Horoscop 24 februarie 2021

Gândurile bune transmise celorlalţi rodesc, veştile bune se-ntorc la noi şi o să fie un câştig sufletesc vizibil.

Unii nativi îşi fac planuri măreţe pentru viitor, în timp ce alţii se agită şi chiar sunt puşi în situaţia de a alege între minciună şi adevăr

Vibraţia zilei este 6 şi pluteşte în aer o armonie care-o să ne hrănească frumos.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 BERBEC

Poate o să vă cumpăraţi o maşină, şi dacă nu v-ajung banii o să cereţi cu împrumut unei bănci, dacă nu are cine să vi-i dea. O să vă ocupaţi şi mai mult de voi, pe lângă aspectul fizic, o să luaţi în vizor şi sănătatea, vă duceţi la doctor, la analize şi o să luaţi şi tratament dac-o să fie nevoie.

Berbecul va trebui să facă o alegere între a spune adevărul și a minți astăzi. În unele circumstanțe, acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă vă este teamă că veți răni sentimentele cuiva. Rețineți că minciuna poate lua mai multă energie decât adevărul. Luați în considerare ce ați dori să facă cealaltă persoană în locul dvs. Respectați-vă moralitatea și etica, chiar dacă este greu.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 TAUR
Vă puteţi combina cu nişte parteneri de afaceri ca să daţi drumul unui proiect care poate fi pentru voi un început de drum. Vă pregătiţi de o plecare în străinătate, sau chiar şi prin ţară, pentru o specializare şi o să căpătaţi experienţă, o să puteţi câştiga mai mulţi bani.

Taurul trebuie să-şi caute azi adânc, în inimă. Este important pentru tine să ai încredere în instinctele tale pentru a preveni o decizie nepotrivită. Dacă ceea ce auzi nu se potrivește cu sentimentele tale, ai încredere în sentimentele tale. Dacă crezi că ești obișnuit să abodrezi mai mult partea de logică a problemei, încearcă să iei în considerare şi ce-ţi spune inima. Ar fi o adevărată pierdere dacă partea logică va înăbuși permanent natura ta sentimentală.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Poate vă lansaţi cu ceva nou care să vă propulseze în cariera şi să adjudecaţi un succes. Se reglează, cumva, situaţia financiară şi o să vă faceţi planuri de vacanţă, ori poate aveţi în plan o petrecere costisitoare şi nu se poate fără un cont de rezervă.

Gemenii simt profund lucurile azi și petrece mult timp pierdut în gânduri. Cu toate acestea, o intensitate prea mare poate avea un impact asupra sănătății și bunăstării dumneavoastră. Ar putea fi timpul să ieșiți și să vă distrați. Ridică-te de pe scaun și plimbă-te. Faceți cunoștință cu cineva la prânz sau faceți puțin cumpărături sau chiar sport. Găsiți ceva activ de făcut pentru a rupe monotonia rutinei.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 RAC

O să legalizaţi o situaţie şi o să vă bucuraţi de o serie de avantaje la care speraţi de multă vreme. Se poate să vă consultaţi cu un avocat ca să vă apăraţi nişte drepturi, şi-n principiu ca să n-ajungeţi la judecată, că vreţi să vă-ntelegeți cu vorba bună.

Hrăneşte-ţi mintea. Deşi fără îndoială îţi place să fii activ şi social, te plictiseşti destul de repede. Ai nevoie de o sursă continuă de material proaspăt şi intrigant pentru a te simţi bine. Explorează un subiect interesant sau încearcă un nou hobby. Stimulează-ţi mintea, iar trupul tău va deveni mai energic. Foloseşte Internetul dacă nu poţi găsi altceva.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 LEU
O sumă de bani, poate fi şi împrumutul cerut unei bănci, sau un salariu în avans – c-aveţi mare nevoie. Veşti bune, confirmări, că puteţi da drumul unei afaceri, şi că o s-aveţi un nivel de trăi şi mai bun – în schimb, o să aveţi de lucru, nu glumă.

Dacă ai impresia că trebuie să dovedeşti că ai ceva valoros, gândeşte-te bine la asta. În mod natural eşti prietenos şi te poţi înţelege cu aproape oricine. Asta e deja o calitate puternică a ta. Ai ceva grozav de oferit unui grup. Încearcă să fii tu însuţi şi nu îţi dori prea tare să te simţi ca parte a ceva. Uită-te la calităţile tale şi îţi vei demonstra inclusiv ţie valoarea.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
E posibil să apară cineva la întrunirile cu prietenii, chiar şi cu colegii şi o să vă meargă bine, dacă se-ncearca o relaţie. Poate va trebui să semnaţi un contract ca să-ncepeti lucrul, pe care l-oti fi tot amânat şi o să intraţi în normalitate cu tot ce-aveţi de făcut.

