Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un capitol, ca să deschidem un altul, să ne relansăm pe scara socială.

Pentru unii nativi, orice ar face poate fi perceput dintr-o perspectivă artistică, pe când Fecioarele se vor implica în proiecte care necesită şi ceva forţă.

Vibraţia zilei este 8 şi s-avem grijă să nu cheltuim prea mulţi bani.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 BERBEC

Poate puneţi piatra de temelie la o relaţie în care credeţi pentru că va şi doriţi o familie şi poate sunteţi nerăbdători. Apar noutăţi, e cineva care va invita într-o plimbare la sfârşit de săptămână, într-o minivacanţă şi se poate să primiţi şi o ofertă de afaceri.

Este o zi excelentă pentru a-ţi exprima creativitatea naturală. Arta va fi probabil foarte importantă pentru voi. S-ar putea să descoperiți că nimic nu vă aduce mai multă plăcere în astfel de zile. Vă recomandăm să folosiți acest lucru pictând, sculptând, făcând diverse meserii sau orice vă doriți. Veți descoperi că angajarea în activități creative cu accent pe dăruire poate fi lucrul perfect pentru dvs.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 TAUR

Vi se dă ok-ul pentru o activitate din particular şi o să aveţi cu ce să vă ocupaţi timpul liber şi să luaţi eventual şi bani. O să-i daţi de capăt unei chestiuni bancare şi o să ştiţi pe ce sume puteţi conta dacă vreţi să faceţi ceva cu casa, ori cu maşina.

Dacă vă simțiţi obosiţi, poate că va trebui să vă întindeţi, să închideţi ochii și să ascultați niște muzică liniștitoare. Munciţi din greu de cele mai multe ori, deci vă poate face bine atât corpului, cât şi minții să vă relaxaţi și să ascultați muzica voastră preferată. De ce să nu faceţi asta astăzi? Chiar și câteva minute vor face diferența. Puteți folosi oricând timpul liniștit pentru a planifica dacă trebuie să simțiți că ați realizat ceva.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Se poate să recuperaţi o relaţie care poate duce la căsătorie dacă o să vă armonizaţi, aşa cum fuseserăţi la început. Vă puteţi aştepta şi la bani, dar şi la alte compensaţii, şi-o să puteţi continua nişte colaborări ca să aveţi bani de cheltuială şi-n continuare.

Astăzi poate să vă aducă sentimente puternice, dragi Gemeni. Acest lucru poate să nu fie nou, deoarece aveți tendința de a simți lucrurile profund. Dar poate fi un pic greu să găsești o modalitate de a exprima acest lucru. În timp ce sunteți creativi, găsirea activității potrivite pentru a vă ajuta nu este întotdeauna ușoară. De ce să nu vizitați o librărie și să căutați niște cărți atrăgătoare sau materiale de artă? Acest lucru ar putea provoca idei pentru noi modalități de exprimare.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 RAC
Poate vă faceţi programare la medic, faceţi măcar un control preventiv, ca să staţi liniştiţi, sau poate chiar trebuie. Decizia pe care-o veţi lua va aduce stabilitate în familie, o să vă facă să trăiţi mai bine şi fericiţi, să vă bucuraţi c-o s-aveţi copii.

Azi, Racule, consideră că exprimarea artistică se poate manifesta în felurite moduri. Nu se rezumă totul la a face un desen, a cânta o melodie sau a juca o piesă de teatru. Modul în care îţi aranjezi locul de muncă este o exprimare artistică. La fel şi modul în care îţi aranjezi părul. Fiecare lucru pe care îl faci poate avea o exprimare a stilului tău. Să fii artist în felul tău unic este un talent înnăscut.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 LEU
Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să vă convingă să fiţi împreună, sau poate nici nu e nevoie ca şi voi vreţi. Activităţile de grup or să vă pună în valoare potenţialul şi or să se vadă câştigurile cât de curând, o să intraţi în nişte combinaţii parteneriale care să vă întreţină elanul creativ.

S-ar putea să descoperi că ziua de azi îţi aduce multă putere şi energie. În aceste condiţii s-ar putea să doreşti să faci ceva dur, provocator din punct de vedere fizic. Astăzi e ziua potrivită pentru aşa ceva, aşa că poţi încerca. Fă nişte treabă în grădină sau curăţă nişte dulapuri, sertare, şifoniere. Ia în considerare să donezi lucrurile pe care nu le mai foloseşti.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, fost, actual şi relaţia o să decurgă frumos. Poate mai semnaţi o anexă, un act adiţional care să vă mai acorde un drept, sau în care să vi se spună ce-aveţi de făcut în plus, sau în minus, dar să fie în avantajul vostru.

