Horoscop 23 martie 2021 – surprize astăzi

Horoscop 23 martie 2021 – O să învățăm cum să treacă mai frumos și cu folos timpul, să ne adaptăm, să avem încredere, speranță și să avem grijă de noi și de ai noștri.

Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să-ncercăm și acele lucruri de care ne temem.

Astrologii întrevăd surprize frumoase din punct de vedere sentimental pentru unii nativi ai zodiacului.

Horoscop 23 martie 2021 Berbec

Este una dintre acele zile în care este mai bine să te ascunzi de lume, drag Berbec. Ziua este una misterioasă, plină de controverse. Pot apărea probleme în familie, dar şi în carieră care necesită o abordare sinceră. Mercur se va îndrepta spre Marte cu multă energie, ceea ce vă va oferi însă o doză de aciditate, s-ar putea să fiţi mai irascibili. Astfel, încercaţi să evitaţi conflictele, nu vă băgaţi în discuţii care nu vă privesc şi încercaţi să menţineţi liniştea în familie.

Poate ați inventat ceva din care să câștigați bani, ca să vă asigurați banii de care-aveți nevoie și lucrați în continuare și pentru actualul serviciu. Sunt câteva aspecte legate de sănătate pe care nu le-ați luat în serios și o să se simtă pe ici pe colo, și ați face bine să vă îngrijiți, să nu faceți excese de niciun fel.

Horoscop 23 martie 2021 Taur

Taurii se vor simţi ocupaţi, dar totuşi fără un scop anume. Luna se apropie de Racul înfometat de conexiune, determinându-vă să fiţi mai deschişi, să vă activaţi dorinţa, nevoia de auto-exprimare. Este o zi ideală pentru a reveni la proiecte lăsate uitase, la pasiuni mai vechi şi la prietenii încheiate fără motiv. Merită să ştergeţi anumite lucruri cu buretele, să vă acordaţi o nouă şansă, să încercaţi anumite activităţi din nou.

O să va bucurați de niște avantaje care or să va ușureze munca, poate lucrați de-acasă, ori dintr-o zonă de liniște. O să va asociați cu niște oameni care vor să dezvoltați un proiect și să aveți de câștigat, când o să se poată.

Horoscop 23 martie 2021 Gemeni

Sentimente mixte îi încearcă pe Gemeni, în această zi. Fiţi mai atenţi în ceea ce priveşte sfera banilor, fiţi conştienţi de datorii şi nu lăsaţi lucrurile neterminate, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu. S-ar putea să vă simţiţi lipsiţi de vlagă, fără vreo determinare, dar încercaţi să trageţi mai tare de voi pentru a vă termina proiectele în curs.

Par să aterizeze și banii pe care n-au avut de unde să vi-i dea la timp niște angajatori și o să va descurcați cu ce aveți de plătit. Poate vă documentați cât stați acasă, va puneți la punct cu o metodă de a câștiga bani pentru familie.

Horoscop 23 martie 2021 Rac

Racii sunt ocupați, trebuie să ia o decizie cu privire la o investiție importantă, dar se tem de urmările pe termen lung. Sfătuiți-vă cu persoana în care aveți cea mai mare încredere, experiența sa de viață nu este de ignorat. La începutul săptămânii încercați să vă convingeți partenerul de viață să mergeți într-o excursie, în weekend, dar cu greu ajungeți la un numitor comun.

Poate mai faceți ceva prin casă, pe lângă casă, va gășiți voi de lucru, faceți curățenie generală, aruncați ce nu vă mai trebuie ca să nu stați degeaba și să va gândiți la cum o să mai fie. O să lucrați de acasă, o să aveți grijă și de copii, faceți și cu ei lecții, și-i învățați și voi ce mai știți ca să umpleți timpul cât mai bine.

Va rugam sa va abonati si la canalul nostru de YouTube – >Horoscopul Zilei / VIDEO

Horoscop 23 martie 2021 Leu

Aveți zile libere de recuperat, nu ar strica să vă luați un concediu scurt, mai ales că în această săptămână nici vremea nu este cea mai prietenoasă. Stați acasă, feriți-vă de răceli, dacă știți că sunteți mai sensibili. Faceți calcule peste calcule pentru a reuși să economisiți, poate pentru mobilă nouă sau achitarea unui împrumut de la cineva din familie.

Voi se pare că v-ați luat cu alte treburi și nu v-ați mai îngrijit, acum vă puteți găti ceva sănătos, faceți și puțin fitness acasă pentru tonus fizic, mental. O problema de familie se rezolvă daca o să vă implicați cu toții, poate și cu bani, și cu mâna de lucru, dacă locuiți în aceeași casă, sau poate pe stradă, ceva mai încolo.

Horoscop 23 martie 2021 Fecioară

Fecioarele sunt lipsite de griji în această perioadă. Petreceți timp alături de familie, acordați și mai multă atenție copiilor și nevoilor lor. Nativii care nu au încă o familie se gândesc tot mai des la marele pas alături de partenerul de viață, dar vreți să fiți siguri că sunteți pe aceeași lungime de undă. Cel mai bine ar fi să discutați direct, fără ocolișuri, despre dorințele voastre legate de viitor.

Poate descoperiți o îndeletnicire care o să vă dezmorțească și v-aduce și bani, la o adică, să aveți din ce trăi. Poate-o să va organizați munca în funcție de copii, să-i supravegheați, iar când terminați treaba îi antrenați și pe ei în diferite activități practice.

