Horoscop 25 ianuarie 2021

Veşti bune azi. O să fim în formă, o să ne pese de cei care contează pentru noi şi o s-avem o mare disponibilitate sufletească.

Vibraţia zilei este 7 şi o să atingem esenţa lucrurilor cu adevărat valoroase.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 BERBEC
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze atât de bine pe stilul vostru, încât să vi se pară omul ideal. Poate aflaţi un pont despre o afacere, la întrunirea amicală la care o s-ajungeţi şi după ce analizaţi pe toate fețele situaţia vă pronunţaţi da sau nu.

Urmează o nouă etapă din viața ta, iar acesta este momentul să faci lucrurile ca la carte. Ia totul din timp, gândește bine și abia apoi acționează.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 TAUR
Se poate să luaţi un premiu dacă vă-nscrieți într-o competiţie, fie şi pe o pârtie de chi, sau între prieteni undeva. Se poate să treceţi în revistă mai multe evenimente la care sunteţi invitaţi şi să mai adăugaţi pe lista de prieteni nume noi.

Nativii zodiei Taur au două variante – să răscolească trecutul sau să poarte o discuție de complezență, fără nicio însemnătate cu cineva cu care la un moment dat au împărțit ceva.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 GEMENI
În orice moment puteţi întâlni pe cineva care să fie atras de voi şi să fie reciproc sentimentul, să-ncepeti o relaţie de viitor. E multă lume interesată de voi în perioada asta şi o să interactiona’i cu oameni din diferite domenii, şi poate v-alegeţi cu nişte promisiuni de muncă şi cu ceva concret chiar.

Gemenii sunt dezamăgiți de cineva apropiat care face un gest nepotrivit sau spune o vorbă greșită.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 RAC
O să vă descurcaţi lejer cu banii, cu cheltuielile, n-o să vă obţineţi de la lucrurile care vă fac plăcere. Poate vă pregătiţi de un botez, o să fiţi chiar părinţii spirituali ai unui copilaş şi o să fie o mare bucurie în familia voastră – tot vă plac atât de mult copiii.

Nu încercați să stingeți focul creat de alții. Lăsați lucrurile să meargă de la sine și, foarte important, lăsați-i pe cei care comit greșelile să le și repare.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 LEU
Voi puteţi întâlni pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi cu toate că pare o relaţie imposibilă s-ar putea să fie bună. O să vă contacteze cineva care vă preţuieşte din punct de vedere profesional şi o să fiţi interesaţi de o ofertă chiar şi de principiu că se poate materializa.

Astrele sunt favorabile astăzi nativilor lei. Tot ce vă propuneți astăzi vă va ieși din prima, iar asta nu va trece neobservat.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 FECIOARĂ
Se pare c-o să vă faceţi un pic de timp liber şi pentru cineva bolnav şi o să fie un câştig sufletesc reciproc. Se poate să fiţi alături de nişte buni prieteni sau rude care se căsătoresc, sau îşi reînnoiesc jurămintele după ani de mariaj şi să trageţi un chef cu familia şi prietenii.

Fecioarele își vor dedica ziua asupra locului de muncă. Planuri, schițe, muncă în echipă și șansa de avea un rezultat impecabil. Acordați, totuși, mai multă atenție, persoanei iubite.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 BALANŢA
Sfera sentimentală e activată frumos şi e tocmai bine pentru o împăcare, o cerere în căsătorie. E posibil să vă duceţi o oră, două, în plimbare la nişte prieteni care v-aşteaptă, la un chef şi o să vă prindă bine să sponsorizaţi.

Și pentru balanțe același sfat: încercați să acordați mai multă atenție persoanei de lângă voi, în caz contrar riscați să deveniți persoana non-grata.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 SCORPION
E posibil să vă-ntâlniţi la cafea cu angajator, un sponsor să evaluaţi şansele de a lega o afacere, să v-alegeţi cu nişte bani. Pare să fie un eveniment de familie, care o să reunească rudele de toate gradele, o fi o nuntă, dar se poate să fie şi o aniversare, ba chiar şi un botez, poate fi.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Norocul vă surâde pe plan personal.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 SĂGETĂTOR
Întrunire cu grupul, poate plecaţi în excursie, sau e un chef de la care nu se pune problema să absentaţi. Programul se scrie din mers, vă mai răzgândiţi în privinţa unor evenimente la care v-aţi fi putut duce, dar că se ivesc altele şi mai şi – oricum, o să fiţi selectivi.

Nu încercați să vă impuneți nici la locul de muncă și nici acasă. Respectul se câștigă. Partea bună a zilei ar putea fi achiziţionarea de echipament costisitor pentru hobby-ul preferat.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 CAPRICORN
Poate-i faceţi o surpriză cuiva care ştiţi că se topeşte de dorul vostru şi ocazionaţi o întâlnire. Un prieten insistă să vă vedeţi, îşi reînnoieşte invitaţia şi o să puneţi la cale un program de timp liber ca să vă dezmorţiţi şi sufleteşte şi trupeşte.

Nu este recomandat să începeţi proiecte de afaceri care necesită o mare concentrare. Evitaţi, de asemenea, exerciţiile fizice, călătoriile obositoare şi negocierile importante. Este bine să păstraţi calmul şi concentrarea pe lucrurile mici.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 VĂRSĂTOR
Se pare c-o să-i adunaţi în jurul; vostru pe cei cu care aveţi preocupări comune să călătoriţi, să faceţi sport, să mergeţi la evenimente. Se poate să vă facă cineva o surpriză şi să vină de la mare distanţă, să v-aducă şi o veste trăsnet şi să porniţi pe un nou drum împreună.

Azi acești nativi sunt tentați să facă tot felul de cumpărături mai mult sau ma puțin necesare, dar destul de costisitoare. Tot voi veți suporta consecințele și gaura din buget.

 

Horoscop 25 ianuarie 2021 PEŞTI

E posibil să primiţi nişte cadouri, poate sărbătoriţi ceva sau e o masă festivă cu familia şi prieteni. O să cheltuiţi câţi bani e nevoie ca să ieşiţi în doi, sau cu familia, să vă destindeţi, ca să v-apucaţi serios de muncă de luni încolo, c-or să fie multe solicitări.

Pot apărea astăzi câteva neplăceri la locul de muncă. Acestea vă vor demoraliza și sunt șanse mari să fiți ursuz și să creați o stare neplăcută și acasă, în sânul familiei. Nu este tocmai înțelept să vă vărsați frustrările pe cei dragi care chiar nu au nicio vină.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...