Este timpul ca Fecioarele să devină ocupate. Activităţi care necesită mai multă concentrare sau creativitate sunt de dorit. Puterea fizică şi energia te vor încuraja să faci ceva activ. Dacă te-ai simţit obosit sau un pic abătut, azi aspectul planetar va pune capăt acestor senzaţii neplăcute. Ia în considerare proiecte artistice care necesită forţă, precum construcţia unor lucruri din lemn.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ
Se pare c-o să ieşiţi mai des pe la evenimentele mondene şi vă puteţi găsi ceva care să vi se potrivească – să fie ceva creativ. O să relaţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva în particular şi să fie un câştig de imagine, să vă relansaţi pe scenă socială.

Latura ta activă îşi spune cuvântul în această perioadă. Deși poți fi extrem de concentrat pe activităţile intelectuale, îți place, de asemenea, să te menții activ și să faci efort fizic. În plus, este o zi bună pentru diverse realizări, în special pe plan profesional. O să aveţi satisfacţia lucrului bine făcut, iar superiorii o să vă aprecieze entuziasmul şi dedicarea. Sunteţi pe drumul cel bun.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Relaţia cu partenerul de cuplu ar putea decurge şi mai bine dacă aţi fi şi voi mai destinşi. Poate faceţi o alegere înţeleaptă şi munciţi cu toată implicarea la ceva care să v-aducă bani şi renunţaţi la o activitate de care nu sunteţi mulţumiţi.

Dacă te-ai simțit obosit sau ai avut o uşoară stare bolnăvicioasă în ultima perioadă, probabil că acest lucru se va schimba cât de curând. Trebuie să iei în considerare faptul că starea ta emoțională poate afecta modul în care se simte corpul tău. Asigurați-vă că aveți grijă de sentimentele voastre. Dacă există lucruri care trebuie rezolvate, este timpul să aveţi în vedere posibilele soluţii.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Poate v-aţi gândit la o destinaţie de week-end şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care vrea la munte. O să puteţi semna un act de proprietate, poate-l şi legalizaţi la un notar, se poate să treceţi şi pe la banca dacă nu se pot rezolva online unele demersuri.

O să ai o zi foarte plină, iar acest lucru nu îţi displace. Să fii în priză face ca ziua să treacă mai repede. Eşti deja cu gândul la weekend şi la activităţile pe care doreşti să le faci cu cei dragi. Vremea de afară te împinge să visezi la o posibilă călătorie. Eşti genul de om care atunci când stă prea mult timp degeaba se poate simţi neliniștit sau anxios. Încearcă să îţi dezvolţi rutina în aşa fel încât să te simţi cât mai bine în pielea ta.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
O să faceţi echipă solidă cu partenerul de cuplu şi pare să fie an bun de căsătorie – o să simţiţi dacă Da, sau Nu. O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, pentru că sunt nişte lucruri de pus la punct şi o să fie foc continuu până le puneţi pe toate în ordine.

Vineri, nativii zodiei Capricorn se gândesc la o soluție pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Un alt loc de muncă poate fi o alternativă. Chiar dacă îți începi ziua într-un mod mai puțin optimist, totul se schimbă radical spre seară, când partenerul de viață te va surprinde cu un cadoul incredibil, pe care ți-l dorai de foarte mult timp. În ciuda oboselii și a stresului, vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Poate e cineva peste mări şi țări care vă invită să vă mutaţi acolo cu arme şi bagaje şi să vă căsătoriţi – vedeţi ce şi cum. Poate vi se măreşte salariul, sau vine împrumutul de la bancă şi scăpaţi de tot stresul legat de bani c-o să vă puteţi mişca, mai ales în week-end.

Astăzi, Vărsătorii nu vor fi deloc satisfăcuţi de rezultatul muncii lor, indiferent că este vorba despre o sarcină de serviciu sau ceva în gospădărie. Nu vei ezita nicio clipă să începi totul de la zero. În plan financiar, lucrurile nu sunt deloc roz, trebuie să faci rost de bani, pentru că datoriile s-au strâns şi încep să te strângă cu uşa. Poţi încerca o soluţie de moment, să iei o sumă de bani cu împrumut, însă astrele nu te încurajează să faci asta pe termen lung.

 

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau poate ca să vă angajaţi undeva. Vi se recunosc nişte merite, o să luaţi bani, vi se acorda un titlu, o funcţie, o să beneficiaţi de nişte avantaje şi o să fie o consolidare de statut.

Pentru nativii zodiei Peşti este deja weekend. Nu te gândeşti decât la minivacanţa plănuită împreună cu prietenii, la sfârşit de săptămână. Astăzi, probabil vei primi fie o sumă de bani, fie un cadou din partea unui prieten apropiat. O parte din aceşti bani îi vei cheltui pe mici atenții pentru membrii familiei, dar și pe câteva obiecte pentru casă. Ca întotdeauna, banii nu contenesc să vină la voi din surse neașteptate.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...