Horoscop 3 ianuarie 2021

 Să dăm şansa unui nou început într-o relaţie şi să privim înainte cu încredere să ne alimentăm din această energie de-nceput de an.

Vă prezentăm predicțiile astrale pentru cea de-a treia zi din an. Unele zodii au mare ghinion!

 

Horoscop Berbec
Berbecii au parte de noroc azi și se înțeleg foarte bine cu copiii din familia lor sau din familia apropiaților; pot deveni chiar mentorii unor micuți, dacă vor.

O s-aveţi prilejul să plecaţi pe undeva ca să respiraţi alt aer, să fie o rupere de ritm, ca să fie un nou început. V-au rămas nişte lucruri de făcut să şi vorbiţi cu cineva să se dezamorseze un conflict şi să intraţi în normalitate, să meargă mai departe relaţia, frumos.

 

Horoscop Taur
Taurii vor comunica clar și răspicat ce așteptări au de la cei dragi. Mai mult, e o perioadă benefică pentru ei din punct de vedere financiar, așa că pot începe să își facă planuri, mai ales că simt o stabilitate care a fost absentă până acum.

Se poate să primiţi un colet , un cadou de la cineva aflat departe şi să fie o surpriză totală – că nu v-aţi fi aşteptat. E cineva cu care n-aţi apucat să petreceţi anul nou şi vă scoate la cafea, la plimbare. Să puneţi la cale ceva pentru perioada care urmează, să fiţi conectaţi.

 

Horoscop Gemeni
Gemenii au parte de o perioadă excelentă din punct de vedere al jobului și pot să își facă planuri de viitor fără să fie îngrijorați că iau decizia greșită.

E un eveniment monden pe undeva şi o să fiţi şi voi pe-acolo, să vă faceţi noi prieteni. O să vă autoserviţi din fondul de cheltuieli al familiei să ieşiţi pe undeva, să continuaţi distracţia, c-aveţi o energie de consumat şi n-o să vreţi să staţi în casă.

 

Horoscop Rac
Racii ar putea avea probleme financiare, așa că trebuie să fie foarte atenți ce decizii iau azi și în zilele care urmează. Trebuie să învețe să ignore opiniile altora, mai ales dacă nu fac parte din cercul apropiaților.

Se poate să-ncepeti nişte negocieri, sau să le reluaţi, ca să daţi drumul activităţilor care v-ar aduce bani. O să vă duceţi şi la rude şi pe la prieteni, în funcție de timp şi de disponibilitate, să păstraţi relaţiile la cald încă de la-nceputul anului.

 

Horoscop Leu
După un an greu, Leii au parte de succes și din punct de vedere al carierei, și al dragostei. Trebuie să fie atenți să nu obosească încercând să își atingă toate țelurile foarte rapid.

Apare cineva pe la reuniunile cu prietenii şi o să descoperiţi c-aveţi lucruri în comun care vă unesc. E un moment în care puneţi familia pe primul plan şi o să vă faceţi planuri pentru sărbătorile familiei care vor avea loc în curând, nunţi, botezuri, aniversări, onomastici.

 

Horoscop Fecioară
Fecioarele vor întâlni pe cineva special, care le-ar putea schimba viața, mai ales pe plan romantic. S-ar putea îndrăgosti de cineva complet neașteptat, așa că trebuie să fie atente cu cine interacționează.

Poate vă duceţi la un party, la un târg culinar, sau cu piese vestimentare să vă mai luaţi câte ceva – şi de cadou pentru alţii. Se poate să mai faceţi nişte pregătiri că vin musafiri pe care vreţi să-i daţi gata cu delicatesele voastre şi ţineţi la cartea voastră de vizită.

 

Horoscop Balanță
Balanțele sunt norocoase azi și e perioadă perfectă să își dezvolte abilitățile și partea spirituală. Dacă se vor ține de treabă, vor putea deveni experți în domeniul ales.

E bine să luptaţi pentru armonia din familie şi să evitaţi orice discuţie despre bani, cheltuieli, rate şi să vă bucuraţi de ce-aveţi. Întrevederi cu mai vechi şi mai noi prieteni şi o să vă repoziţionaţi în cadrul grupului şi o să ieşiţi pe la evenimente, o s-aveţi activităţi comune.

 

Horoscop Scorpion
Scorpionii nu prea au încredere în sine azi, dar trebuie să lupte împotriva gândurilor negative, pentru că altfel riscă să intre într-un ciclu periculos. E indicat să petreacă timp alături de cei dragi și să înceapă anul bine cu ajutorul lor.

E posibil să promiteţi unui angajator că o să lucraţi împreună, dar nu e exclus să mai apară şi alte oferte şi să fiţi în dubiu. Or să vă caute prietenii să plecaţi pe undeva dacă tot aveţi câteva zile libere şi să vă-ntoarceţi până duminică gata refăcuţi, după atâta dezmăţ culinar.

 

Horoscop Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de numeroase obstacole la începutul anului. Deși nu le plac noile schimbări, trebuie să înțeleagă ca acestea ar putea fi benefice dacă își joacă bine cărțile.

Aţi putea obţine nişte avantaje, pot fi bani, înlesniri, ca să treceţi pe alt post, ori la şcoală în alt an de studiu poate. Poate-şi face apariţia şi acea persoană pe care-aţi aşteptat-o de sărbători, dar e bine să nu-ncepeti cu reproşuri ca să mai existe potenţial de relaţie, dacă tot sunteţi compatibili.
Horoscop Capricorn
Capricornii au parte de o perioadă extraordinară pentru viața lor romantică. Fie că întâlnesc pe cineva nou, fie că își întăresc relația pe care o au, sunt pregătiți să ofere noi șanse celor care le-au atras atenția.

Se pare c-aţi pus ochii pe nişte lucruri la un preţ rezonabil şi o să le luaţi ca să le faceţi o surpriză alor voştri. Sunteţi încrezători în forţele voastre, în şansa voastră de a face că proiectele să prindă viaţă, şi să aveţi un trai mai bun.

 

Horoscop Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de vești bune privind cariera și se vor simți mai apropiați de partenerii lor. Trebuie să fie atenți și la sănătate, mai ales că îi așteaptă o perioadă complicată.

O să plecaţi în plimbare pe undeva să mai topiţi sarmalele, cârnaţii, salata beuf, să daţi jos kilogramele în plus. Se poate să fiţi întrebaţi din nou dacă vreţi să intraţi într-o afacere, să semnaţi un contract de muncă, să vindeţi ceva care să v-aducă un profit cert.

 

Horoscop Pești
După ce și-au făcut planuri în ultimele săptămâni, Peștii încep să vadă în sfârșit rezultate. Pentru a nu se stresa prea tare cu noile schimbări, indicat e să petreacă timp alături de cei dragi, potrivit horoscopului de azi, 3 ianuarie 2021.

Se poate să vină cineva de la drum lung şi să rămână peste noapte la voi dacă nu plecaţi pe undeva. Poate are să vă dea cineva înapoi o datorie şi or să vă prindă bine banii ăia, c-o să vă duceţi într-o vizită, în plimbare, şi-aveaţi nevoie de bani.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 17 aprilie 2021

Aspecte Generale ale Zilei. Ziua  de sâmbătă ne va  ѕроrі înсrеdеrеа și nе vа dа ѕеntіmеntul ...