Horoscop 29 ianuarie 2021

O să ne mai gândim şi la confortul nostru sufletesc, nu numai la bani şi o să avem grijă şi de ai noştri, să fie liniştiţi.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 BERBEC
Se poate să primiţi un răspuns afirmativ de la un angajator şi o să şi treceţi la fapte de luni încolo. Se poate să plănuiţi o plecare într-un city break, sau prin ţară pe undeva să vă eliberaţi de stres, să schimbaţi mediul şi poate e o sărbătoare care-o să vă bucure sufletul.

Sunt posibile unele discutii cu autoritatile, cu persoane aflate in pozitii cheie. Astazi pari mai chibzuit la gestionarea banilor, stii cum sa imparti bugete, cum sa pui deoparte pentru economii, gasesti strategii prin care sa atragi venituri in plus. De asemenea, stii cum sa negociezi, cum sa convingi.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 TAUR
O să faceţi rost de nişte bani şi poate-i investiţi într-o afacere, să vă luaţi o casă, ori o fi vorba despre o maşină. Începeţi o viaţă nouă c-aveţi nevoie să vă reinventaţi, să încercaţi şi alte lucruri în sfera carierei, şi poate şi-n viaţa personală apar noutăţi.

Ai o minte ascutita, iar astazi vei tine cont doar de ceea ce-ti spun logica, de ceea ce-ti idcteaza pragmatismul. Nu te lasi prada emotiilor si sentimentalismelor, calculezi, analizezi, iei decizii. Azi nevoile tale primeaza si vei face tot posibilul ca si ceilalti sa inteleaga acest lucru.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 GEMENI
Partenerul de cuplu o fi obosit, sau are probleme de serviciu care-l stresează şi-i intraţi cu greu în voie, dar trebuie să vă armonizaţi, să fiţi o echipă. O să faceţi cumva să picaţi la o-nțelegere cu un angajator, care ţine prea mult la ambiţiile personale şi nu cedează uşor, dar o să găsiţi soluţii, asta sigur.

Astazi cauti sa fii apreciat, sa ai parte de gratificarea mult dorita. Iti doresti sa-ti fie validate trairile, recunoscute eforturile si s-ar putea sa insisti destul de mult sa-ti faci singur dreptate. Este un cadru astral bun pentru a-ti imbunatati imaginea publica, de aceea ai grija totusi ce atitutdine adopti.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 RAC
O să-i pese cuiva de voi şi o să v-aducă un cadou, ori va scoate la masa undeva şi o să vă cucerească, sau recucerească. Aţi putea vinde ceva care să v-aducă bani frumoşi, o casă, o maşină, ca să vă luaţi altele, sau o să faceţi altceva cu banii – flerul o să vă spună ce anume.

Esti obiectiv, coerent, laconic si vei astepta ca si ceilalti sa fie sinceri si corecti cu tine. Doar ca lucrurile nu vor decurge mereu asa, spun astrele. Evita conflictele, chiar daca nu esti de acord cu anumite subiecte, pareri, decizii. Amana discutiile in contradictoriu pentru alta zi.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 LEU
Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să vă completaţi frumos, să vă şi căsătoriţi anul viitor. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, or fi lucruri pe care voiaţi de anul trecut să le cumpăraţi.

Astazi te tii de rutina, urmezi planul, esti concentrat pe ceea ce ai de facut incat nimic si nimeni nu te pot scoate sau abate de pe acest traseu. Atragi raspunsurile, informatiile, vin informatii utile. Este o ocazie buna sa rezolvi mai multe lucruri pe care in trecut nu aveai posibilitatea sa le finisezi.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
E cineva care va duce dorul şi vrea să vă vedeţi şi dacă e reciproc sentimentul o să daţi fugă să vă-ntâlniţi. O s-aveţi multe de rezolvat, dar o să daţi de oameni serviabili care-or să vă scutească de ce e mai greu şi o să vă rămână şi vouă timp de respiro, cât de cât.

