Horoscop 23 februarie 2021

E momentul noilor începuturi, şi al celor pe care le-am mai demarat cândva dar fără succes, acum, le putem relua pe acelea.

Nesiguranţă şi probleme pentru unele zodii azi. Sigur se vor descurca, iar a doua zi totul va fi mai bine.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine să avem un pic mai mult curaj.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 BERBEC
Poate-aflați c-o s-aveţi ceva de lucru şi care o să vă asigure un venit suplimentar – convenabil. Vă-nvăluie o stare de bine poate pentru că v-aţi îndrăgostit, sau aflaţi, c-o să vină pe lume un copil şi o să-ncepeti o viaţă nouă.

Berbecul trebuie să fie atent la o persoană cu ochii verzi astăzi. Gelozia este de nestăpânit, însă cele mai multe situații care provoacă aceste sentimente se nasc din nesiguranță. Dacă nu sunteți în siguranță în slujba dvs., în relație sau în familie și vă simțiți amenințați de cineva, este timpul să aruncați o privire asupra cauzei. De ce nu te simți atât de puternic pe cât ar trebui? Ce cauzează insecuritatea? Căutați răspunsurile.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 TAUR
O să vă implicaţi într-o activitate de grup care să vă ajute să descărcaţi tensiuni şi să vă puneţi în valoare nişte calităţi. V-aţi putea duce într-o plimbare la cineva care împlineşte o vârstă, sau nişte ani de căsătorie şi o să vă prindă bine să mai ieşiţi şi voi din casă.

Taurul s-ar putea să se simtă nesigur în legătură cu aspectul său. Acesta poate fi un ciclu vicios, iar rezultatul este aproape întotdeauna negativ. În loc să vă schimbaţi dramatic, gândiți-vă să găsiți modalități de a vă accepta aspectul sau la o abordare mai puţin distructivă. Fie că este vorba de greutatea sau vârsta ta sau orice altceva, dacă nu te poți accepta pe tine însuți, vei găsi întotdeauna ceva în neregulă, indiferent de câte modificări ai face.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Se poate să vă duceţi la o nuntă, la un botez, să vă bucuraţi de fericirea unor oameni şi va fi ceva inspirational. O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care apreciază munca, valoarea voastră – şi asta în cadrul unui eveniment care să vă repună pe firmament.

Gemenii au o problemă destul de delicată azi, pe care nu se simt confortabil să o împărtăşească cu nimeni. De cele mai multe ori, faceţi foarte bine, însă azi găsiţi un confident de încredere, care vă ajută să găsiţi răspunsuri la problema dvs. şi se pare că este începutul unei frumoase relaţii de lungă durată.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 RAC
Se poate să apară cineva, cu totul deosebit, în viaţa voastră sentimentală şi să vă placă traiul în doi şi promisiunea de a avea copii. Se poate să vă duceţi în vizită la nişte rude, sau prieteni care sărbătoresc ceva, sau vă invită pur şi simplu pe la ei, să petreceţi un timp de calitate împreună.

E o zi în care vei fi interesat de artă şi meşteşuguri. Chiar dacă ai înclinaţii mai mult spre sport, latura artistică va domina în această perioadă. Procesul creaţiei este foarte satisfăcător, atât pe parcursul lui, cât şi ca produs finit. Oferă-ţi oportunitatea de a explora această latură, mai ales că energia îţi va veni în ajutor.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 LEU
Cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi mai demult insistă să nu mai amânaţi întrevederea c-or fi lucruri importante de vorbit. O să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-i duceţi pe copii la munte, la schi, dacă mai e zăpadă, într-un parc de agrement, să se destindă, să facă mişcare, să se descătuşeze.

Să te înţelegi cu ceilalţi ar putea fi o provocare pentru tine. Influenţele planetare te vor determina să preferi retragerea şi izolarea. S-ar putea să fii nerăbdător şi iritat. Dacă e aşa, iar singurătatea este o opţiune, atunci fă aşa. Dacă nu, va trebui să îţi înfrânezi tendinţele de a fi conflictual. Exersează răbdarea şi evită disputele.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Se poate să reglaţi o relaţie care se pierduse pe drum, c-aveţi nevoie unul de celălalt şi o să vă meargă bine. O să luaţi parte la o ceremonie şi se poate chiar să contribuiţi şi voi cu ceva care să conteze şi de care să fiţi şi voi şi ceilalţi încântaţi.

Nu fii surprins dacă eşti un pic emotiv azi. Influenţa planetelor poate mări sensibilitatea la orice, inclusiv la sentimentele proprii. Nu va dura mult. Este în regulă dacă vrei să plângi, te va elibera. Încearcă să nu îţi plângi prea mult de milă. Şansele sunt ca mâine totul să fie mai bine. Ai grijă de tine azi!

