Horoscop 22 ianuarie 2021

O să avem spor la treabă, o să ne facem timp să ieșim și cu prietenii la o parolă după serviciu, o să le facem pe toate cu ușurință.

Vibrația zilei este 22, număr maestru și o să avem fler în afaceri.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 BERBEC
Vă puteți asocia cu niște oameni ca să lucrați la ceva în particular, sau ca să practicați un sport de echipă. Pare să fie o perioadă solicitantă la serviciu, iar la școală o s-aveți de învățat pentru examene, să reglați situația, să puteți lua și bursă – poate plecați la studii.

După ce ați făcut tot posibilul să rămâneţi calmi în ceea ce priveşte o discuţie cu un coleg, s-ar putea să primiţi o veste bună din partea superorului vostru care va aprecia modalitatea înc are aţi gestionat conflictul de natură internă. În dragoste astrologii nu au veşti foarte bune, dar veţi găsi curând acel semn care să vă deschidă calea spre succesul în dragoste.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 TAUR
O să-i dați de capăt unei probleme de sănătate și o să vă-mbunătățiți calitatea vieții, o să fiți în formă. Poate scoateți dintr-un depozit bancar niște bani ca să va luați mașină, ori să va mutați, începeți o afacere, aveți gânduri mari și trebuie să va hotărâți rapid.

Nativii Tauri sunt împărțiţi între două impulsuri foarte puternice. O parte din voi dorește să-și spună oful, să se descarce şi să vorbească despre problemele sufleteşti cu cei din jur, însă cealaltă parte nu suportă gândul de a lăsa pe cineva să știe nici măcar jumătate din ceea ce se întâmplă în interiorul tău, cel puțin nu până nu găsești o modalitate de a aduce acele simţuri războinice la un compromis. Puteţi păstra tăcerea dacă simţiţi că nu este momentul potrivit, dar trebuie să reţineţi că familia, prietenii, cei dragi în care puteţi avea încredere vor fi mereu alături de voi.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 GEMENI
Se pare că strângeți bani pentru o deplasare și poate-i faceți o surpriză partenerului de cuplu, că poate el și-a dorit să viziteze niște locuri prin țară, prin lume. E momentul să le reamintiți șefilor ce v-au promis, dar să păstrați o limită că să nu reacționeze exact pe dos și să nu vă mai aprobe nimic.

Nativii Gemeni se simt mai bine acum, după ce, în ultima perioadă s-ar putea să se fi simţit uşor extenuaţi din diferite motive. Dacă aveţi anumite nelămuriri, cereţi sfatul celor apropiaţi, discutaţi sincer, deschis, iar soluţiile potrivite vor apărea negreşit. Spre seară odihniţi-vă, uitaţi-vă la un film interesant sau citiţi o carte cumpărată recent ori primită în dar de la cineva drag.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 RAC
O să puteți scăpa de niște datorii și să-ncepeti proiecte noi, să vă relansati în carieră. Se poate să recuperați niște bani pe care trebuia să-i luați anul trecut și poate vi se mai adaugă ceva la salariu, or să va intre niște bani cu care-o să va puteți mișca.

Managementul a fost întotdeauna ceva la care ai crezut întotdeauna că vei fi destul de bun, având în vedere abilităţile dobândite în timp. Ei bine, şansa de a avansa din punct de vedere profesional tocmai a sosit și, dacă puteți reuși să negociați cu superiorii voştri s-ar putea să vă puteți face un nume în companie, bineînţeles pe lângă un bonus salarial.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 LEU
O să faceți pace cu niște oameni care au încălcat un regulament, și-or fi cerut scuze, și or fi găsit ei o formă de a repara greșeala. Noi provocări incitante, la serviciu, în particular, ofertele curg și vouă vă plac, n-aveți de ce să va țineți deoaprte – e momentul afirmării.

O zi excelentă pentru acești nativi. Se apropie weekendul și vă gândiți deja la ce activități să pregătiți în aer liber pentru cei dragi. Că vă place sau nu trebuie să țineți cont și de dorințele lor. Seara s-ar putea să primiți o veste importantă legată de niște investiții mai vechi.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
Se poate să revină cineva care dispăruse-n ceață și o să vedeți dacă mai sunt șanse să rămâneți împreună. Se poate să vă gășiți finanțare pentru proiectul cu care vreți să dați lovitura și lucrurile or să va meargă pe bandă rulantă, o să fie mult de muncă, dar o să va placă.

