Horoscop 23 mai 2022

Inceputul de saptamana  poate indica o ciocnire între dorința de a ne bucura de viață și responsabilitățile noastre. Îndoielile sau lipsa de credință ne pot încetini și ne pot împiedica activitățile și inițiativele. S-ar putea să avem nevoie de a ne ajusta planurile pe baza unor noi responsabilități sau a unei verificări a realității.

Luna în  Pesti din aceasta zi  ne încurajează să ne diversificăm acțiunile, să preluăm idei bune și să ascultăm sfaturile celorlalți. Deși acum poate exista o lipsă temporară de inspirație, este mai ușor să găsim o direcție sau un obiectiv pe măsură ce ziua avansează.

Vărsătorii câștigă bani, Peștii sunt inspirați la locul de muncă, Gemenii și Capricornii sunt mai tandri ca de obicei, în timp ce Taurii și Racii petrec clipe minunate în familie.

BERBEC

Datorită armoniei planetei Marte cu semnul vostru, este foarte probabil să fiți deosebit de ocupați, dragi nativi Berbec! Oricum, sunteți gata să faceți față oricărei situații.

La locul de muncă aveți o mulțime de idei care vă trec prin minte. Cu toate acestea, încercați să le acordați prioritate celor mai benefice, deoarece nu le puteți materializa pe toate. Din punct de vedere financiar, veți fi, de asemenea, extrem de motivați să avansați unele dintre proiectele voastre de lungă durată.

La nivel relațional, veți ignora orice tensiune venită din partea familiei. Pe de altă parte, veți rezona cu toți cei care vor avea o gândire pozitivă. Dar, ca și în domeniul profesional, trebuie să acordați prioritate ideilor principale. Altfel, nu veți duce lucrurile la bun sfârșit.

TAUR

Deși pare o perioadă destul de agitată pentru voi, dragi nativi Taur, această armonie vă dă o mână de ajutor! În plan sentimental, veți fi din nou pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Veți pune bazele dezvoltării unor proiecte comune de viitor.

La locul de muncă lucrurile se mișcă un pic prea repede pentru voi. Dar, cu siguranță, până la jumătatea după-amiezii, lucrurile vor reveni la normal. Încercați să vă păstrați calmul, mânia nu vă ajută deloc!

Această configurație planetară va fi destul de favorabilă pentru cei care sunt în tranzacții sau negocieri. Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți, fie pentru închiriere sau cumpărare, fie că doriți să vă vindeți proprietatea, s-ar putea să existe mari oportunități în perioada imediat următoare.

GEMENI

Luna in Pesti  vă face foarte atenți cu partenerul, dragi nativi Gemeni! La rândul său, acesta va ști cum să vă întoarcă atenția. Bucurați-vă împreună de micile plăceri ale vieții!

La serviciu, cuvântul cooperare este departe de a fi neglijabil. Toată lumea din cercul vostru profesional o știe. De asemenea, va fi destul de probabil să oferiți sau să primiți ajutor, în funcție de situație.

Unii dintre voi, fumători înrăiți, ați putea decide să renunțați la acest obicei. De asemenea, ați putea fi interesați mai mult de problemele ecologice și veți lua în considerație un stil de viață mai apropiat de natură și de ritmul acesteia.

Către seară, veți găsi cuvintele potrivite pentru a-i motiva pe cei dragi sau pe prieteni!

RAC

O zi care combină imaginația și emoția, dragi nativi Rac! Relația voastră va fi pașnică și liniștitoare, deoarece înțelegeți așteptările partenerului. Veți ști să vă faceți timp pentru voi, dar și pentru relația voastră.

Contextul astral vă ajută să găsiți soluții pentru rezolvarea conflictelor sau problemelor legate de munca voastră. Acest aspect este decisiv și pentru cei care caută un loc de muncă.

Fiți atenți, chiar dacă unii dintre voi sunteți foarte norocoși din punct de vedere financiar în acest moment, trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți banii pe lucruri inutile.

Contextul astral promite relații foarte bune de familie și prietenie. Armonia, înțelegerea și fericirea vor fi cu voi și vă așteaptă momente excelente. Bucurați-vă de ele!

LEU

Luna in Pesti vă poate încurca programul, dragi nativi Leu! Latura voastră perfecționistă este cea care vă poate oferi un moment dificil la locul de muncă.

Într-adevăr, chiar dacă Marte vă împinge să mergeți înainte, prezența lui Neptun vă încetinește impulsul, încurajându-vă să perfecționați acțiunile din nou, în loc să finalizați ceea ce ați început.

Pe plan financiar va trebui să găsiți echilibrul corect între venituri și cheltuieli și să vă monitorizați cu atenție conturile bancare. Contextul astral vă recomandă să nu cheltuiți bani pe lucruri a căror utilizare este foarte rară.

Dacă nu știți cum să reacționați la un comportament imprevizibil și confuz în cercul familiei sau al prietenilor, cel mai bun lucru este să nu răspundeți imediat provocării.

FECIOARĂ

Luna in Pesti vă poate transmite o lipsă de încredere în forțele proprii, dragi nativi Fecioară! Acest fapt vă derutează emoțional! Discutați cu persoana iubită! Părerea vă dă încrederea necesară, permițându-vă să vă exprimați sentimentele cât mai natural.

Astrele vă invită să fiți prudenți din punct de vedere financiar. Aveți tendința de a cheltui mai mult decât câștigați, iar contul vostru bancar nu este un sac fără fund. Întrebați-vă de ce aveți în mod constant dorința de a cumpăra și gândiți-vă la alte modalități de a vă pondera!

