Horoscop 28 ianuarie 2021

O să aflăm şi bune, şi mai puţin bune, dar o să putem îndrepta situaţiile care nu ne convin.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 BERBEC

E o confirmare de la o instituţie de învăţământ, sau din străinătate, c-o să puteţi munci acolo, poate-ati primit o viză de şedere. Se pare că strângeţi bani să puteţi pleca într-o excursie, în vacanţă, să vă oferiţi un respiro, şi să se bucure şi-ai voştri, să fie toată lumea mulţumită.

Astazi comunici, ai multa energie si esti foarte hotarat sa iei unele decizii importante legate de cariera. Chiar daca nu este cea mai buna zi pentru actiune, cu siguranta este una minunata pentru a gandi, a analiza, a stabili obiective clare, strategii, pentru a face planuri.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 TAUR

Vă daţi întâlnire cu o echipă care vrea să vă uniţi forţele ca să vă bucuraţi de succes în carieră. Poate vi se aprobă un credit bancar, un salariu, două în avans, ori prima pe care v-au promis-o şefii s-apara, un supliment, ceva, voi de sănătate s-aveţi grijă maximă.

Se anunta unele discutii importante care s-ar putea sa te devieze de la traseul stabilit initial. S-ar putea ca aceste rasturnari de situatii sa nu te alarmeze prea mult si sa incerci sa cauti beneficiile sau avantajele acestei schimbari. Nu cumva aceste schimbari sunt deloc intamplatoare? Nu cumva e nevoie sa regandesti anumite lucruri?

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 GEMENI

O să primiţi o compensaţie, v-alegeţi cu nişte facilităţi la care nu v-oţi fi aşteptat şi-o să aveţi o lejeritate în mişcare. O s-ajungeţi la un consens cu un angajator care-ar fi vrut să vă dea mai puţini bani decât aţi fi meritat, dar l-aţi făcut să se răzgândească şi-o să bateţi palma.

Esti preocupat de sectorul familiei astazi. Iti arati grija fata de un anumit membru din familie, incerci sa o ajuti, sa te implici in anumite situatii cu care se confrunta, sa gasesti tu solutiile potrivite. S-ar putea ca ajutorul tau sa nu fie neaprat de ordin material, ci mai curand logistic, ca indrumare sau ca energie, prin vorbe incurajatoare.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 RAC

O să vă puteţi reface viaţa de cuplu şi să va-ntelegeti cu partenerul, că asta vă doriţi foarte mult. Se poate să vă tenteze cineva cu un contract de muncă şi să fie ofertanta latura financiară încât să vă duceţi, c-aveţi cheltuieli mari şi poate şi sunteţi pregătiţi să faceţi o schimbare.

Este o zi buna pentru decizii legate de camin, pentru achizitii ce tin de spatiul tau intim. Fie ca este nevoie de o renovare, de cumpararea unor obiecte ce tin casa, de imbunatatirea stilului de trai, astrele te indeamna sa te folosesti de aceasta ocazie, sa te gandesti la acele lucruri care te ajuta sa te simti mai confortabil in propria locuinta si sa actionezi.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 LEU

E un moment bun să aflaţi care e cauza unui disconfort legat de sănătate şi o să vă puteţi reface starea, tonusul, să vă remontaţi. Voi o s-aveţi de unde s-alegeţi o colaborare c-or să vi se perinde prin faţa ochilor diverse care-or să vi se potrivească în mare măsură şi o să vă opriţi asupra uneia.

Gasesti astazi un raspuns, o informatie, un detaliu, o piesa lipsa dintr-un puzzle, care te va ajuta sa finisezi o problema, sa inchei o etapa, un capitol, sa termini o sarcina si sa capeti mai multa incredere sau liniste in ceea ce priveste viitorul. Despre ce este vorba?

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

Revine cineva care are sentimente amestecate şi v-ar promite marea cu sarea, c-o să fiţi împreună, dar nu e sigur sută la sută. Va caută cineva care ştie că poate conta pe voi c-o să daţi o mână de ajutor la o adică, să fiţi de față la un eveniment, o relansare şi l-aţi susţine din toate punctele de vedere.

