sursa foto: ProTv

Horoscop 30 ianuarie 2021

Avem energie, idei, speranţă, practic-avem tot ce ne trebuie ca să fim sănătoşi, fericiţi, să le asigurăm şi alor noştri tot ce le trebuie.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce gândim şi ce simţim, ca să ne fie bine în relaţie.

Prima zi din weekend poate aduce câștiguri uriașe pentru acești nativi norocoși. Află care sunt previziunile zilei, potrivit horoscop sâmbătă, 30 ianuarie:

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 BERBEC
Vă scoate cineva la plimbare şi se poate să fiţi la-nceput de drum în relaţia amoroasă şi să se lege totul frumos, ca-n poveste. O reuşită în plan profesional, vi se împlineşte un vis, se poate să primiţi nişte bani şi să vi se deschidă nişte oportunităţi de afirmare, să vă bucuraţi de strălucire.

Ai nevoie de toată atenția și determinarea pentru a gândi rapid și a lua decizii bune. Pe de altă parte încearcă să faci și activități și care te ajută să te relaxezi alături de cei dragi. O pauză de la tot e binevenită.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 TAUR
E un grup care o să vă-nsoțească pe la mondenităţi şi-o să aveţi diverse acţiuni împreună, unele dintre ele caritabile. Voi puteţi ieşi la rampă cu ceva nou care să v-aducă atât bani cât şi un titlu şi o să treceţi, probabil, într-o altă categorie socială, va fi o-mbunatatire de statut.

Poate cei dragi nu știu să interpreteze toate semnele pe care ți-ai dori să le înțeleagă și au nevoie să le explici. Poți face asta cu răbdare si calm, mai ales că ce a fost mai greu a trecut și acum poți să respiri ușurat.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 GEMENI
Vi se face o ofertă de colaborare şi dacă n-o să fiţi prinşi până peste cap o să acceptaţi, ca nişte bani în plus nu strică. Se poate să găsiţi bilete pentru un city break şi să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care-şi dorea, probabil, de anul trecut o escapadă turistică într-o capitală europeană.

A învață să lucrezi în echipă este o provocare, mai ales când unele lucruri depind și de intențiile sau modul de a fi a persoanei de lângă tine. Tu ești o persoană care iubește provocarile și ți-e mai ușor să te adaptezi circumstanțelor noi, dar asta nu înseamnă ca toata lumea e așa.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 RAC
E posibil să luaţi un supliment financiar şi poate-o să vă permiteţi o ieşire la munte, într-o staţiune de agrement să uitaţi de rate şi de facturi. O să ajungeţi pe la nişte evenimente care-or să v-aducă faţă-n faţă cu nişte oameni care sunt valoroşi, aveţi ce-nvața de la ei şi o să păstraţi legătura.

A încerca să faci cât mai des activități noi te poate ajuta să evoluezi din punct de vedere personal și poate aduce fericire membrilor familiei tale. Așa că nu ezită să accepți invitațiile pe care le primești sau să vii chiar tu cu idei noi de divertisment.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 LEU
Poate primiţi o sumă de bani, ori nişte bonuri valorice pentru ce-aţi muncit şi o să daţi drumul proiectelor noi. Se poate să faceţi diverse activităţi, să înlocuiţi câte ceva prin casă, ori să vă luaţi o maşină, pare-se că intraţi la cheltuiala şi o să se cam golească buzunarul.

Nu trebuie să faci mare lucru că toată lumea să fie atentă la tine și la acțiunile tale, pentru că șarmul tău face acum totul pentru tine. Încearcă să fii deschis in a-i ajuta si pe ceilalți in a fi un exemplu pozitiv, mai ales că știi să faci asta foarte bine.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
Poate c-apare cineva în viaţa voastră, şi o să faceţi nişte acordaje ca să vă armonizaţi s-aveţi o viaţă frumoasă împreună. E bine să fiţi ceva mai concilianţi în relaţia cu partenerul de cuplu pentru că pot apărea tensiuni din senin şi poate să se complice totul şi n-aveţi nevoie de aşa ceva.

