Horoscop 3 februarie 2021

O să avem idei, susținere din partea unor oameni care ne apreciază și o să bifăm câteva succese. O să avem motive de bucurie.

Vibrația zilei este 3 și o să putem spune sincer ce gândim și ce simțim.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 BERBEC
O să vă invite cineva în străinătate să lucrați, să studiați ceva pe acolo sau să vă căsătoriți, dacă se întrevede ceva în zona asta. O să aveți de făcut niște drumuri și să legalizati actele fără de care nu puteți pleca într-o călătorie sau să intrați în examene, să încheiați o sesiune.

Sănătatea este o prioritate pentru nativii berbec. O vizită la medic v-ar putea scuti de multe griji și așa veți asculta și sfatul celor dragi care își fac griji pentru voi. La locul de muncă lucrurile decurg normal, este o perioadă mai lejeră în care aveți mai mult timp de socializat cu colegii de muncă și aflați lucruri inedite despre ei.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 TAUR
O să vă găsiți ceva de lucru și în particular și o să vă asociați, probabil, cu niște oameni care sunt în stilul vostru și neapărat talentați. Vi se propune un nou job sau doar un proiect care să vă ajute să mai faceți un salt în carieră, să vă acordați noi titluri, un salariu mărit.

Taurii au o zi cam mohorâtă. Aveți multe drumuri de făcut, la birou este multă agitație, șefii au tot felul de cerințe pe care le vor rezolvate cât mai repede, iar răbdarea voastră este limitată. Încercați să vă faceți o strategie pentru a rezolva sarcinile în orele de program, iar acasă relaxați-vă cu un film sau o carte bună. Mâine o veți lua de la capăt.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Se poate să mai faceți niște pași, să vă întelegeti cu cineva cu care ați ajuns să vă judecați la tribunal și să scutiți niște nervi și bani. O veste bună. Poate vi se aprobă o cerere. Poate fi și creditul pe care l-ați cerut unei bănci și să rezolvați niște lucuri pe care le aveați în plan de anul trecut.

Gemenii au o perioadă liniștită. Aveți mai mult chef de socializare, vă simțiți plini de energie, vorbăreți, deschiși noilor experiențe. Acasă, atmosfera este calmă și vă bucurați de compania celor dragi. Așteptați cu nerăbdare un telefon privind o ofertă de muncă, dar analizați propunerea cu atenție și nu vă grăbiți. Sfătuiți-vă cu familia.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 RAC
E mult de lucru la serviciu și o să fie un efort suplimentar, de care va depinde avansarea voastră în a doua jumătate a anului. Poate găsiți formula ideală să reparați casa ori mașina, să vă cumpărați altele, la o adică, asta ca să nu trebuiască să mai faceți un credit bancar, c-oți mai avea vreunul.

Să fii altruist și să îți oferi timpul pentru o cauză nobilă este un lucru minunat, dar dacă o faci doar pentru a te lăuda, nu are rost să faci asta. Oamenii vor vedea un gest fals, chiar și al tău, care e mai bun decât majoritatea. Dacă vrei să te lauzi cu ceva, nu trebuie să cauți o scuză pentru asta. Ești fabulos și doar fiind tu însuți! Așa că ieși în lume și poartă-te ca un o mare vedetă. Mulți cred deja că ești!

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 LEU
Vi se dau niște bani pe care nu i-ați putut lua la sfârșitul anului, dar și acum sunt bineveniți că aveți cheltuieli mari. Întâlnire cu cineva care e dispus să intre într-un parteneriat de afaceri și să meargă și bine toată povestea, să câștigați bani și contracte, fie și de colaborare.

Cel mai mare risc pe care îl poți lua în viață nu este să pui un bilet la pariuri pe un meci de fotbal. Nu, cel mai mare risc este să îți oferi inima complet cuiva. Dar recompensa pe care o primești dacă riscul e câștigător este mai mare decât orice câștig bănesc. Chiar merită. Chiar și dacă pierzi, inima îți va reveni și vei fi mai înțelept. Să îți expui sentimentele este o situație câștigătoare oricum ar fi.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
O să adunați mai mulți bani de la serviciu. Poate abia acum vi se plătesc orele suplimentare și strângeți un capital. O să vă bucurați de susținere din partea unor persoane apropiate și o să vă rămână timp și pentru voi să vă odihniți, să vă plimbați, să mergeți la un spectacol.

Dacă simți un impuls de socializare azi, lasă-te purtat de val. Nu fii prea rigid și încearcă să înțelegi de unde dorința asta de a vorbi cu cineva. Și bucură-te de ea. Începi să vezi o persoană într-o altă lumină și sunt șanse ca sentimentul să fie reciproc. A venit oare timpul să plănuiți ceva împreună? Lasă lucrurile să meargă natural și în curând vei afla care sunt preferințele acelei persoane.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ
Se poate să fiți în priză că aveți examene, interviuri, c-o să luați parte la întruniri, o să țineți discursuri motivaționale. Se observă stabilitate în relația de cuplu, partenerul vă inspiră toată încrederea, de unde pană acum ați tot avut îndoieli în privința lui, că nu pune umărul la relație.

