un interviu pentru jobul la care visaţi de multă vreme. Poate aşteptaţi nişte musafiri care vin de departe şi rămân câteva zile la voi şi o să va-ntretineti frumos până duminică seara, ori luni dimineaţa, când or să plece.

Unele riscuri merită făcute, mai ales atunci când în joc e liniștea ta mentală și sufletească. A-ți exprimă sentimentele, a spune diplomat dar corect în ceea ce crezi și simți, te poate ajuta mai mult decât ai fi putut crede să scapi de o greutate sufletească. Pe de altă parte, nu te lua foarte în serios, mai ales când cei din jur sunt binedispuși.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 GEMENI

Cu partenerul de cuplu aveţi nişte aspecte de lămurit şi o să faceţi tot posibilul să creaţi armonie în relaţie şi s-o păstraţi. O să cădeţi la-nvoială cu nişte angajatori care au ţinut prea mult la condiţiile lor, acum însă au mai cedat şi o să puteţi colabora, să câştigaţi şi voi şi ei.

Pentru a găsi compromisul în relație trebuie să poți să vezi potențialul și puterea partenerului de viață, dar și punctul în care are nevoie de înțelegerea și de empatia ta. Trebuie să-i înțelegi intențiile mai bine decât acțiunile pentru a găsi o cale de mijloc.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 RAC

O să vă puteţi îngriji şi de sănătate, să faceţi nişte analize, după care să vă luaţi tratamentul pe care o să vi-l prescrie medicul. Un câştig, vi se aprobă o sumă de bani, un credit, un proiect care să vă asigure banii de care aveţi nevoie şi o să vă puneţi casa la punct, printre altele.

Ai energia pozitivă și ai puterea să-ți atragi ceea ce îți dorești în drumul tău, iar Universul e de partea ta. Astăzi este o zi bună pentru relaxare, activități împreună cu familia și plimbări în aer liber.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 LEU

O să vă scoată cineva la plimbare, la un party, sunt şi lucruri importante de luat în discuţie, chestiuni de afaceri. O să puteţi semna un contract şi să câştigaţi bani frumoşi c-aveţi resurse nelimitate şi ştiţi şi cum să procedaţi să vă menţineţi pe firmament.

Încearcă să îți organizezi planurile de weekend așa încât toată familia să fie mulțumită. Unele planuri au nevoie de atenția ta, altele au nevoie doar de implicare,  dar în toate ai nevoie de o comunicare eficientă cu partenerul sau cu cei dragi.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

Poate vă ocupaţi de casă în mare parte din timpul de după serviciu, dar o să rezervaţi o oră, două ca să ieşiţi la aer, la plimbare. Se pare c-o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, o să vă-ntâlniţi cu diverşi pe la petreceri, sau la evenimentele mondene şi o să vă vedeţi mai des de aici încolo.

Trebuie să fii dispus să te adaptezi evenimentelor de astăzi, mai ales că adoptând această atitudine îți va fi mai ușor să te organizezi. Cumva totul se va pune la locul lui și evenimentele vor începe să capete un sens odată ce ai reușit să te liniștești un pic.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 BALANŢĂ

E cineva care se-apropie din ce în ce mai mult de voi, şi o să vă lăsaţi vrăjiţi de felul de a fi al acestei persoane şi o să vă meargă bine. Se anunţă o perioadă mai destinsă la serviciu, o să deveniţi mai inspiraţi şi creativi, poate veniţi cu vreo idee de proiect şi să daţi o lovitură de imagine.

Cumva trebuie să încerci să fii pe placul tuturor, chiar dacă inițial ți se pare imposibil. Poate nu ești de acord cu modalitatea de a proceda a celorlalți, dar alte opțiuni nu ai decât să-i susții.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 SCORPION
Se poate să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare c-o să găsiţi lucruri de valoare, care vă trebuie şi pentru care chiar oţi fi strâns bani. Poate-o să faceţi în sfârşit, ce v-aţi propus şi să vă duceţi la schi, la săniuş, la prietenii din alt oraş şi să vă bucuraţi de un refresh balsamic.

În loc să te opui anumitor idei, mai bine încearcă să te adaptezi și să mergi acolo unde situațiile te duc. Uneori ai obosit și tu să mai lupți, tocmai pentru că e obositor să vrei să ții totul sub control. O pauză îți face bine.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

O întâlnire cu rude şi prieteni v-ar remonta şi v-ar ajuta să vă descoperiţi noi valenţe pe care să le etalaţi pe scenă socială. Se observă la voi cheful de ducă, apoi un anturaj care v-ar putea însoţi într-o excursie şi în afara ţării, dacă va ţine buzunarul.

Discuțiile cu cei dragi și cuvintele folosite într-un mod plin de intenții bune te pot ajuta mai mult decât crezi. Poate există momente în care simți că nu mai trebuie să explici nimic nimănui, dar astăzi nu e acela.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 CAPRICORN

Se poate să vă caute cineva care simte c-aveţi nişte lucruri în comun şi aşteaptă o încurajare, să răspundeţi cu aceleaşi sentimente. O să negociaţi un contract şi puteţi lăsa semnarea lui pe luni, dacă nu sunteţi convinşi în toate privinţele c-or să vă mai vină ceva idei între timp.

Încearcă să te ții de dietă sau de planurile pe care le-ai făcut de la începutul anului legate de stilul tău de viață și de sănătatea ta. Ai nevoie de odihnă, dar și de activități care te relaxează și te ajută mental. În rest, fă ce poți până îți iei o vacanță.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se observă rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, la şcoală, la examene, o să puteţi definitiva nişte situaţii. O să vă relansaţi pe scenă socială, găsiţi voi nişte variante care să vă aducă succes, vizibilitate şi neapărat bani – pe mai multe filiere.

Poate nu toate lucrurile se întâmplă cum îți dorești, dar cu siguranță este vorba doar de o zi sau de un moment care nu trebuie să te indispună. Gândește-te la planurile și la proiectele tale de viitor pentru a prinde încredere.

 

HOROSCOP 31 IANUARIE 2021 PEŞTI

E posibil să plecaţi de azi pe undeva c-aveţi nişte bani puşi deoparte pentru situaţii de genul ăsta ca să vă deconectaţi. Se pare c-o să va-ngrijiti şi de voi, o să vă compuneţi o nouă înfăţişare, pentru că simţiţi nevoia şi poate a şi apărut cineva nou în peisaj şi vreţi să-l cuceriţi.

Nu ezita să ceri ajutorul celor din jur atunci când simți asta, mai ales că ai multe idei și timp puțin. Nu uită să te și odihnești și să faci anumite activități de relaxare împreună cu familia sau cu partenerul de viață.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...