Te afli intr-o dilema, ai o intrebare care te macina, esti la o rascruce de drumuri. Astazi ar fi bine sa te pregatesti pentru o discutie ceva mai intensa cu partenerul de viata sau cu cineva foarte apropiat. Ai nevoie de luciditatea, viziunea, parerea cuiva de incredere, de aceea vei apela la aceasta persoana.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 BALANŢĂ
E un confort afectiv acasă, în relaţia de cuplu şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l păstraţi, c-a fost o perioadă de austeritate. Se poate să intraţi în febra examenelor, sau s-aveţi alte întrevederi importante care să vă ţină în priză şi să vă descurcaţi, dar cu emoţiile de rigoare.

Esti energic si vei reusi sa atragi in jurul tau persoane la fel de voioase si dinamice ca si tine. Sfatul astrelor este sa ai grija totusi cum iti gestionezi energia, pentru ca s-ar putea sa te implici prea mult in anumite sarcini care nu sunt nici urgente, nici importante. Prioritizeaza-ti cu mai multa atentie activitatile de azi.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 SCORPION

E posibil să se insinueze în viaţa voastră cineva care-o să vă acapareze cu totul şi să vă regăsiţi în combinaţia respectivă. O să vă reuşească demersurile care ţin de proiectul vostru de suflet şi să adunaţi şi banii de care-aveti nevoie, găsiţi sponsori şi o să decurgă frumos totul.

Esti dornic de ceva mai multa liniste, de meditatie, de analiza. Nu esti cea mai sociabila persoana si vei incerc, pe cat posibil, sa limitezi interactiunile cu ceilalti. Recomandarea astrelor este sa te implici in activitati care iti fac placere, care nu-ti pun presiunea unor termene limita. Care sunt pasiunile tale?

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Poate vă cumpăraţi o maşină, începeţi cursurile şcolii de şoferi, o să vă specializaţi poate, într-un nou domeniu pentru c-aveţi o mare sete de cunoaştere. Se-anunţă o serie de proiecte atât la serviciu, cât şi în particular şi dacă o s-aveţi timp o să vă suplimentaţi veniturile şi contul se umple.

Astazi poti lua decizii importante, curajoase. Vezi cu multa claritate imaginea de ansamblu, nu te pierzi in detalii si esti mai intelept cu alegerile facute. Este un cadru astral prielnic si pentru aspecte ce tin de drumuri, calatorii, legatura cu strainatatea.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 CAPRICORN

E posibil să vă ataşaţi de cineva care o să fie lângă voi atunci când o s-aveţi nevoie şi se poate şi toată viaţa. O să puteţi face rost de nişte bani, poate şi pentru că veţi semna nişte contracte şi poate faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva la odihnă, la distracţie cu familia.

Esti atent la detalii, gandesti lucid, ancorat in realitate si tii pasul cu schimbarile care apar astazi. Poti realiza foarte multe lucruri in special in sectorul muncii, daca te vei organiza cat mai bine si daca vei da dovada de ceva mai multa flexibilitate in fata vestilor sau evenimentelor aparute pe neasteptate.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se pare c-o s-aveţi succes dac-o să le cereţi şefilor bani, înlesniri, şi-o să puteţi avansa în carieră. O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de serviciu, de şcoală, or fi de completat formalităţi, de achitat şi unele taxe şi o să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

Aspecte pozitive vin din sectorul familiei, caminului. Esti pus pe fapte mari, dar si de joaca, de distractie. Este un cadru astral favorabil pentru a te intalni cu prietenii, pentru a te rasfata cu ceva deosebit, poate ce tine de domeniul culinar, pentru a viziona un film, pentru a evada din grijile cotidiene.

 

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 PEŞTI

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă-ntrețineți la o cafea, vă plimbaţi, o să petreceţi mai mult timp ca să vă cunoaşteţi. O să vă-ngrijiti şi de voi, sunt nişte lucruri pe care n-o să vi le refuzaţi şi o să vă simţiţi în elementul vostru, pentru că meritaţi un răsfăţ dup-atâta muncă.

Este o zi buna pentru negociere, pentru sedinte, pentru planificare. Este un moment bun si pentru a dezvolta o idee, pentru a explora noi solutii, strategii, pentru a te alatura unui proiect sau unui grup. Sunt favorizate colaborarile, aspectele legate de tehnologie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...