Către seară vă confruntați cu reacții imprevizibile sau confuze din partea unora dintre cei dragi. Este recomandat să nu intrați în discuții controversate. Impasibilitatea voastră, chiar aparentă, vă poate destabiliza și enerva interlocutorii.

BALANȚĂ

De dimineață, comunicarea va merge destul de prost și veți fi confuzi în fața reacțiilor partenerului vostru.

Din punct de vedere financiar, vă dați seama că ar trebui să începeți să acordați un pic mai multă atenție cheltuielilor. Este posibil să revizuiți din lista de cumpărături unele produse care nu sunt foarte utile.

În familie, nu aveți nicio bucurie. O persoană dragă tinde să vă provoace. Nu sunteți de acord cu ea și spuneți tare și clar ceea ce credeți. Pe de o parte, vă face bine să eliberați aceste resentimente, pe de altă parte, vă simțiți puțin vinovați pentru că ați mers atât de departe.

SCORPION

Luna in Pesti nu este cea mai bună configurație atunci când vine vorba de aspectele voastre relaționale, dragi nativi Scorpion! Dacă sunteți într-o relație, nu răspundeți criticilor partenerului! Un cuvânt spus aiurea, o interpretare într-un mod greșit și ziua va fi compromisă.

La serviciu veți putea simți o lipsă de recunoaștere. Evitați orice formă de agresiune cu colegii sau clienții! Nu ei sunt neapărat cei responsabili. Încercați să vă calmați! Mânia nu va duce la nimic bun.

Acest aspect vă poate face, de asemenea, să deveniți nervoși în legătură cu tot ceea ce ține de finanțele voastre. Puneți totul în stand-by și așteptați zile mai bune. A acționa în grabă nu este cea mai bună soluție. Sau cereți sfaturi celor apropiați!

SĂGETĂTOR 

Luna in Pesti vă face suspicioși, dragi nativi Săgetător! Dacă partenerul nu consideră necesar să vă spună în fiecare zi că vă iubește, nu înseamnă că nu îi pasă de voi. Nu faceți mare caz din asta, ci doar explicați-i ceea ce simțiți!

La serviciu, veți descoperi unele dificultăți în programul vostru. Totuși, veți face față celor mai urgente și mai grele sarcini. În plan financiar s-ar putea să vă confruntați cu erori sau pierderi administrative. Oricum, responsabilitatea voastră nu poate fi pusă în discuție.

În familie nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu cei dragi și mesajele voastre sunt greu de recepționat. Totuși, bunovoința voastră nu este pusă la îndoială. Dacă vorbele nu vă sunt de nici un folos, comunicați prin gesturi tandre. Eficiența este garantată!

CAPRICORN

Aspectul va fi favorabil celor aflați într-un cuplu. Cu partenerul vostru veți începe să proiectați un viitor și nu veți mai aminti nimic din trecut.

În calitate de angajați, veți ști să luați deciziile corecte pentru a vă îmbunătăți cariera și vă veți bucura de relații profesionale foarte bune. Din punct de vedere financiar, contextul astral vă permite să efectuați operațiuni financiare capabile să vă crească veniturile.

Veți ști cum să păstrați un climat armonios în familie. Locuința voastră va fi un cămin plin de dragoste, în care toată lumea să fie fericită. De asemenea, veți fi de mare ajutor pentru un prieten apropiat, aflat într-o stare de spirit mai puțin bună.

VĂRSĂTOR

Luna  vă încurajează să vă exprimați sentimentele, dragi nativi Vărsător! Și o veți face cu multă blândețe și tandrețe.

Momentele voastre de intimitate vor fi mai intense și pasiunea renaște sau devine din ce în ce mai puternică. Dacă sunteți într-o relație, partenerul va simți un sentiment profund de satisfacție în compania voastră.

La locul de muncă, membrii echipei de lucru vor fi de acord cu o colaborare deschisă, iar munca voastră va fi apreciată mai mult. Chiar și superiorii vă vor arăta mai multă înțelegere.

Aceasta zi favorizează câștigurile financiare. Veți avea ocazia să vă suplimentați fondurile și să vă măriți fluxul de numerar. Totuși, aveți grijă de portofel, pentru că unele cheltuieli vor fi inevitabile cât de curând!

PEȘTI

Luna este in deplina armonie cu semnul vostru, dragi nativi Pești! Într-adevăr, acest aspect va permite cuplurilor care se confruntă în prezent cu unele dezacorduri, să găsească un numitor comun. Și chiar dacă sunteți doar pe jumătate mulțumiți de aceste compromisuri, acceptați-le!

Neptun vă amplifică latura creativă. De asemenea, cei dintre voi care lucrează în domenii artistice veți fi foarte inspirați și deosebit de productivi. Ceilalți veți avea idei strălucite, pentru a vă îmbunătăți condițiile de muncă. Orice idee inovatoare va fi favorizată acum.

În familie ați decis, cel puțin pentru seara asta, să nu aruncați gaz pe foc. Și aveți dreptate, pentru că ar fi păcat să deteriorați atmosfera actuală. Veți descoperi că, adoptând o atitudine mai naturală, relațiile voastre vor fi mult mai bune.

x

Check Also

Horoscop 25 iunie 2022

Luna își continuă tranzitul în Taur, îndreptându-se spre Gemeni, unde va intra duminica, dimineața devreme. ...