Horoscop 3 martie 2021

O să dăm curs unor întâlniri ca să putem face pace cu cei cu care ne-om fi certat, dar şi mai important este să ne-mpăcăm cu noi înşine.

Amânarea unui moment în care ar fi trebuit să încasaţi nişte bani vă poate afecta pe termen lung.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce nu ne convine ca să eliminăm acele lucruri din viaţa noastră.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 BERBEC

O să intraţi la cheltuiala c-aţi găsit lucruri frumoase de cumpărat atât pentru casa cât şi pentru voi, ceva de-mbracat, de-ncaltat. Voi sunteţi într-o continuă transformare de look deocamdată, şi o să mai umblaţi şi la celelalte aspecte legate de viaţă de familie şi de serviciu.

Nativii Berbec au ajuns în punctul în care trebuie să analizeze relaţiile de iubire anterioare şi trebuie să vadă unde au greşit pentru a îmbunătăţi relaţia cu actualul partener sau, în cazul celor single, pentru a afla ce aşteptări să aibă de la următorul partener. Este momentul ideal pentru a vă cunoaşte mai bine, astfel încât să nu mai cădeţi în capcanele în care aţi mai căzut în trecut.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 TAUR
Se poate să legalizaţi, în sfârşit, nişte acte şi să căpătaţi un alt statut, să treceţi la alt nivel de salarizare. Or să vă intre nişte bani, dar o să şi cheltuiţi, c-aveţi de făcut vreo rezervare pe undeva pentru week-end, sau vă duceţi de paşte pe alte meleaguri.

Configuraţia astrală de astăzi vă ajută să înţelegeţi mai bine anumite situaţii în care sunteţi implicaţi, atât în viaţa personală, cât şi în viaţa profesională. Există posibilitatea de a ajunge într-un punct în care vă veţi da seama dacă se mai merită să vă implicaţi emoţional ori la locul de muncă ori în relaţia cu partenerul de viaţă sau cu o rudă apropiată. Nu este exclusă posibilitatea de a face o schimbare radicală în viaţa voastră.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 GEMENI
Vi se propune o funcţie, poate fi o ofertă mai veche pe care or s-o reînnoiască şefii c-o fi nevoie de voi acolo. Se ivesc promisiuni de bani şi o să vă luaţi acele lucruri de care-aveati mare nevoie şi o să eliminaţi, pe cât posibil, datoriile, dac-aveți aşa ceva.

Nativii Gemeni sunt afectaţi astăzi de probleme de ordin financiar. Amânarea unui moment în care ar fi trebuit să încasaţi nişte bani vă poate afecta pe termen lung. Ideal ar fi să nu vă lăsaţi copleşiţi de situaţie şi găsiţi soluţii pentru a acţiona în consecinţă. Există pericolul ca, din cauza situaţiei financiare, să intraţi în conflict cu o persoană care nu are nicio vină.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 RAC
Poate se-ncheie o vânzare – cumpărare şi o să ştiţi cu ce bani rămâneţi, ca să aflaţi cât puteţi cheltui. O s-ajungeţi până la urma acolo unde v-aţi propus încă de anul trecut şi poate rezolvaţi şi nişte chestiuni de afaceri, ca să faceţi rost de bani.

Lucrurile ar trebui să îți meargă bine, azi. Cu cât strălucești mai mult, cu atât mai multă prosperitate va veni în viața ta. Lucrurile vor decurge lin, iar mintea ta va fi limpede şi puternică. Ai în mod natural o agresivitate care e puternică şi eficientă. Foloseşte asta în avantajul tău şi încearcă să-i aduci pe restul la nivelul tău, în loc să îi faci să se simtă sub tine.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 LEU
O problemă de sănătate va atrage atenţia, crează poate un disconfort şi va obliga să vă duceţi la doctor, chit că n-o să fim, e îngrijorător. E cineva de departe care vă cheamă şi dacă simţiţi c-aveţi elemente comune, afinităţi, pentru o relaţie de cuplu vă duceţi dacă nu o să spuneţi, cu sinceritate, că nu.

S-ar putea să fie nevoie să faci câteva ajustări mentale pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi oameni. S-ar putea să nu îţi dai seama pentru ce e toată agitaţia. Nu lua lucrurile prea în serios şi nu încerca să faci toate detaliile să aibă sens. Unele lucruri e mai bine să rămână necunoscute. Bucură-te de diversitatea din lumea ta şi respectă diferenţele din abordările celorlalţi oameni.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 FECIOARĂ
O să-l luaţi prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care vă poate schimba amândurora viaţa în bine. Întrevedere cu cineva care visează la un proiect în care să vă implicaţi şi voi, ca să puneţi pe roate o afacere, c-aveţi cu toţii, nevoie de bani şi de afirmare.

