Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim şi noi atenţi, ca să nu ne trezim că ratăm vreo şansă de afirmare.

Ne aşteaptă o zi care pare să fie un preambul pentru o primăvară superbă, plină de romantism şi de poveşti de dragoste de neuitat.

Vibraţia zilei este 1 şi o să putem lansa la apă un proiect.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 BERBEC

Poate-o să faceţi nişte schimbări, apelaţi la un specialist, ori la mai mulţi, cereţi sfaturi, sau vă ghidaţi doar după ceea ce simţiţi. E rost de bani, pot şi şi atenţii din partea celor care vă apreciază şi o s-aveţi o zi de mare încărcătură emoţională şi se poate să luaţi şi o decizie importantă.

Berbecii au parte de o zi productivă fie la locul de muncă, fie la treburile casnice. Te simți pregătit pentru orice sarcină ți se va da și vei face față cu bine provocărilor neașteptate care nu întârzie niciodată să apară. Spre finalul zilei primești vești legate de situația ta financiară șubredă din ultima perioadă. Asta te poate scăpa de toate neajunsurile, dar ai grijă cum gestionezi situația pentru că poți pierde totul dintr-o mică greșeală.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 TAUR

Vă puteţi uni forţele cu ale unor persoane care-şi doresc la fel de mult ca şi voi succesul şi o să fie un efort colectiv, de succes. Apar noutăţi care vă ţin în priză, vă dau de lucru, să acţionaţi pe mai multe planuri să fructificaţi nişte oportunităţi şi să vă relansaţi pe scenă socială.

Nativii Taur apreciază foarte mult lucrurile simple și rafinate din viața lor. Acest instinct te poate ghida spre alegeri de care o să fii mândru pe viitor. Activitățile relaxante pe care le ai în timpul liber și povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiești te fac cel mai fericit și te încarcă cu multă energie, iar sarcinile grele pe care le ai devin un fleac și scapi rapid de ele. Spre seară bucură-te de răsăritul lunii, nu ai mai făcut-o de ceva vreme și este momentul potrivit pentru a te bucura de clipe romantice în brațele partenerului.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Poate faceţi un sacrificiu financiar să vă duceţi la distracţie undeva, sau să-i trimiteţi pe copii într-o excursie , o fi vreo competiţie cu miză mare. Poate vi se plătesc nişte proiecte, ore suplimentare şi o să strângeţi o sumă de care să nu v-atingeţi prea curând c-o să faceţi o investiţie serioasă.

În prima parte a zilei te apasă amintiri vechi, probleme nerezolvate ale trecutului și dorul de vremurile în care erai liniștit și împăcat cu sine. Ar trebui să ai mai mult timp pentru tine ca să-ți poți face ordine în gânduri și-n amintiri. În cea de-a doua parte a zilei, apele se mai liniștesc și întâlniți o persoană care v-ar putea schimba radical viața. Este timpul să alungați singurătatea și să vă îndreptați atenția spre o nouă poveste de dragoste care deja vă bate la ușă.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 RAC
Poate daţi o fugă la rudele de prin ţara să vedeţi ce fac, cum o mai duc şi să staţi cu ei la masă, o fi şi vreun chef – te pomeni. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la ceva care se potriveşte ambelor părţi şi o să puneţi suflet ca să iasă ceva de calitate, şi să fie o reuşită.

Nativii Rac vor ca ziua de azi să fie transformată în „Ziua Adevărului”. Îți dai seama că faci mai mult rău decât bine dacă alegi în continuare să ascunzi adevărul, așa că te hotărăști să dai cărțile pe față. Încearcă să nu fi dur în exprimări și să nu rănești prin afirmații pe care o să le regreți mai târziu. Sinceritatea ți-a fost mereu apreciată și poți fi iertat mai ușor dacă știi cum să gestionezi situația. Astrele vă recomandă ca, indiferent de ce se întâmplă, să vă păstrați calmul și să nu dezamăgiți.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 LEU

O să jonglaţi cu banii şi o să luaţi ce vă trebuie şi ce vă place ca să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Poate o să luaţi un împrumut de la bancă şi o să scăpaţi de griji, de datoriile – poate – care vă stăteau pe creier şi o să-i daţi zor să terminaţi treburile s-o-ntindeti pe undeva la relax.

A fost o săptămână grea pentru nativii Leu. Au fost schimbări semnificative în mai multe domenii, astfel că astrele vă spun, astăzi, să luaţi o pauză şi să vă bucuraţi de momente de linişte petrecute în familie. Sunt momente în care căutaţi să vă asiguraţi liniştea interioară şi să vă menţineţi buna dispoziţie, chiar dacă nu toate lucrurile merg aşa cum v-aţi fi dorit.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

O să mai reduceţi un pic pretenţiile pe care le-aveţi faţă de partenerul de cuplu ca să fie linişte la voi acasă, să vă puteţi înţelege. Întrevedere cu un posibil partener de afaceri şi o să puteţi semna un contract, poate fi şi o colaborare şi să vă asiguraţi banii pentru cheltuielile masive ale casei.

