Horoscop 27 ianuarie 2021

O zi lejeră. O să îmbinăm utilul cu plăcutul, ca să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus pe ziua de azi.

Vibraţia zilei este 9 şi o privire de ansamblu o să ne salveze din situaţiile, aparent, fără ieşire.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 BERBEC
Poate în semn de preţuire o să primiţi un cadou, o invitaţie în străinătate, sau prin ţară, să vizitaţi nişte locuri, să revedeţi nişte prieteni. La voi apare o nouă provocare extraprofesionista şi-n felul ăsta se rezolva şi problema financiară, o să vă completaţi veniturile cu suma care vă lipsea.

Ziua de astazi este despre prosperitate, succes, abundenta. Esti cu gandul la noi planuri, noi oportunitati. Este o zi buna pentru a medita, pentru a te gandi la solutii. Sfatul astrelor este sa te gandesti la viitor, dar in acelasi timp sa cauti sa simplifici cat mai mult lucrurile.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 TAUR
Încep să se vadă eforturile depuse la job, rezultatele vorbesc de la sine, o să luaţi bani şi veţi avea şi contracte pe mai departe. Voi o să luaţi şi o să tot daţi bani c-or fi rate, impozite, taxe şi alte cheltuieli, dacă nu cumva o să faceţi o mare investiţie, să vă luaţi o casă.

Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni, iar atitudinea pe care o vei afisa astazi este urmatoarea:”stiu ce vreau, stiu ce pot si mai ales, stiu spre ce ma indrept”. Vii cu unele idei si convingeri fixe, si esti foarte decis sa iti impui punctul de vedere, spun astrele.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 GEMENI
E cineva de la drum care vrea s-aveţi nişte preocupări comune, poate fi o afacere, sau e un hobby, împărtăşiţi aceleaşi preferinţe. La voi întrevedere în scop de afaceri, o să vă exprimaţi un punct de vedere, vă târguiţi până obţineţi mare parte din ce v-aţi propus şi o să fiţi pe punctul de a semna.

Astazi esti preocupat sa-ti recastigi respectul, increderea in sine, dar si sa cresti in ochii celorlalti, iar acest lucru se datoreaza faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Te vei implica in anumite discutii, vei cauta sa fii in centrul atentiei, poate vei tine un discurs.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 RAC
Se poate să vă intre nişte bani, poate o fi chiar o sumă mai mare c-oti fi vândut ceva, sau e un rest de plată consistent. Se finalizează o situaţie, încasaţi bani, luaţi aprobări, poate vă mutaţi altundeva cu casa, ori cu serviciul, e ceva pe care-l aşteptaţi de multă vreme.

Astazi esti in mare alerta mentala! Este o zi deosebit de buna pentru studiu, pentru largirea orizonturilor cu noi cunostinte. Afli detalii, informatii, vin vesti, dar in acelasi timp pot avea loc si unele constientizari, poti avea unele revelatii, spun astrele.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 LEU
O să puteţi repara o relaţie de dragoste, sau una de afaceri şi o să ţineţi de acum încolo cont şi de părerea celuilalt. Voi sunteţi într-o perioadă de reinventare, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme şi-acum vin spre voi, idei aveţi, scena pe care să vă lansaţi o s-o aveţi, apare şi ea.

Este o zi buna pentru comunicare, pentru negocieri sau semnarea unor contracte. In plus, ai idei bune despre cum sa faci sau sa economisesti bani. Atentie, pentru ca astazi poate aparea cineva cu care vei interactiona si care te va ajuta sau indruma in legatura cu o situatie/problema.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
La voi problemele casei par să nu se mai termine şi poate va sare cineva în ajutor, să le daţi de capăt problemelor. Nişte parteneri de afaceri insistă să lucraţi împreună, să prelungiţi un contract şi să vă asiguraţi un venit suplimentar – vă gândiţi zilele astea.

Ar fi bine sa te concentrezi pe relatia sentimentala in care esti implicat, sa-i acorzi mai multa atentie partenerului de viata, sa clarificati anumite lucruri, sa discutati despre viitor, sa faceti planuri, sa petreci mai mult timp impreuna, pentru ca este un cadru astral minunat pentru apropiere, pentru profunzime, spun astrele.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 BALANŢA
Se poate să vă invite cineva să lucraţi ceva de plăcere, să practicaţi un sport, să petreceţi câteva ore din timpul liber împreună. Noutăţi la slujbă, e mai mult de lucru, dar se-anunţa şi bani, o să vă descurcaţi cu cheltuielile curente, dar şi cu neprevăzutele în perioada asta.