Fecioară, vei primi lecţii importante despre echilibru. Asigură-te că eşti pregătit să faci faţă uraganului, că vine spre tine. Egourile sunt mari şi toată lumea va avea o părere despre orice. Vor exista tensiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să baţi în retragere. Fii flexibil şi înţelegător, dar nu considera neapărat că greşeşti.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 BALANŢĂ
Poate scoateţi din banii puşi deoparte să mai luaţi ceva nou pentru casa, şi să le-mpliniti nişte dorinţe mai vechi alor voştri. Se poate să luaţi o decizie legată de serviciu şi o să vă depuneţi CV-ul pe undeva ca să vă evaluaţi şansele, să puteţi explora întreg potenţialul creativ.

Evenimentele zilei te-ar putea lăsa ușor confuz și nedumerit. Poate că simți că nu primești atenția pe care simți că o meriți. S-ar putea să vă întrebați de ce singurul lucru pe care îl doriți cel mai mult poate fi singurul lucru pe care nu îl puteți avea. Însă trebuie să știi că ai mai mult decât crezi. Nimeni nu vrea să fie în preajma cuiva deprimat. Fii încrezător în viitor și lasă să iasă la suprafață acea lumină pe care o ai în suflet.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 SCORPION
E cineva care nu se-mpacă, deloc, cu ideea că nu mai sunteţi împreună şi o să vă treziţi cu gesturi care să vă lase interzişi. Să vedem ce-o să faceţi. Poate vă cumpăraţi altă maşină dacă nu se mai poate repara cea pe care-a dus-o în service şi o să fiţi în siguranţă, ceea ce e foarte important.

Scorpionii au o zi grozavă! Pentru prima dată după multă vreme, astăzi ești pus pe fapte mari și tot ce îți pui în minte să îndeplinești ..prinde contur. Focul din interiorul tău se aprinde și devii tot mai energit. Folosește această energie în scop productiv. Vei descoperi că ești mai mult decât capabil să realizezi tot ceea ce îți dorești.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Poate-o să daţi pe la notar să autentificaţi nişte acte şi să deveniţi proprietari, sau să vi se recunoască alte drepturi. Traversaţi o perioadă de frământări interioare şi o să vă bucuraţi de revederea cuiva pentru că o să v-ajute să spuneţi tot ce-aveţi pe suflet, să externalizaţi problemele.

Săgetătorii trebuie să învețe să fie diplomați și să nu-și mai piardă cumpătul. Riscați să rămâneți singuri dacă veți continua să aveți o atitudine ofensivă. O discuție neplăcută cu un superior o să vă pună pe gânduri. Vă simțiți nedreptățiți într-o problemă la locul de muncă, dar nimeni nu vă sare în apărare tocmai din cauza atitudinii neplăcute.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 CAPRICORN
Se poate să urmaţi o specializare pentru că vreţi un salariu mai mare c-or fi crescut şi pretenţiile celor din familie, ale copiilor, poate. O să strângeţi relaţiile cu anturajul că v-aţi cam înstrăinat şi o să găsiţi nişte activităţi în care să vă implicaţi c-aveţi nişte lucruri de spus şi de făcut, în formula de grup.

Capricornii sunt norocoșii zodiacului, azi. Un telefon surpriză o să vă facă ziua mai fericită, iar o persoană în care aveți încredere va veni cu o propunere de job deloc de ignorat. Sfătuiți-vă cu familia și decideți dacă să mergeți pe acel drum sau nu, dar astrele sunt de partea voastră dacă vreți să o luați de la zero pe plan professional.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi o sumă de bani pe care trebuia s-o luaţi mai demult şi o să-ncheiati capitolul – restanțe – pentru că datornicii au fost până la urma parolişti. E bine să insistaţi pe lângă şefi să vă pună la dispoziţie aparatura de ultima generaţie, ca să aveţi şi performante, să vină apoi şi banii pentru care-aţi muncit.

Astăzi, nimeni şi nimic nu le poate strica bunadispoziţie Vărsătorilor. Ești extrem de mulțumit de tine însuți și ai toate motivele să simți asta. Ai succes în tot ce îţi propui, iar câștigurile bănești destul de consistente îți fac viața mai frumoasă. În plan personal, pot să apară ceva probleme dacă nu acorzi mai multă atenție pertenerului de viață. Dacă ești singur, sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială. Fii curajos, riscă, poate fi chiar jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.

 

HOROSCOP 3 MARTIE 2021 PEŞTI
E posibil să treacă pe la voi, diseară, cineva care vine cu o idee de afaceri şi o să vă convină. O reuşită, după îndelungi aşteptări, o să vă instalaţi poate pe un alt post, sau vă duceţi la alt loc de muncă, ori poate la alt domiciliu.

Pentru Peşti, ziua de miercuri ar putea să te pună la încercare, mai ales din punct de vedere profesional. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să stai departe de bârfele colegilor şi să nu te implici în conflicte care nu te privesc sau în care nu eşti implicat direct. În jurul tău pot fi oameni invidioşi care îţi pot face probleme. Spre seară, o veste de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme te va pune pe gânduri. Apar noi oportunităţi şi ţi se deschid multe uşi. Seara, partenerul de viaţă îţi va face o surpriză frumoasă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...