Nativii Fecioară ar trebui să mai spună şi ei “stop” din când în când, dar plusul de energie pe care îl aveţi vă împiedică să vă opriţi din tot ceea ce faceţi pentru a îndeplini un obiectiv deosebit de important. Cu atitudinea potrivită reuşiţi să treceţi peste cele mai dificile obstacole şi să arătaţi tuturor că sunteţi pregătiţi să faceţi orice pentru ca, la finalul zilei, să vă bucuraţi de un succes răsunător.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ
Vi se propune un soi de colaborare căruia dacă-i daţi curs o să obţineţi atât bani, cât şi o deschidere spre altă lume. O să luaţi banii pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să puteţi pleca în vizită la rude, la prieteni, ca să mai uitaţi de grijile cotidiene.

Balanţele trebuie să se poarte, astăzi, cât mai natural. Sunteţi implicaţi în discuţii care trebuie să scoată la iveală modul vostru de a gândi şi de a pune anumite probleme. Partenerii de discuţii preferă să daţi dovadă de sinceritate şi să puneţi punctul pe “i” atunci când este cazul. Totul se desfăşoară într-un cadru calm şi care vă oferă posibilitatea să realizaţi că discuţiile au loc fără resentimente.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 SCORPION

Se pare c-o să acceptaţi cu drag invitaţia la plimbare, chiar dacă e de pe-o zi pe alta, că o gură de aer nu strică. Poate-o să vă reinventaţi – scoateţi pe piaţa ceva nou, puneţi în practică idei, scoateţi bani dintr-un hobby şi o să fie un nou început.

Nativii Scorpion au, astăzi, o misiune foarte grea. Au de muncit foarte mult pentru a obţine ceea ce îşi doresc însă, în cele din urmă, eforturile voastre dau roade. Veţi avea parte de o schimbare a stării de spirit în a doua parte zilei, în urma primirii unui mesaj de la o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult şi care vă oferă informaţii care vă pot da viaţa peste cap.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
E cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă sunteţi singuri şi rezonaţi cu persoana respectivă o să fie foarte bine. Pentru voi se-anunţă bani, un surplus picat cine ştie de unde şi o posibilă numire în funcţie c-aţi absolvit nişte cursuri speciale.

Nativii zodiei Săgetător nu trebuie să își irosească energia în lucruri inutile, mai ales că astăzi nu ai prea multă. Ai avut o săptămână grea și obositoare la serviciu, așa că cel mai bine ar să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile. Este esenţial să încerci și să și reușești să găseşti echilibrul între muncă şi odihnă. În plan personal, sfatul astrelor pentru tine este să fii mai atent cu partenerul de viață. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi este foarte posibil să începi o poveste de iubire incredibilă.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Se poate să întâlniţi pe cineva care să se asorteze cu voi, pe mai multe planuri şi să porniţi la un drum lung de-o viaţă cu această persoană. Se observă bani din particular, poate ați semnat pentru nişte colaborări şi o să vă descurcaţi frumos pe zona financiară, şi nu numai pentru că Jupiter pune o vorbă bună peste tot.

În 28 februarie, Capricornii tind să fie foarte impulsivi, să se arunce cu capul înainte în tot felul de situaţii pe care, în mod normal, le-ar evita. În loc să te consumi în conflicte mărunte, mai bine te-ai gândi la viitor, la cum să îți faci viața mai frumoasă. Fă-ți planuri împreună cu familia sau persoana iubită. O minivacanţă la început de primăvară îți va oferi o stare de fericire pe care o aştepţi de mult timp și de care ai nevoie. Mare atenție la sănătate, evită excesele de orice fel.

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate semnaţi, în sfârşit o colaborare, sau un contract permanent cu cineva în care-aveti mare încredere. E posibil să plecaţi de azi pe undeva şi să rămâneţi în funcţie de timp, de obligaţiile familiale şi de cât va ţine buzunarul în staţiunea preferată, ca să vă remontaţi.

Astăzi, nativii zodiei Vărsător obțin o mare victorie în fața unor persoane care nu au avut încredere în ei și s-au îndoit de calitățile lor. Bucură-te de acest succes alături de familie și de prietenii care ți-au fost alături. Fii pozitiv, este important să ai mereu zâmbetul pe buze. La sfârșitul zilei, vei primi o veste senzațională, care s-ar putea să îți schimbe decisiv viitorul din punct de vedere profesional. În plan personal, nu este exclus să apară în discuţie subiectul căsătoriei. Ascultaţi, analizaţi şi luaţi cea mai bună decizie!

 

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

O să luaţi nişte bani cu care-aţi putea pleca într-o excursie şi să vă limpeziţi acolo gândurile, să reveniţi cu forţe proaspete acasă. Aveţi de-ncheiat o serie de situaţii care v-ar elibera de stres şi viaţa voastră ar lua o-ntorsatură fericită că v-aţi preocupa, în sfârşit şi de voi.

Unii nativi ai zodiei Peşti vor trece foarte greu peste această zi, pentru că sunt puşi la tot felul de încercări. În familie pot să apară tensiuni, care vor fi depășite doar cu tact şi inteligenţă. Foarte probabil, persoanele dragi îţi vor lăsa un gust amar, mai ales prin indiferența sau prin lipsa lor de înțelegere. Persoana iubită nu îţi acordă atenţia pe care o aştepţi şi vei fi copleşit de dezamăgire. Seara, însă, o surpriză extrem de plăcută îţi readuce zâmbetul pe buze şi îţi reaminteşte că viaţa este frumoasă şi că meriţi să fii fericit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...