Horoscop 23 ianuarie 2021

O zi cu succese. O să primim acele lucruri pentru care ne-am zbătut şi chiar şi altele la care nici n-am visat şi o să fie un bilanţ pe plus.

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne bucurăm de surprizele pe care-o să le primim.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 BERBEC

Poate găsiţi nişte bilete low-cost pentru un city break să-l luaţi pe sus pe partener într-o plimbare, să-i faceţi o surpriză. O să vă asociaţi cu nişte oameni să răzbiţi în afaceri, să intraţi pe o piaţă restrictivă şi să dezvoltaţi afacerea, să vă extindeţi aria de influenţă.

Cei aflaţi sub semnul Berbecului beneficiază de un tratament special din partea iubitei. S-ar putea chiar să primiţi o veste mare care vă va schimba viitorul. Bucuraţi-vă alături de cei dragi, cereţi sfaturi şi nu vă speriaţi. Frica unui nou început poate fi ineitabilă, dar este important să aveţi mare încredere în voi.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 TAUR
V-aşteaptă cineva în străinătate, poate trebuie să vă hotărâţi dacă vă mutaţi acolo, vă căsătoriţi, sau faceţi un dus-întors. Se pare c-o să umblaţi la banii din cont să vă luaţi nişte lucruri necesare, să achitaţi rate, impozite, taxe, să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

Nativii Taur sunt cu gândul numai la vacanţă, dar trebuie să înţeleagă că în acest moment alte lucruri sunt prioritare. Daţi dovadă de înţelegere, bunătate, rezolvaţi sarcinile la timp şi evitaţi conflictele, mai ales la serviciu. Spre seară s-ar putea să primiţi o vizită din partea unei persoane dragi pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 GEMENI
Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie revine în forţă convins c-au rămas multe de spus, de făcut împreună – vedeţi şi voi. O să semnaţi nişte contracte, poate vă luaţi casă, deveniţi parteneri de afaceri, poate fi un contract de căsătorie pentru că v-aţi convins că aţi găsit persoana potrivită.

Nativii Gemeni au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche astăzi, într-un moment neaşteptat. Fiţi sinceri, nu încercaţi să păreţi altă persoană pentru că impresia bună, dar falsă, pe care o puteţi crea se va schimba rapid. Dacă lucrurile merg bine şi descoperiţi că aveţi multe în comun, o a doua întâlnire nu ar fi exclusă.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 RAC
Relaţia cu partenerul de cuplu poate avansa şi la voi – spre o căsătorie, pentru că se-ntrunesc mulţi factori. Se poate să va înțelegeti cu nişte angajatori în privinţa responsabilităţilor, a banilor şi a duratei unor contracte, şi să treceţi direct la treabă.

Sunteţi pe punctul să rezolvaţi dilema pe care v-aţi chinuit să o rezolvaţi. De fapt, puteţi face faţă, aşa că luaţi-vă ceva timp înainte ca lucurile să se încingă cu adevărat. Cel mai bun pariu al vostru? Petreceți ceva timp cu persoana iubită și surprindeți-o cu ceva special. Puteţi sta departe de toată lumea, cu excepția partenerului vostru!

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 LEU
Se poate să semnaţi un contract de muncă şi să fie convenabilă suma, să merite efortul pe care-l depuneţi. Se anunţă program încărcat la serviciu, la şcoală, e treaba şi pe-acasă şi se poate să vă cuprindă epuizarea dar o s-aveţi rezultate – de top.

Universul îţi îmbunătățește gândirea critică, facilitând luarea deciziilor cruciale. Gândirea negativă poate fi un obstacol în calea progresului. Uitaţi-vă doar pe partea luminoasă cât mai mult posibil. Puteți fi direcţi fără a vă impune prea tare, ceea ce ar putea fi o abilitate utilă. Atingerea echilibrului perfect între agresivitate și tact vă ajută atât în viața personală, cât şi în și carieră.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
Poate începeţi o activitate de plăcere şi or să vă mai acompanieze şi alţi prieteni care au acelaşi hobby cu al vostru. Apar semnale pozitive de la acea persoană cu care vă vedeţi într-o relaţie şi sunteţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi, ca să fiţi în armonie.