Astazi te concentrezi mai mult pe sfera iubirii, afectiunii, emotiilor. Iti exprimi astazi sentimentele, faci declaratii, iti arati recunostinta fata de partenerul de viata, fata de parinti, copii, prieteni apropiati. De asemenea, ai parte de unele oportunitati legate de achizitii foarte bune.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 BALANŢĂ

E posibil să vină nişte bani de la serviciu, poate chiar şi din afacerile particulare şi să aveţi de cheltuială, să plecaţi în week-end pe undeva. O să puneţi toată creativitatea în mişcare, să puneţi în operă ceva care să vă reprezinte, să vă imprime o stare de spirit şi mai bună, să vă dea o şi mai mare încredere în voi.

Fii mai atent cu cine interactionezi astazi, carui grup te alaturi, carei echipe ii oferi atentie si timp. Este esential sa tii cont de intuitie, de ceea ce simti si sa nu te lasi prea mult influentat de parerile celor din jur. Nu uita, ceea ce este minunat pentru altul, s-ar putea sa nu fie deloc benefic in cazul tau.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 SCORPION

Se poate să va-nscrieti la nişte cursuri, oricât de sofisticate, pentru că sunteţi atraşi de lucruri noi, misterioase, incitante. Poate-aveti gânduri mari cu locuinţa, să vă mutaţi, să mai construiţi ceva la cea pe care-o aveţi şi să vă şi căsătoriţi odată rezolvată problema spaţiului.

Te simti indragostit! De partenerul romantic, de viata. Esti intr-o dispozitie de zile mari si nu te abtii deloc in a-ti arata emotiile. Sfatul astrelor este sa te bucuri de aceste energii, dar sa incerci sa nu iei decizii pornind de la emotii, de la atmosfera acestei zile. Mai asteapta, mai chibzuieste, mai testeaza.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

O să mai cheltuiţi nişte bani ca să aduceţi un plus de culoare şi de confort acasă pentru că vă propuseserăţi de anul trecut să faceţi acest lucru. O să faceţi față provocărilor, o să vă placă să-ncercaţi lucruri noi care să vă solicite din mai toate punctele de vedere şi să vă depăşiţi pe voi înşivă.

Este o zi foarte buna pentru afaceri, tranzactii, pentru discutiile legate de viitor. Astazi ai parte de o zi intensa in sectorul muncii si simti ca te afli cumva la o rascvruce de drumuri. Este esential sa depistezi persoana care te va ajuta sa iesi din aceasta dilema, care te va indruma astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 CAPRICORN

Se poate să semnaţi un contract avantajos, puteţi să şi vindeţi o proprietate şi să vă luaţi alta, sau doar un teren, ori să vă schimbaţi maşina. Or să vă reuşească activităţile desfăşurate în colectivitate, şi o să faceţi mari progrese, la slujbă, la şcoală, în particular acolo unde aveţi ceva de spus şi de făcut.

Este o zi buna sa cauti o noua idee, un nou proiect, ba chiar un loc de munca mai interesant. Te atrage ideea unui nou inceput, iti doresti noi provocari, noi sarcini, dar in acelasi timp iti este teama de ce ar presupune o schimbare asa mare. Astazi actionezi cel mai mult…in gand. Calculezi, analizezi, faci scenarii.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să faceţi rost de nişte bani, poate vi se plătesc colaborări, ore suplimentare, nişte produse pe care le-aţi vândut. O să daţi drumul proiectelor noi, vin şi banii cât de curând, e momentul să faceţi lucruri care să vă reprezinte c-aţi tot vehiculat idei, şi-acum le puteţi pune în practică.

Astrele te indeamna sa te preocupi mai mult de sanatate, de stilul tau de viata. Ar fi bine sa faci unele evaluari, poate chiar analize si teste pentru a-ti verifica starea sanatatii. S-ar putea sa descoperi ca unele obiceiuri nu te ajuta deloc in acest sens, ca este nevoie sa faci schimbari pe termen lung.

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2021 PEŞTI

E posibil să primiţi o atenţie specială, să vă invite cineva în oraş şi să faceţi un plan de activităţi comune pentru perioada care urmează. Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi vă puteţi îndrăgosti dacă nu sunteţi deja şi o să puteţi forma un cuplu, să vă simţiţi împliniţi sufleteşte.

Este un moment de cotitura, se anunta unele schimbari, apar unele ocazii, situatii care te pun pe ganduri, care te obliga sa faci unele schimbari, sa accepti unele provocari, indiferent ca este vorba despre sectorul muncii, despre camin, familie, prieteni. Este un cadru astral bun si pentru studiu.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...