Horoscop 30 martie 2021

Horoscop 30 martie 2021 – Tensiuni astăzi

Horoscop 30 martie 2021 – Avem răbdare si căutăm soluții, avem grijă de noi, de ai noștri și avem încredere că o să trecem cu bine de toate situațiile cu care nu ne-am mai întâlnit.

 Este o zi tensionată, la locul de muncă, pentru unii nativi și nici la capitolul relații, lucrurile nu sunt tocmai roz. Ține doar de noi să ieșim dina cest impas și să ne recâștigăm calmul și controlul.

Vibrația zilei este 3. Să vorbim, să nu ținem în noi supărarea.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

Horoscop 30 martie 2021 Berbec

Pentru nativii Berbec urmează o perioadă plină de confuzii. Pe plan personal, aveţi mai parte de mai puţină interacţiune socială, fiind momentul ideal pentru a face o analiză a comportamentului dezvoltat în ultimul timp şi modul în care această schimbare v-a ajutat să vă îndepliniţi obiectivele. Pe de altă parte, aveţi parte de veşti bune venite pe plan financiar, indiferent că vorbim doar despre o sumă de bani găsită într-o haină mai veche sau o situaţie asemănătoare.

Sunteți inventivi când vine vorba despre bani și o să trageți niște foloase dintr-o muncă temporară, deocamdată. Aveți chef de viață și să începeți lucruri noi care să vă aducă satisfacții, în primul rând bani, să aveți pentru traiul zilnic, să nu ducă familia lipsă de nimic.

Horoscop 30 martie 2021 Taur

Taurii dau dovadă de stabilitate la locul de muncă. Modul în care reuşiţi să vă păstraţi disciplina vă ajută să aveţi o imagine din ce în ce mai bună în ochii şefilor care încep să-şi pună tot mai multe speranţe în voi. Încercaţi să vă menţineţi ferm pe poziţii, chiar dacă există cârcotaşi care pun deciziile pe care le luaţi sub semnul întrebării. Nu aveţi neapărat nevoie de susţinerea altor persoane.

Starea de optimism ar trebui să persiste, că aveți voi un plan secret pe care să-l scoateți la momentul oportun și să vă asigurați banii pentru cheltuielile de zi cu zi, și nu numai. Delegați pe cineva din familie să se ducă la magazin după mâncare și mai inventați ceva care să vă scape de plictiseală și stres.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt puşi şi ei pe făcut analize astăzi. Încercaţi să vă daţi seama cum au reuşit anumite persoane să vă facă să vă pierdeţi încrederea în propriile forţe. Depuneţi eforturi deosebite pentru a vă asigura o oarecare eficienţă în activităţile de la locul de muncă, însă cel mai important este să vă menţineţi gândirea pozitivă şi să încercaţi să nu mai băgaţi în seamă mesajele transmise de alte persoane.

Poate vă amână cineva cu returnarea banilor, dar nu e cazul să-i lăsați așa, insistați să-i primiți, pentru că o să aveți nevoie de ei. Poate știți deja încotro să o apucați de îndată ce se deschid granițele, poate ați aranjat când și unde să vă duceți în interes de afaceri.

Horoscop 30 martie 2021 Rac

Nativii Rac acţionează astăzi în baza unor sentimente profunde. Aveţi ocazia de a relansa relaţia cu o persoană de sex opus cu care nu aţi mai ţinut legătura, chiar dacă v-aţi tot gândit la ea. Nu este exclusă posibilitatea ca relaţia respectivă să fie dusă chiar la un alt nivel. Totul ţine de cum vă jucaţi cărţile şi de cât de concreţi sunteţi în exprimare, ideal fiind să spuneţi clar şi răspicat ce aşteptări aveţi.

Vi se promite ajutor din țară de undeva și o să aveți alimente și alte produse de care duceți lipsă. E cineva căruia îi pasă de voi. Încheiați o dispută cu un partener de afaceri și alegeți o altă variantă de lucru, de acasă, până când o să reveniți la normal cu munca propriu zisă.

Horoscop 30 martie 2021 Leu

Ești gata să renunți pentru o vreme la agitația din viața socială, care ți-a tulburat ușor gândurile. Un sentiment, un gând pe care îl credeai îngropat reiese la suprafață și te obligă să reevaluezi o decizie luată în trecut. Este o zi ideală pentru proiecte de casă și reconectarea cu spațiul dumneavoastră de locuit într-un mod revitalizant. Venusul romantic se aliniază și lui Saturn serios, oferind o oportunitate pentru conversații orientate spre viitor pe frontul relației.

Optimismul este punctul vostru forte și o să gasiți cea mai bună variantă de a ieși din impas, mai ales că o să fiți ajutați și de alții. O să fie de lucru în mod sigur, o să aveți și bani, poate rămâneți în aceeași formula, dacă totul merge bine. Oricum, să fiți încrezători, pentru că soluții sunt, să putem trăi mai bine.