Ceva te-ar putea determina să spui niște lucruri necaracteristice și a vă pune singuri pumnul în gură ar putea părea stângăci, jenat şi chiar regretabil. Sunteţi om, aşa că greşelile voastre ar putea fi iertate la un moment dat. Universul vă arată că atunci când aveţi vise măreţe, sunt şanse să vi le îndepliniţi, așa că nu pierdeţi din vedere speranțele și dorințele voastre.De ce aveţi nevoie pentru a transforma o fantezie în realitate? Veţi ajunge acolo unde vreţi să fiţi, combinând determinarea şi imaginaţia.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 BALANŢA
O s-apară cineva care vrea să vă acordaţi timp să vă cunoaşteţi, să se vadă dacă aveţi ceva în comun, său fiecare pe drumul lui. Poate v-apucaţi de o muncă în particular, poate fi şi o ativitate recreativa, de grup şi care să va-ntretina o stare bună, şi să v-aducă, eventual, şi bani

O vizită neașteptată vă va da toate planurile peste cap și nici veștile primite nu sunt cele mai îmbucurătoare. Tratați situația cu mult calm și cu mintea deschisă. Spre seară, unii nativi vor avea parte de o surpriză plăcută, poate o invitație romantică în oraș sau un cadou dorit de foarte mult timp.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 SCORPION

Vi se recunosc nişte merite şi o să căpătaţi probabil alt statut, o să fie un plus de imagine pe care-o să-l conservaţi. O să puneţi nişte lucruri la punct, ca să puteţi semna un contract de muncă, pare să fie şi o afacere particulară de la care aveți de luat bani mai mulţi.

Astăzi, fecioarele sunt ghinionistele zodiacului. Ați început anul cu stângul și nu prea veți scăpa curând de acest „nor negru” de deasupra voastră. Încercați să vă mai schimbați modul de a gândi și de a vă raporta la experiențele trăite. În cele din urmă, soarele vă va zâmbi și vouă, trebuie să aveți răbdare.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Se poate să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină sau măcar să-i faceţi o revizie celei pe care o aveţi să fiţi în siguranţă la volan. E cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să fiţi şi voi dispuşi c-o să aveţi nevoie de bani şi aveţi şi energia necesară, sunteţi în tonus.

Scorpionii sunt foarte comunicativi, plini de energie și inițiativă. Reușiți să rezolvați problemele pe care le-ați tot amânat în timpul săptămânii și tot vă mai rămâne timp și pentru puțină relaxare. Sarcinile bifate – un adevărat motiv de mândrie pentru voi. Răsuflați ușurați și vă puteți concentra pe activități mai distractive.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 CAPRICORN
O să ieşiţi diseară cu grupul şi or să vi se alăture şi alţi prieteni pe care-o să-i cultivaţi în continuare. O să-i daţi de capăt unei chestiuni mai vechi şi o să se stinga un conflict, o să vă puteţi vedea mai departe de relaţie, fie că e profesională, fie sentimentală.

Capricornii trec prin momente schimbătoare şi trebuie să se adapteze la circumstanţele existente. Nu e cazul să aveţi aşteptări sau să încercaţi să influenţaţi lucrurile. Luaţi totul ca atare şi încercaţi să valorificaţi fiecare moment în parte, în funcţie de posibilităţi. Ideal ar fi să nu daţi semne de nesiguranţă pentru că astfel aţi putea ajunge în situaţia ca alte persoane să profite de bunătatea voastră.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
E cineva care va dă târcoale şi o să fiţi şi voi mai atenţi să vedeţi în ce măsură rezonaţi cu persoana respectivă. Sunteţi pe punctul de a vă relansa pe scenă socială şi să faceţi un salt în carieră, să se vorbească – de bine – despre voi, să străluciţi.

Vărsătorii trăiesc totul pe bază de emoţii. Iar când sunt prea multe emoţii la mijloc, acest lucru s-ar putea să vă coste scump. Încercaţi să fiţi mai cerebrali şi să luaţi anumite decizii cu mintea şi nu cu inima pentru că, altfel, celor cărora le întindeţi un deget s-ar putea să vă ia toată mâna. Este momentul potrivit să acţionaţi în baza unei analize proprii şi să nu vă lăsaţi păcăliţi de ideile altor persoane.

 

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 PEŞTI

O să fie solicitant şi la slujbă, şi la şcoală dar o să fiţi încântaţi de rezultate – ca se-anunţa succes. O nouă provocare pe linie profesională, poate începeţi un stagiu de perfecţionare, plecaţi în străinătate să mai faceţi un schimb de experienţă poate.

Nativii Peşti sunt în situaţia de a nu vedea imaginea de ansamblu a zilei. Vă împiedicaţi în detalii insignifiante şi din acest motiv s-ar putea să pierdeţi mult. Chiar şi pe plan financiar există pericolul de a pierde momente favorabile în care să faceţi investiţii. Trebuie să vă asumaţi anumite riscuri pentru că aveţi abilităţile necesare de a fi mai mult decât persoane care să se mulţumească cu puţin.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...