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 BALANŢA
Se poate să daţi ochii cu nişte oameni care vor să reluaţi nişte preocupări de timp liber comune şi o să îmbrăţişaţi ideea. Intraţi la cheltuială poate pentru că nu vă puteţi abţine, c-apar lucruri tentante şi o să vedeţi de maine-ncolo cum vă descurcaţi cu cheltuielile zilnice.

Un coleg vă face ochi dulci și nu știți cum să îi răspundeți. Discutați cu persoana respective, vedeți care îi sunt intențiile clare înainte de a lua o decizie, nu vă pripiți. Toată această atenție vă priește și vă simțiți încrezători în forțele proprii. Este o zi ideală pentru planuri de viitor.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Voi se poate să plecaţi pentru câteva ore într-o plimbare, poate şi în afara oraşului şi o să vă-ntoarceţi cu altă mână, destinşi. Se poate să vină o surpriză plăcută din partea fiinţei iubite care vrea să compenseze cumva faptul că n-aveţi timp unul de celălalt pe parcursul săptămânii.

Vă gândiți tot mai des la o schimbare a locului de muncă. Oferte aveți, însă nu știți dacă este perioada potrivită pentru a lua o astfel de decizie. Sfătuiți-vă cu o persoană în care aveți încredere, o opinie din exterior v-ar putea ajuta să vă clarificați anumite temeri.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Poate primiţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva şi o să vă faceţi planuri de viaţă în doi, de vacanţă, de făcut lucruri noi. Poate-aveți ceva important de sărbătorit, vin prietenii pe la voi, şi-o să vă distraţi, poate veţi mai lua şi o hotărâre legată de locuinţă, s-o vindeţi, de exemplu.

Săgetătorii sunt suspicioși azi. Simt că situația tensionată de la locul de muncă ar putea avea legătură cu ei. Faceți-vă curaj și confruntați-i pe cei pe care îi bănuiți că ar avea o problemă cu prestația voastră. S-ar putea să descoperiți că v-ați fpcut griji degeaba.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Se poate să revedeţi pe cineva şi să descoperiţi abia la a doua vedere că aţi putea forma un cuplu, sunt şanse. Se poate să aibă loc o întrunire de familie ca să vă uniţi forţele c-aveţi nişte lucruri de interes comun de rezolvat şi fiecare o să contribuie cu câte ceva.

Marți, nativii zodiei Capricorn ar trebui să își dea mai mult frâu liber imaginației și să își facă planuri mai îndrăznețe pentru viitor. E timpul să ieși din zona de confort, mai ales că din punct de vedere astral este un moment favorabil pentru asta. În plan amoros, este o zi bună pentru face declarații de dragoste, este foarte posibil să obții ce îți dorești. Vești bune sunt și în plan financiar. Sunt șanse mari de câștig, șefii te recompensează pentru efortul și rezultatele extraordinare obținute în ultima perioadă.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Cineva de la care-așteptați o vorbă bună, un răspuns, vă sună, poate chiar vine şi vedeţi ce traiectorie e de urmat. O să fiţi invitaţi la un spectacol, la un chef, e un eveniment care va atrage ca un magnet, poate şi pentru că va fi cineva acolo, de care sunteţi interesaţi.

Pentru Vărsători, această zi ar putea să îi pună în dificultate, o zi în care vor trebui să se bazeze pe propriile forțe. Este foarte posibil ca ajutorul pe care îl aștepți de la cei din anturaj să nu vină și să vii nevoit să te descurci singur. Sfatul astrelor pentru tine este să nu intri în panică, vei putea trece și singur peste obstacole. Trebuie să ai curaj și încredere în tine. Evită efortul fizic excesiv, atenționează horoscopul.

 

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2021 PEŞTI
Se poate să vă luaţi un angajament care ţine de relaţia cu partenerul de cuplu şi o să se vadă clar în ce direcţie o porniţi. O definitivare, poate-o să luaţi chiar voi o decizie majoră, dacă n-o să primiţi o confirmare din partea unui juriu care vă recunoaşte nişte drepturi şi libertăţi.

Peștii pot să aibă experiențe neplăcute în plan sentimental. Este posibil ca persoana iubită să îți facă tot felul de reproșuri, majoritatea întemeiate, lucru care îți va aduce puțin disconfort. În loc să ripostezi, mai bine te-ai pune pe treabă și ai încerca să rezolvi din probleme. În plan profesional, dacă ai un interviu sau o întâlnire importantă, evită lauda de sine. La serviciu, inițiativele personale pot să dea rezultate foarte bune și să te propulseze în funcția la care aspiri de ceva vreme.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...