Balanțele ar putea fi puse în ipostaza de a prelua controlul asupra unui proiect, chiar dacă nu au urmărit asta sau poate nici măcar nu își doresc. Important este să îți folosești experiența, imaginația și spiritul de sacrificiu pentru a ajunge la un rezultat final satisfăcător. Dar nu uita că, atunci când ești la conducere, s-ar putea să fii nevoit să iei decizii neplăcute.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Sufletește ar avea de unde să vă meargă mai bine și să aveți o relație stabilă, să vă și căsătoriți, să aveți copii. Cu o mâna luați și cu alta dați bani, până o să epuizați urgențele, care par să nu se mai termine și o să vă asigurați că e echilibrată situația financiară.

Scorpionii sunt sfătuiți să ține planurile sub lacăt, departe de ochii curioșilor. Și, în general, să nu povestească anumite aspecte personale unor oameni care nu fac parte din cercul apropiat sau familie. Există riscul de a fi înțeles, iar unele persoane, rău intenționate, chiar ar putea să îți bage bețe în roate fără ca tu să afli. E mai bine să ai situația sub control și să păstrezi tăcerea.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să primiți o distincție, să vi se mulțumească în vreun fel pentru ce ați muncit în ultima vreme și să fie reconfortant, emoțional. Aveți o energie suplimentară cu care puteți doborî noi recorduri personale și să intrați într-o nouă etapă de viață, că aveți multe de arătat lumii.

Nu este exclus ca Săgetătorii să se confunte cu o situație de-a dreptul unică, în care nu există o cale clară de urmat. În tot acest haos ai doar un singur bun sfătuitor – instinctul. El este cel care adună informații fără încetare și le furnizează atunci când ai dileme. Dacă simți că ceva trebuie făcut, nu ezita nicio clipă. Nimic mai rău decât indecizia.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Ați putea lua un supliment salarial de undeva și să vă puteți permite mai multe lucruri decât pană acum, să le luați și alor voștri ce le place. Vă pregătiți de o relansare în carieră, care se poate să vină și de la sine, că aveți marele benefic, pe Jupiter, cu voi și o să vă susțină orice inițiativă.

Miercuri, nativii zodiei Capricorn vor avea parte de o zi foarte agitată. Dacă ai de rezolvat treburi administrative, este foarte posibil să ai parte de multă bătaie de cap. Trebuie să te încarci cu foarte multă răbdare, pentru că lucrurile nu îşi vor găsi rezolvare atât de uşor. În plus, atitudinea unor persoane cu care vei intra în contact te va pune la grea încercare. Fii calm și încearcă să nu te stresezi! Nu vei face decât să îţi faci singur rău. În final, chiar dacă efortul tău a fost aproape supraomenesc, vei descoperi că acesta nu a fost deloc în zadar.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să dați dovadă de inventivitate. Lansați la apă un proiect în care ați pus idei, strategii și o să câștigați bani și prestigiu. Se observă stabilitate în sfera sentimentală și poate să apară cineva sau să reparați greșelile trecutului și să mergeți mai departe într-o relație de cuplu.

Vărsătorii vor să fie, astăzi, în centrul atenţiei şi, în cele mai multe cazuri, reuşesc. Vei avea ocazia să îţi arăţi măiestria în faţa prietenilor sau colegilor de la serviciu, iar asta nu va face decât să îţi dea şi mai multă încredere în propriile forţe. Vrei să fii pe primul loc şi să le dovedeşti tuturor de ce eşti capabil. Spre seară, vei sărbători reuşita alături de familie, ori la o cină romantică alături de persoana iubită.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2021 PEȘTI
Se poate să faceți rost de niște bani în plus și să luați lucruri noi pentru casă și copiilor. Poate le cumpărați ce le-ați promis. O să dați refresh înfățișării, lucrați la imagine, adoptați o nouă tunsoare, ținută vestimentară. O să găsiți tot felul de artificii care să vă dea o stare bună.

Nativii zodiei Peşti pot să aibă probleme în comunicare. Ai grijă să nu creezi situaţii confuze, fii tu însuţi şi spune cu lucrurilor pe nume, fără ocolişuri. Ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce crezi, nu te lăsa influențat de oamenii din jur, care pot încerca să să îți schimbe părerea despre anumite persoane sau situaţii. Spre finalul zilei, o veste excelentă îți va readuce zâmbetul pe buze, s-ar putea ca viața ta să se schimbe radical în viitorul apropiat.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...