Horoscop 26 Martie 2021

Horoscop 26 Martie 2021 – final de săptămână

Horoscop 26 Martie 2021 – Astăzi trebuie să fim pe fază, să nu ratăm o șansă care ne-ar putea face fericiți că o să așteptăm mult și bine un alt tren ca să dăm lovitura.

Vibrația zilei este 8 și să nu facem risipă de bani, să-i economisim.

Descoperă previziunile astrelor din data de 26 martie 2021 pentru fiecare semn zodiacal în parte oferit de HoroscopulZilei.net

BERBEC

Nativii Berbec vor fi preocupați de sarcinile de serviciu pe care le au pentru saptamana viitoare.  Progresele lor sunt foarte lente și toată atenția lor va fi îndreptată către găsirea unei soluții prin care să devină mai eficienți. Puneți mai multă presiune pe voi și rezultatele nu vor întârzia să apară. Totusi, încercați să vă recreați puțin într-o activitate sportivă care vă va face să vă simțiți mult mai bine.

Nativii Berbec se simt  creativi și ar vrea să încerce lucruri noi cu partenerul de viață, dar se poate ca acesta să nu fie pe aceeași lungime de undă cu voi. Încercați să discutați această problemă, abordați lucrurile cu calm si incepeti un weekend care sa fie pe placul amandurora.

Nativii singuri pot avea dubii cu privire la o persoană care-i curtează de ceva vreme. Nu vor ști ce le-ar putea rezerva viitorul, dar ar putea purta măcar o discuție  deschisă. Sfatul astrelor este să eliminați din viața voastră tot ce nu este corespunzător și asta înainte de fi prea implicați.

TAUR – Horoscop 26 Martie 2021

Datorita tranzitului planetei Venus prin Berbec care va dura pana spre jumatatea lunii aprilie, nativii Taur se vor simți dornici   să-și seducă partenerul acordându-le mici atenții și demonstrându-le cât de mult înseamnă pentru ei.

Nativii  singuri vor fi mai discreți dar la fel de fermecători. Nu vor ieși în evidență, iar dacă va fi vorba de dragoste, vor prefera începuturile discrete, ferite de ochii curioși.

Starea de sănătate a nativilor Taur poate fi afectată de oboseala acumulată în ultima perioadă. Nu neglijați semnalele pe care corpul vostru vi le transmite.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

GEMENI

Nativii Gemeni au o zi frumos aspectată. Pentru saptamana viitoare întrezăriți deja rezultatele viitoare și succesul.  Mercur vă va susține dacă veți hotărî să adăugați în viața voastră și alte activități relaxante, nu  numai muncă.

Nativii Gemeni vor trebui să acorde  atenție și relației de cuplu. Dacă lucrurile sunt bune profesional, de ce nu încercați să ramaneti toata ziua  acasă și să petreceți un timp de calitate cu persoana iubită, sa mai prelungiti si voi weekendul.

Nativii singuri sunt sfătuiți să fie mai ponderați în această perioadă. Chiar dacă planeta Venus vă exacerbează sentimentele, nu fiți impulsivi. Dragostea va veni la cine știe să aștepte.

RAC

Nativii Rac  vor dedica această zi chestiunilor financiare. Sunt foarte productivi în ultima perioadă și se descurcă minunat în activitățile de echipă. Pot primi mici critici de la rău voitori, dar ar fi indicat să nu dea curs unor discuții inutile.

Nu v-ar strica o ieșire în aer liber, oricât de scurtă ar fi ea.

Va fi o zi in care nativii Rac vor face tot posibilul pentru a reaprinde scânteia dintre ei și partenerul de viață. Au avut și momente mai bune ca cele pe care le traiesc acum și tânjesc după ele.

Nativii singuri încă suspină după un fost partener și asta îi împiedică să se gândească la ceva serios. Nimeni nu-i poate seduce indiferent ce le-ar spune și ce le-ar oferi. Vindecați-vă rănile trecutului și abia apoi veți putea să fiți ușori și deschiși pentru o nouă relație.

LEU – Horoscop 26 Martie 2021

Nativii Leu vor fi  orientați către rezultate. Nu este ușor însă oboseala își va spune cuvântul până la urmă.

Se poate să mai lucrați de acasă fiindcă e nevoie, dar va trebui să va ocupăți de copii, sau de niște persoane mai în vârstă. Aveți inițiative și niște oameni în jurul vostru care să vă susțină, să vă ghideze și să vă ofere sprijin să iasă o muncă de calitate pentru că asta vă doriți cu toții.

Spre seară, o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață poate să vă facă irascibili. Deocamdată nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită.

Persoanele singure își vor dori să preia controlul asupra situațiilor, dar trebuie să înțeleagă că relațiile nu merg întotdeauna conform unui plan dinainte stabilit.  Trebuie să învățați să fiți mai flexibili și mai toleranți.

FECIOARĂ

Fecioarele  vor simți  nevoia să se relaxeze, dar mintea lor rulează cu viteză maximă.

