Horoscop 26 noiembrie – 02 decembrie. Se intrevad castiguri pentru doua zodii

Horoscopul săptămânii viitoare 26 noiembrie- 2 decembrie aduce surprize mari pentru toți nativii. Se întrevăd câștiguri mari din muncă proprie, dar și pierderi, în zilele de miercuri și joi. Două zodii au parte de banii visați. Ce vă rezervă astrele în horoscopul saptamanal 26 noiembrie-2 decembrie.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 02 decembrie Berbec

Săptămâna debutează cu noutăți în segmentul domestic. Ecourile acestei săptămâni le vei simți multă vreme de acum încolo, pentru că este vorba despre schimbari importante în relațiile familiale și în ambianța casei. Îți vei revizui legătura cu locurile natale și cu neamurile.

Apropie-te de cei dragi și ajută-i necondiționat atât cât poți. Zilele de 27 și 28 Noiembrie răscolesc relația cu persoana iubită și copiii.

Distracții, dar și niscai discuții aprinse trecătoare. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină, fie la locul de muncă, fie acasă. Fii prudent în privința sănătății, pentru că este vulnerabilă. Surprize plăcute dinspre partenerul de viață sau dinspre colaboratori.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 02 decembrie Taur

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Ai șanse deosebite de a îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a-ți face prieteni noi și de a-ți remodela gândirea și comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul tău, ar fi bine să fii prudent cu vorbele și gesturile.

Vorbește strictul necesar și ascultă-i și pe ceilalți cu interes. Miercuri și joi, atenția și eforturile îți vor fi atrase de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Se conturează discuții importante în casă, dar și cu neamurile.

Sunt posibile neînțelegeri în relațiile cu cei dragi, dar le poți depăși cu prudență. Sfârșitul săptămânii este potrivit distracțiilor și relaționării cu persoana iubită și copiii. Aspecte parteneriale foarte agreabile.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 02 decembrie Gemeni

Se anunță îmbunătățiri financiare, încă de la începutul săptămânii. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie, etapă care va dura cel puțin un an de zile de acum încolo. Fii atent la cele discutate la locul de muncă și acceptă schimbările necesare.

Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile îți vor fi răsplătite. Pe 28 și pe 29 Noiembrie vor fi frecvente călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat.

Evită să vorbești prea mult despre tine! Weekend-ul aduce treburi gospodărești și discuții importante cu membrii familiei. Este rost de aventuri, distracții, iar iubirea plutește în aer.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 02 decembrie Rac

Săptămână deosebită pentru tine. Ai șanse minunate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții tale, așa încât rezervă momente special pentru tine și gândurile tale. Un jurnal personal ți-ar fi de mare folos pe termen lung.

Cum emotivitatea va fi accentuată există riscul să oscilezi cam mult în decizii și în relațiile cu ceilalți. Ai încredere în tine și operează schimbările necesare pentru a-ți îmbunătăți viața personală și pe cea profesională.

Miercuri și Joi apar câștiguri deosebite din munca proprie, dar în paralel se ivesc și cheltuieli. Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele dragi din anturajul apropiat. Aspecte plăcute în casă și în relațiile familiale.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 02 decembrie Leu

Primele zile ale săptămânii îți aduc dorință de interiorizare, somnolență și tendință la visare cu ochii deschiși. Stările tale interioare sunt fluctuante.

Ocupă-te de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente. Miercuri și Joi te vei simți mai bine, hotârându-te cel mai probabil să schimbi multe și mărunte în viața ta.

Începe mai întâi cu stabilirea unor noi direcții profesionale. Sănătatea este vulnerabilă, deci nu forța nota. Weekend-ul îți aduce câștiguri din munca proprie, cadouri sau recompense deosebite. Foarte frumoase sunt relațiile cu anturajul apropiat, iar felul în care vorbești îi va cuceri pe mulți.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 02 decembrie Fecioara

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional se vor schimba încă din primele zile ale săptămânii.

Renunță la persoanele care te-au necăjit și la cei care observi că stau în preajma ta doar pentru profitul lor personal. Multe și mărunte afli de la și prin prieteni, dar nu toate îți sunt utile. Miercuri și Joi vei avea nevoie de odihnă, somn și dialoguri interioare.

Rezervă momente și pentru plimbări în aer liber împreună cu cineva drag. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota.

Trasează-ți planuri noi, revizuiește-ți toate relațiile și gândește și la cum să-ți îmbunătățești personalitatea și relațiile cu ceilalți. sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent. Vești foarte bune dinspre segmentul financiar și cadouri alese.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...