Fecioarele caută scuze pentru aproape orice, iar cei din jur s-au cam săturat de această atitudine. Ar trebui să vă revizuiți comportamentul și începeți la locul de muncă, unde lejeritatea cu care tratați lucrurile nu este văzută cu ochi buni. Se apropie o perioadă grea din punct de vedere financiar așa că încercați să le reamintiți șefilor de ce v-au angajat.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 BALANȚĂ
O ieșire în lume după orele de program și vă faceți noi prieteni, prindeți din zbor și vreun pont de afaceri. O să faceți cumva să vă luați o casă, ori închiriați un spațiu de lucru, o să fie o schimbare și-ai voștri or să fie și ei de acord – poate se mărește familia.

Nativii Balanță sunt confuzi cu privire la viitorul lor la actualul loc de muncă. Vreți ceva nou, mai interesant, dar și mai puțin solicitant. Ați decis ca anul acesta să vă acordați mai multă atenție și să puneți pe primul plan sănătatea și viața de familie. Este o decizie corectă, mai ales că în trecut v-ați sacrificat enorm pentru un job care nu v-a adus fericire.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 SCORPION
E cineva care vă face curte, dar sunteți prea agitați că să-i acordați atenție și totuși e de luat în serios. Se rezolvă o problema contractuală și o să va puteți lua banii, să prelungiți o colaborare, să mai faceți rost și de alți bani, după care s-aveți grijă să nu-i cheltuiți fără milă.

Nu este o zi potrivită pentru certuri și conflicte la locul de muncă deoarece s-ar putea să vă treziți cu mai multe reproșuri, și pe bună dreptate. Renunțați la atitudinea de superioritate, iar pacea se va restabili. Colegii voștri nu apreciază să fie tratați de sus, mai ales de cineva din rândul lor.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să câștigați un proces să va luați banii și să va primiți înapoi bunurile care v-au aparținut. Poate luați un credit bancar să vă luați o casă, ori poate va căsătoriți și or să fie multe cheltuieli și n-o să v-ajungă salariul.

Lăsaţi oamenii să se ocupe de problemele lor. Este o perioadă în care nu trebuie să vă bateţi capul cu problemele altora. Trebuie doar să vă vedeţi de treaba voastră şi să acordaţi mai multă atenţie familiei. Eventual, ar fi bine să organizaţi pentru seară un mic eveniment la care să participe mai multe rude. Cu această ocazie puteţi afla care mai este situaţia fiecărei persoane în parte.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 CAPRICORN

O s-apară cineva care vrea să fiți într-o relație și poate sunteți și voi pregătiți pentru o căsnicie – astrele țin cu voi în zona asta. O să stați la masă tratativelor până or să vă dea parteneriii de afaceri ce le-ați cerut și o să dați drumul proiectelor, că țintiți sus de tot anul acesta

Capricornii au parte de o perioadă extrem de propice din punct de vedere financiar. Chiar dacă apele în care vă scăldaţi nu par să fie dintre cele mai tulburi, nu trebuie să vă pierdeţi răbdarea. Norocul este de partea voastră şi, în cele din urmă, veţi găsi soluţia ideală pentru a da lovitura şi a vă bucura din plin de un bonus substanţial, care vă asigură stabilitatea economică.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de viață și relația se poate îndrepta spre logodnă, căsătorie, iar dacă sunteți singuri e posibil s-apară cineva. Aveți câteva proiecte la orizont și care or să vă rotunjească bugetul c-or să fie bine primite de către beneficiari, nu că pan-acum.

Vărsătorii ar putea avea parte de o surpriză plăcută. O persoană a cărei atenţie aţi tot încercat să o captaţi v-ar putea transmite un semnal. Poate fi vorba despre un apel telefonic, poate fi vorba despre un mesaj scris sau poate fi vorba chiar despre un mesaj transmis prin intermediari. Bucuraţi-vă de moment, încercaţi să fiţi cât mai naturali şi să valorificaţi la maxim situaţia.

 

HOROSCOP 22 IANUARIE 2021 PEȘTI

Voi o să luați și acea semnătură care vă mai lipsea și o să puteți avansa cu demersurile care țin de o locuința, sau de un loc de muncă. O nouă preocupare o să vă acapareze, se poate să fie o colaborare, sau să vă-ntâlniți cu prietenii în timpul liber să va destindeți la o sală de sport, sau poate alergați în parc.

Lista voastră de priorităţi se schimbă pe parcurs şi trebuie să abordaţi cu încredere momentele neprevăzute care apar. S-ar putea să vă fie mai uşor să treceţi peste anumite situaţii dacă spuneţi partenerilor de discuţii ce aveţi în cap. Sinceritatea poate să fie dezarmantă pentru anumite persoane, dar pe voi s-ar putea să vă ajute foarte mult în viitorul apropiat.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...