Pentru ca este vineri, ideile voastre se vor îndrepta către viața de familie si catre zilele libere de weekend. Veți avea un sentiment nou și neașteptat de îndrăzneală pentru a vă surprinde partenerul și pentru a-l face chiar mai îndrăgostit de voi. Știți că relația voastră are nevoie de vitalitate și puțină picanterie, astfel că veți încerca să renunțați la vechile obiceiuri.

Nativii singuri vor fi surprinși de suportul pe care planeta Uranus il va oferi în sfera sentimentală. Aceștia se pot îndrăgosti la prima vedere de cineva special sau o persoană din trecut va reveni în viața lor.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

BALANȚA

Balanțele vor fi  preocupate de o chestiune de serviciu. Lucrurile nu au mers în ultima vreme așa cum au planificat și vor fi nevoite să gândească o nouă strategie. Mercur  vă atenționează să nu lăsați ca stresul de la serviciu să se oglindească în farfuria voastră. Atenție la dietă!

Spre seară, odată ce lucrurile se vor liniști, nativii Balanță își vor îndrepta atenția către partenerul de viață pe care l-au neglijat în ultima perioadă, iar acum sunt gata să facă orice pentru a îndrepta situația.

Nativii singuri s-au cam plictisit de flirturi și de aventuri. Sunt seducători și au o stare general foarte bună, dar își doresc o relație serioasă pentru viitor. O persoană cunoscută recent poate fi exact ceea ce au nevoie și nu vor ezita să le arate asta.

SCORPION – Horoscop 26 Martie 2021

Nativii Scorpion vor resimți oboseala acumulată de-a lungul acestei ultime săptămâni.

Problemele de serviciu îi pot preocupa și acasă, iar focusul lor pentru o ascensiune în carieră poate fi deranjant pentru partener. Spre seară se poate să primiți o invitație de la prieteni pentru o ieșire în aer liber. Nu vă  izolați și acceptați.

Pentru nativii singuri, seara de vineri va fi dedicată întâlnirilor cu prietenii și activităților de relaxare. Deși nu exclud o posibilă relație, se simt bine singuri și știu cum să-și petreacă timpul în cel mai plăcut mod.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător vor dedica această zi partenerului de cuplu căruia vor să-i demonstreze că își doresc ceva serios. Persoana iubită va fi măgulită de atenția de care va avea parte.

Vă faceți program de lecții, de joacă, să petreceți acel timp de calitate cu copiii și să nu vă plictisiți nici voi. Voi ați putea regla din mers o situație care ține de serviciu, de afacerile voastre, ca să fie o continuitate financiară, să nu rămâneți în pană de bani.

Nativii singuri sunt sfătuiți să nu forțeze lucrurile. Cu o atitudine agresivă nu vor face altceva decât să îndepărteze oamenii din preajma lor.

CAPRICORN

Nativii Capricorn vor fi în culmea fericirii când vor afla că munca lor din ultima perioadă se va concretiza în semnarea unui contract foarte important. Este exact ce au nevoie pentru a-și începe  în forță saptamana urmatoare. Este indicat să aveți grijă  de voi și să vă respectați orele de masă și de somn, evitând astfel epuizarea.

Viața de cuplu este calmă și lucrurile par a fi din ce în ce mai bune. Atât voi cât și partenerul  de viață sunteți atenți unul la celălalt și, cu vorbe bune, veți găsi soluții la problemele din ultima perioadă. Faceți planuri de concediu și asta vă va binedispune.

Nativii singuri pot avea  o stare de neliniște. Indeciși fiind, vor refuza propuneri interesante de la cineva care este atras de ei.

VĂRSĂTOR – Horoscop 26 Martie 2021

Nativii Vărsător vor fi  încrezători în forțele proprii si  vor lua cuvântul într-o dezbatere importantă. După o săptămână aglomerată o pauză ar fi exact ceea ce aveți nevoie.

Faceți planuri   alături de persoana iubită care s-a simțit puțin importantă pentru voi în ultima perioadă. O cină în oraș sau chiar și o seară frumoasă la voi acasă vă poate anima viața de cuplu.

Nativii singuri se simt bine în pielea lor și deși  îți doresc în continuare o relație, nu vor face niciun demers sa faca vreo schimbare.

PEȘTI

Pentru nativii Pești ziua de vineri poate avea un start tensionat mai ales daca veti alege sa va deschideti laptotpul sau sa lucrati. Alegeti sa va incepeti ziua cu o ora de liniste si o cafea buna.

După amiază însă, o stare emoțională vă va cuprinde din cauza unei vești primite de la cineva din familie. Se poate să fie vorba de cineva drag pe care nu l-ați auzit de multă vreme și vă puteți simți vinovați că l-ați neglijat.

Partenerul de viață însă vă va induce o stare de bine spre seară descoperindu-vă latura seducătoare. Amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă și vă place să trăiți clipa.

Nativii singuri vor trebui să se oprească din căutările asidue pe care le fac pentru a-și găsi perechea. Persoana potrivită o să apară doar atunci când veți fi relaxați și nu veți mai căuta.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...