Astazi vei incerca sa ajuti, sa oferi, sa te implici, sa lasi de la tine. Poate aparea o ocazie buna pentru o activitate caritabila sau sa te implici intr-un proiect de pe urma caruia vei avea satisfactii sufletesti mai mult decat cele materiale. Este un cadru astral bun si pentru a-ti imbunatati relatiile cu colegii de serviciu, cu colaboratorii, partenerii.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 SCORPION
O să-i acordaţi mai multă atenţie unei persoane care a făcut tot posibilul să vă cucerească, şi-aşteaptă un răspuns de la voi, un accept. Se poate să chemaţi nişte meseriaşi care să vă repare câte ceva pe-acasă şi poate mai schimbaţi nişte piese care s-au deteriorat, să repună o instalaţie în stare de funcţionare.

Vine o veste buna, poate aparea o rezolvare, cineva te poate ajuta o solutie sau poate prelua o responsabilitate de pe umerii tai. Sfatul astrelor este sa ai grija in fata cui totusi iti vei deschide sufletul. Este un cadru astral bun pentru achizitii, tranzactii, aspecte legate de imobiliare.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Poate-acum e momentul să luaţi nişte lucruri utile pentru casa, c-or fi nişte reduceri considerabile, sau se vând în rate. Pot avea loc nişte schimbări la serviciu şi dac-o să fiţi pe fază o să puteţi cere o poziţie mai bună, un salariu mărit şi alte avantaje de care numai în astfel de situaţii puteţi profita.

Astazi esti energic, prietenos, dornic de a face schimb de idei si de opinii, de aceea vei interactiona din plin. Este un cadru astral deosebit de bun sa afli tot felul de informatii, sa clarifici, sa aplanezi conflicte mai vechi, indiferent ca este vorba despre colegi de munca, prieteni, cei din familie.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 CAPRICORN
Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la cafea ca să puneţi la punct nişte amănunte legate de un eveniment care va avea loc în curând. Se pare c-aţi reuşit să-i convingeţi pe nişte angajatori că sunteţi cei mai buni şi o să vă primiţi şi banii pe care-i meritaţi, plus alte beneficii pe care-o să le culegeţi în timp, nu pe toate deodată.

Ziua de astazi iti aduce destul de multa activitate sociala, fie ca trebuie sa iesi in public, sa vorbesti, fie ca este nevoie sa participi la sedinte si sa negociezi, sa convingi. Este un cadru astral bun pentru sectorul carierei, pentru noi proiecte. Poti face azi planuri de viitor, poti incepe o noua etapa.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să completaţi diverse cereri, formulare, ca să primiţi bani, o sponsorizare, să stoarceţi tot ce se poate la capitolul bani. Se poate s-aveţi nişte întâlniri de afaceri, dar să nu decurgă totul aşa cum aţi visat, însă puteţi recupera în runda următoare şi-o să fiţi chit.

Ai parte de o zi destul de dinamica. Este un cadru astral favorabil pentru discutii cu autoritatile, cu persoane aflate in pozitii cheie. Ai grija totusi la situatiile conflictuale, pentru ca s-ar putea sa fii cumva prea emotional, sa iei lucrurile prea personal. Ai rabdare in deciziile pe care le iei, nu te grabi, analizeaza.

 

HOROSCOP 27 IANUARIE 2021 PEŞTI
Puteţi obţine şi voi un act care să vă deschidă nişte uşi, să obţineţi un job, un salariu mai mare, nişte facilităţi. O veste legată de un drum, de întâlnirea cu cineva important pentru voi şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici înainte, cu cine să colaboraţi şi pe cine să evitaţi.

Semnul tau zodiacal se afla in sectorul relatiilor, iar principalul sfat pe care-l au astrele este urmatorul: ai grija la ce comportament adopti astazi. Poti imbunatati anumite conexiuni, poti relua anumite legaturi, precum si poti renunta cel putin pentru o perioada la anumite relatii.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...