Horoscop Balanță

Stările sufletești intense înăbușesc suprafața cerului de marți, dragi Balanțe. Luna pașnică a Racului se află într-o conexiune tensionată cu Pluto-crud din punct de vedere emoțional, aducând la lumină toate probleme care au fost ascunse sub preș, fie că vorbim de problemele din familie sau din carieră. În altă casă, Mercur se deplasează spre un Marte iritabil, creând stres între munca de zi cu zi și cea de ideală.

Poate v-ați gândit să vindeți o casă, o puneți deja pe site, să vedeți dacă se găsesc amatori, sau poate mașina vreți s-o vindeți. Vi se propune un job, o colaborare și doar voi hotărâți ce alegeți, ca să aveți de unde să faceți rost de bani pentru familie.

Horoscop 23 martie 2021 Scorpion

Este prea ușor să te frustrezi sub peisajul cosmic de marți. Mercur se blochează într-o ceartă cu planeta voastră, auto-motivatul Marte. Această asociere vă poate face să acționați rapid, impulsiv și vă poate oferi o limbă foarte ascuțită. Aveți grijă să nu stricați legături fără să înțelegeți. Opoziția Lunii plină de viață cu puternicul Pluton suscită sentimente îngropate care necesită o ieșire.

O să va scoată cineva la o întâlnire online și se poate să vă placă persoana, dacă veți descoperi puncte comune, că mai mult de atât nu se poate, deocamdată. Veți găși o cale de înțelegere cu niște coechipieri de afaceri, și o să vă primiți banii, dar o să fiți și tot timpul ocupați însă merită, o să fie cu folos.

Horoscop 23 martie 2021 Săgetător

Ca și Săgetător, rareori cădeți în crize datorate schimbării de spirit sau sensibilităților. Totuși, s-ar putea să vă fie greu să scăpați de acest comportament astăzi! Luna Racului prea sensibilă blochează ochii cu puternicul Pluto, evidențiind tensiunile nespuse în legătură cu problemele financiare și preocupările legate de relații. Pe de altă parte, comunicatorul Mercur intră în conjuncție cu Marte înfricoșător, determinând schimburi puțin cam dure, în parteneriate strânse.

Or să vă între niște bani în cont și poate reușiți să vă cumpărați ceva pentru casă, și atunci răscoliți pe online să vedeți de unde luați. Se poate să va ocupați de treburile casnice, poate faceți voi sau altcineva și piața și pregătiți de mâncare ca să vă rămână timp și pentru altceva.

Va rugam sa va abonati si la canalul nostru de YouTube – >Horoscopul Zilei / VIDEO

Horoscop Capricorn

Situație delicată în dragoste, pentru unii dintre nativii zodiei Capricorn. O mărturisire neașteptată a persoanei iubite ar putea aduce clipe de confuzie, în care totul pare că s-a prăbușit. Nu uita, însă, că toți oamenii greșesc, însă puțini au curajul să recunoască faptul că au greșit. Încearcă să privești partea plină a paharului și nu lua o decizie pe care, mai târziu, s-ar putea să o regreți. Dacă poți trece peste acest moment dificil, fa-o. Nu vei regreta!

Aveți cheltuieli mari, dar o să faceți, pe cât posibil economie, o să cumpărați cu măsură ca să nu rămâneți fără un capital, de rezervă. Niște rude vă anunță c-o să primiți ajutor din partea lor, poate aveți nevoie de susținere financiară pentru o nuntă, un botez, ori ca să vă mutați la casa voastră, în curând, nu se știe exact când.

Horoscop 23 martie 2021 Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător, ziua de marți îi pune în fața unor situații în care se simt nevoiți să facă mici compromisuri în relația de cuplu. Nu trebuie să simți că lași garda jos și nici nu trebuie să te lași cuprins de vreun sentiment de frustrare. Gândește-te că este un gest prin care o problemă poate fi rezolvată elegant, fără scandal. Vei simți că ai făcut lucrul corect, iar orgoliul tău nu va fi lezat în niciun fel. Atmosfera va fi mai plăcută spre seară, după vizita unor prieteni apropiați.

Poate veți lua o hotărâre majoră, să va căsătoriți, s-aveți copii, să vă construiți o casă – când o să revenim la viața normală. Vouă vi se pot plăti niște munci particulare din fața calculatorului și o să va căutați și în continuare colaborări, ca să aveți bani pentru traiul zilnic.

Horoscop 23 martie 2021 Pești

Marți, o situație nerezolvată cu un coleg de serviciu dificil îi va pune pe gânduri pe unii dintre nativii zodiei Pești. Nu te vei liniști până când nu vei purta o discuție serioasă cu această persoană, așa că înarmează-te cu răbdare și mult calm. Doar așa această conversație va decurge bine și va da roade. Spre seară, o veste neașteptată primită de la un prieten îți va readuce aminte că trebuie să te bucuri de lucrurile mărunte şi că viața ta este de fapt grozavă!

O conversație cu cineva o să vă răscolească frumos, din punct de vedere emoțional și poate se înfiripă o relație în care să fiți fericiți. Sunteți prinși cu multe treburi, alegeți ce-i important – aprovizionare, vă achitați și de toate obligațiile de serviciu și o să vă ocupați și de copii și de casă.

Va rugam sa va abonati si la canalul nostru de YouTube – >Horoscopul Zilei / VIDEO

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...