Ai grijă de ține și de sănătatea ta prin a preveni orice sensibilitate. Programul tău are nevoie de adaptare și te poți pierde în detalii, așa că încearcă să te organizezi cum poți mai bine fără a te stresa prea mult.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 BALANŢĂ
O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie de cuplu şi să evitaţi greşelile care vă aduseseră în acea situaţie de impas. O să puteţi intra într-o combinaţie partenerială de afaceri şi or să vină şi banii cât de curând c-o să semnaţi nişte contracte care pot fi şi pe termen scurt – colaborări.

Un stres asupra ta poate veni fie din partea șefilor sau din partea anumitor persoane care au așteptări mari de la tine. Încearcă să îți organizezi munca și să faci cum poți mai bine pentru a avea și câteva momente de liniște spre seară.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 SCORPION
Poate din banii strânşi daţi refresh apartamentului, mai luaţi câte ceva nou care să-i bucure pe toţi ai voştri. Aţi putea face rost de bani în plus dacă vă asociaţi cu cine trebuie şi va şi extindeţi la un moment dat ca să aveţi şi în continuare bani pentru tot ce vă trebuie.

Evită să intri în discuțiile minore, mai ales că nu te afectează direct. Tu trebuie să fii atent la detalii în această perioada în tot ce faci , deoarece așa se va face diferența dintre muncă ta și a celorlalți, iar aprecierea va veni si ea.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR
O persoană carismatică vă poate acapara fără să vă puteţi opune pentru că vă place persoana şi să se scrie o frumoasă poveste de iubire. E posibil să luaţi şi voi mai mulţi bani pentru că lucraţi în particular, vă mai da cineva dintre ai voştri, părinţi, socrii, şi o să fie o reuşită fără stres financiar.

Anumite sarcini au nevoie de dexteritate, iar altele de răbdare, dar tu poți să faci cât poți din tot. Intenția contează și faptul că ai încercat să ieși un pic din zona ta de confort.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 CAPRICORN
La voi relaţia cu partenerul va câştiga nişte plusuri pentru c-aţi devenit mai receptivi la cerinţele celuilalt şi o să convieţuiţi lejer, fără tensiuni. Se poate să nu vă puneţi întru totul de acord cu nişte angajatori, dar după câteva negocieri să mai lăsaţi şi voi şi ei ca să daţi curs proiectului respectiv.

Poți să-i surprinzi pe cei din jur cu soluțiile pe care le găsești sau prin modalitatea ta de a face lucrurile. Nu încerca să-i înveți pe ceilalți mai mult decât își doresc să știe in acest moment, tocmai pentru că nu sunt pregătiți.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O reuşită în plan birocratic, o să puteţi avansa cu demersurile de tot felul şi să vă lansaţi pe o nouă orbita profesională. Se pare c-o să rezolvaţi multe lucruri şi o să vă relansaţi pe scena socială c-aveţi multe de spus şi de arătat lumii – şi-o să fie cu succes.

Petrece timp cu cei dragi dar ocupă-te și de propriile nevoi și de ce îți dorești tu cu adevărat. Îți place rutina ta, dar parcă acum vrei să-ți faci un plan nou și să pornești într-o altă aventură a vieții, un nou drum.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE 2021 PEŞTI

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să petreceţi câteva ore bune împreună, să desfăşuraţi nişte activităţi recreative. O să mai lăsaţi şi pe altădată treburile complicate ca să vă mai destindeţi la minte, la suflet, să vă detaşaţi de lucrurile care vă storc de energie.

Câștigurile vin în drumul tău, chiar dacă ești ocupat făcând un efort mare să manageriezi totul. O figură masculină din viață ta sub formă tatălui, a soțului sau a unei persoane mai în vârstă cu experiență te poate ajuta la momentul potrivit, așa că nu ezita să soliciți acest lucru.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...