Horoscop 30 martie Fecioară

Ca Fecioară, ești un povestitor înnăscut. Dă-ți frâu liber astăzi și profită de orice ocazie pentru a te exprima așa cum îți dorești. Fii deschis, are cine să te asculte. Dacă duci lipsa unui partener în conversație, așterne pe hârtie tot ceea ce îți dorești să exprimi. Vei fi surprins! Pe plan amoros lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Poate vă luați niște colaboratori care să vă ajute să fiți cu treburile la zi, să începeti poate și alte proiecte, ca să recuperați niște pierderi. Vă trec prin mână niște oferte de lucru și se poate să vă opriți asupra uneia măcar, să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente, pentru că oricum ați redus foarte mult din cheltuieli, din pretenții.

Horoscop 30 martie 2021 Balanță

Balanțele sunt ghidate cosmic de planeta Venus și, de această dată, le va scoate în cale oportunități de neratat pe toate planurile. Este o zi ideală pentru a le propune oamenilor să ți se alăture în proiectele personale, ori pentru a purta discuții serioase cu privire la viitorul unei relații amoroase.

Or să vă caute niște prieteni care își fac planuri să vă regrupați de îndată ce o să se termine cu bine toată povestea asta. Se poate să vă treziți cu un telefon care să vă scoată din amorțeală și să vă dea un impuls să lucrați la ceva care să vă ajute să câștigați bani.

Horoscop 30 martie Scorpion

Îți petreci ziua încercând se te reconectezi cu corpul tău, precum și să readuci în viața ta echilibrul, vitalitatea și sănătatea. Ai viziunea ta și ceea ce are sens pentru tine. Acum cosmosul te împinge în direcția corectă în ceea ce privește un proiect în care îți poți pune în valoare creativitatea.

Se poate să descoperiți printre mailuri că nu ați achitat niște facturi, dar și că aveți de primit niște bani. Să vă asociați cu cineva care face treaba ca lumea. De la distanță, fiecare își face treaba, vă împărțiți responsabilitățile și o să fie cu succes.

Horoscop 30 martie 2021 Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi liniștită, iar cei mai norocoși, care sunt plecați în concedii sau sunt liberi, sunt extrem de activi și eficienți. Rezolvați probleme presante pe care le-ați tot amânat din cauza jobului și vă gândiți chiar să începeți activități noi, cursuri, pe termen lungă. Pandemia v-a dat de gândit serios cu privire la pregătirea voastră profesională.

E cineva care vă vrea înapoi și o să dați un răspuns, pentru că trebuie să fiți și voi de acord, nu? Se pare că o să se ivească din senin o posibilitate ca să vă smulgeți din starea de amorțeală în care intraserăți și o să aveți ce lucre, în colaborare.

Horoscop 30 martie Capricorn

Nu vă faceți încă planuri de weekend. S-ar putea să vă treziți cu rudele pe cap și să vă dea toate planurile peste cap. Un telefon primit în această seară vă face să luați o decizie dură privind finanțele personale și să discutați și cu persoana iubită în privința acestui aspect. Veștile nu sunt tocmai bune la acest capitol.

Se poate să luați niște cursuri online, și tot așa se pot da și examenele, o să tot fiți ocupați. Sunt multe treburi care așteaptă să vă faceți timp pentru ele, se poate să lucrați pentru serviciu, dar sunt și alte lucruri pe care le puteți repara, aranja. Toate calitățile o să le puneți la bătaie.

Horoscop 30 martie 2021 Vărsător

Vărsătorii au mari dileme legate de viața de cuplu. O veste vă dă peste cap toate planurile și vă determină să regândiți toate deciziile luate până acum, inclusiv unele care au legătură cu partenerul de viață. Dacă nu discutați sincer cu persoana iubită, s-ar putea ca povestea să aibă un deznodământ extrem de neplăcut.

Sănătatea voastră și a familiei să fie atent supravegheată, să fiți în formă, și atenție la felul în care vă alimentați. Să vă interesați de banii pe care trebuia să-i luați mai demult și de cum să faceți rost de alții, pentru ca viața să intre în normal.

Horoscop 30 martie 2021 Pești

Nativii Pești nu au o zi prea armonioasă. Se pare că, la locul de muncă, nu prea au parte de liniște din cauza unor discuții care au ajuns la masa șefilor. Cel mai indicat ar fi să explicați ce ați vrut să spuneți sau să fiți sinceri și să comunicați nemulțumirile, altfel, gestul vostru va fi interpretat greșit și ar putea exista consecințe nu tocmai plăcute pentru voi.

Poate dați un interviu online și o să puteți lucra atunci când o să fie undă verde. Până atunci, răbdare. Idee salvatoare, asta poate apărea din senin, poate e cineva care vă cooptează într-o activitate pe care-o faceți pe rând, nu simultan, și e o posibilitate de a câștiga bani.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...