Fecioarele trebuie să îşi pună azi la treabă calităţile de rezolvare a problemelor. Ai un fler pentru investigarea situaţiilor şi realizarea a ceea ce s-a întâmplat. Dacă vine ceva ce pare misterios în direcţia ta, atunci ia taurul de coarne şi află adevărul. Dacă eşti luat prin surpridnere, atunci foloseşte procesul excluderii pentru a restrânge cercul. Ţine-te de plan şi vei afla despre ce e vorba cât de repede.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ
Poate faceţi nişte modificări pe-acasă şi o să chemaţi nişte meseriaşi, o firmă care să repare, să reamenajeze interiorul. O persoană de care vă e dor vă cheamă acolo unde locuieşte, în alt oraş şi o să se poată să vă duceţi pentru o zi , două dacă programul va permite şi n-aveţi urgenţe.

Dați frâu liber imaginației și răsfățați-vă partenerul de viață în această zi specială. Dragostea plutește în aer, iar mintea și inimă vă sunt pline de iubire. Spre seară vă pregătiți de o cină romantică, însă până atunci încercați să vă rezolvați toate sarcinile restante la locul de muncă. Chiar dacă pentru voi este o zi specială, șefii s-ar putea să nu vadă lucrurile la fel.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Într-un consiliu de familie trebuie stabilit dacă vindeţi maşina, cumpăraţi alta, sau doar o reparaţi. Poate va mai gândiţi preţ de câteva zile la oferta de a lucra într-o formulă de parteneriat şi o să vă consultaţi şi cu familia să nu le răpiţi tot timpul liber.

Scorpionii își fac planuri mărețe de viitor. Încurajați de atmosfera specifică acestei zile sunt pregătiți să facă următorul pas, mai ales pe plan personal. Consultați-vă cu parteneruld e viață, ascultați și opiniile sale și decideți împreună ce este de făcut. Hotărârea voastră s-ar putea să vă dea peste cap din punct de vedere financiar, mare atenție!

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Se observă un plus de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să intraţi într-o etapă de comunicare la alt nivel. O să reglaţi o situaţie scriptică, prelungiţi un contract, vă apucaţi şi de altceva în paralel, şi o să fie solicitant, dar n-o să vă displacă.

O zi plină de agitație pentru acești nativi. Nu aveți nicio clipă de tehnică, dar nu vă plângeți. Vă place să fiți în priză, să fiți solicitați și să rezolvați probleme care par imposibile pentru ceilalți. Cei mai romantici dintre voi pregătesc o surpriză de proporții persoanei iubite, iar eforturile vă vor fi răsplătite din plin. Trebuie doar să aveți răbdare.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
O ieşire după orele de program v-ar prinde bine şi o să vă bucuraţi de noi cunoştinţe şi-o să fie un beneficiu reciproc. Vi se dau peste cap nişte planuri şi o să găsiţi soluţii din mers, ca să rezolvaţi la timp şi eficient toate problemele de serviciu, şi cele personale.

Indiferent de decizia pe care Capricornii trebuie să o ia astăzi, este puțin probabil ca aceşti nativi să reușească să facă o alegere finală. Mai mult, cu cât situaţia îţi cere ca alegerea să fie făcută mai rapid, cu atât mai mult vei încetini ritmul, până te vei bloca complet. Cu toate acestea, dacă cei din jurul tău nu te grăbesc și nu creează agitație, alegerea va fi una extrem de corectă.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
E bine să va-ngrijiti de sănătate şi să daţi pe la medic să vedeţi cum staţi ca sunt câteva accente deranjante parcă. Se poate să recuperaţi de undeva nişte bani şi dacă se poate să faceţi şi nişte achiziţii, să le faceţi nişte surprize alor voştri, să vă bucuraţi cu toţii.

Miercuri, Vărsătorii vor căuta o abordare practică, chiar pragmatică, a problemelor pe care le întâmpină pe tot parcursul zilei. Asta se aplică inclusiv în plan sentimental: dacă vei cumpăra un cadou pentru persoana dragă, atunci în loc de un buchet de flori sau o bijuterile, sigur vei achiziţioa un lucru necesar în gospodărie. Iar cadoul nu va fi deloc constisitor, este ziua în care alegi să nu arunci cu banii. O astfel de atitudine te-ar putea ajuta să rezolvi aproape orice problemă din zi.

 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2021 PEŞTI
Întrevedere cu cineva care vrea să fiţi împreună, şi o să se vadă în ce măsură vă completaţi unul pe celălalt. Apar noutăţi, poate primiţi o funcţie, nişte bani vi se acordă şi o serie de facilităţi care-or să vă prindă bine, o să fie o recunoaştere a valori.

Ziua de miercuri este una calmă pentru nativii zodiei Pești, care nu se agită și își iau timpul necesar ca să rezolve orice fel de problemă. Un sfat din partea astrelor este să petreci această zi pentru tine însuți, dedicându-o pe deplin nevoilor tale de orice fel. Fitness, cumpărături și o baie relaxantă pot fi câteva idei. Astăzi, cel mai probabil nu vei avea mari realizări, dar cu siguranță nu vei strica nimic.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...