Horoscop 22 februarie 2021

O s-avem idei, iniţiative şi o să profităm de timpul liber, o să le facem surprize alor noştri că să mai ieşim din rutină de zi cu zi.

Horoscop 22 februarie 2021. Scorpionii sunt puși în fața unor decizii importante, iar dragostea plutește în aer pentru fecioare. Cuvântul cheie al zilei este comunicarea. Aveți grijă cum vă exprimați intențiile astfel încât să nu fiți înțeleși greșit.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să avem fler la afacerile în care-o să ne implicăm.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 BERBEC
O s-aveţi chef de mişcare şi-or să ţină pasul şi ai voştri cu voi că să vă dezmorţiţi, să respiraţi aer proaspăt. O să-mpărţiţi starea de bine cu cineva care e pe calapodul vostru sufletesc poate şi cu grupul dacă ieşiţi la un party, sau într-o excursie.

Berbecii ar putea finaliza cu succes un proiect, astăzi. Este posibil să aibă loc deja discuții despre următorul, dar nu sunteţi înclinat să vă gândiţi la asta, cel puțin nu imediat. Veți dori să vă relaxați o vreme. Nimeni nu vă poate învinui pentru asta, așa că nu vă faceți griji dacă nu mergeți la sesiuni de brainstorming.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 TAUR
Va calcă pragul cineva căruia i-o fi fost dor de voi şi o să faceţi tot posibilul să creaţi o atmosferă caldă, să vă simţiţi cu toţii bine. Aţi putea pleca într-o plimbare, chiar şi cu trenul dacă maşina e în service, sau sunteţi în aşteptarea uneia noi, pentru că v-aşteaptă cineva drag.

Dacă sunteţi implicat în studiul unui anumit subiect, astăzi, s-ar putea să vreţi să vă documentaţi și să învăţaţi cât puteţi. Acest lucru este bun, deoarece concentrarea dvs. este deosebit de bună. Mergeți la bibliotecă sau într-un loc retras unde nu veți fi distras. Căutaţi câteva lucrări noi pe acest subiect, dacă puteți. S-ar putea să descoperiți câteva informații surprinzătoare.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 GEMENI
E posibil să primiţi înapoi nişte bani împrumutaţi cuiva la un moment dat şi o să vă plimbaţi, o să mergeţi pe la spectacole. Aţi putea face o investiţie, poate daţi o raită pe la magazine şi-o să daţi de nişte promoţii, mai luaţi şi în rate câte ceva şi o să fie toată lumea mulţumită.

Nu este ziua pentru a face investiții, dragi Gemeni. Este posibil să citiți în ziar sau online despre unele stocuri noi, dar fiți foarte atenți. Dacă sunteți interesat, consultați un profesionist înainte de a investi bani. Chiar și după ce ați vorbit cu un expert, este bine să mai așteptați o zi sau două înainte de a face investiția. Orice sfaturi pe care le primiți astăzi ar putea fi destul de îndoielnice. Aveţi răbdare.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 RAC
Cineva care n-a putut să vă uite va suna, vine, pune la bătaie toate resursele interioare ca să vă recucerească. Poate vă duceţi la o cununie şi or să vi se răscolească nişte amintiri care să vă dea şi vouă idei de căsătorie, să vă doriţi o familie , mai ales pentru că vă plac copiii.

Partenerul vostru are o stare proastă astăzi? Într-un moment, poate fi entuziast și optimist în ceea ce privește viitorul, iar în următorul este învăluit în tristeţe. Nu lăsați acest lucru să vă atingă și, cu siguranță, nu vă supărați prea mult pe partenerul dvs. Ascultați mai degrabă decât să vorbiți și aveți răbdare. Mâine dispozițiile lui ar trebui să revină la normal.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 LEU
Întâlnire surpriză cu cineva care n-o să se mai dezlipească de voi şi o să vă descoperiţi compatibilităţi nebănuite. Or să vă contacteze nişte oameni care vor să lucraţi în particular în măsură timpului vostru disponibil şi o să puneţi la cale nişte proiecte care-or să vă ţină în priză, ori să v-aducă satisfacţii.

Aveţi două locuri de muncă? Astăzi unul s-ar putea să vă solicite mai mult, probabil în detrimentul celuilalt. Aveţi tendința de a fi foarte conștiincios și responsabil, așa că acest lucru v-ar putea deranja, dar nu vă lăsaţi afectat. Poate veni ziua când situația este inversă. Toată lumea din jurul vostru știe că sunteţi un atu pentru firmă, chiar dacă există momente de acest gen când trebuie să cereţi o pauză.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
O să puteți întâlni şi voi pe cineva care să vă înţeleagă şi să vă iubească aşa cum sunteţi şi să vă-ntemeiați o familie. Un eveniment monden vă scoate din casă, posibil şi din oraş, o să fie animaţie şi-o să vă-ncercați frumos, sufleteşte, c-aveţi multe de împărtăşit.

Pofta vostră naturală de a inova poate să pară că a dispărut astăzi, dragi Fecioare. Este posibil să nu aveți chef să faceți ceva în afara sarcinilor de rutină pe care le puteți face automat. Suferiți de bioritmuri scăzute, așa că relaxați-vă astăzi și mâine veți fi plini de enegie şi inventivi. În seara asta, ascultaţi muzică și încercaţi să uitaţi de această zi.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 BALANŢA
Se poate să primiţi daruri pentru că sărbătoriţi ceva anume, sau pentru că lumea vă iubeşte şi vrea să vă răsplătească. Întâlniri non stop, sunt câteva aspecte pe care vreţi să le discutaţi cu nişte cunoscuţi şi s-ar putea să fie şi afaceri, printre altele, dar o să vă şi distraţi.

Fecioarele sunt în al nouălea cer. Dragostea plutește în aer, iar acești nativi sunt cât se poate de fericite. Nimic nu le poate perturba starea de bine, toată atenția lor se îndreaptă către persoana iubită. Era și timpul să le arătați tuturor că sunteți niște romantici încurabili.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Poate vă duceţi în vizită la rude, c-aveţi de pus la cale o megapetrecere la care veţi contribui toţi cu câte ceva şi trebuie pus pe hârtie. E posibil să plecaţi într-o excursie şi să se bucure mai ales copiii dacă şi-au dorit să iasă la zăpadă, la schi, la săniuş, poate au concurs chiar.

Decizii importante, azi, pentru scorpioni. Fie că este vorba despre o schimbare în carieră sau următorul pas pe plan personal, acești nativi trebuie să ia o hotărâre importantă pentru viitorul lor. Acest moment poate defini parcursul vostru, în următorii ani.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să puneţi capăt singurătăţii şi să începeţi o viaţă nouă alături de cineva care o să vi se potrivească mănuşa. O să luaţi parte la diverse evenimente mondene şi-o să vă faceţi prieteni noi, o să primiţi şi ceva oferte de colaborare şi puteţi şi alege ceva.

Cu capul în nori, săgetătorii se concentrează mai greu azi. Aveți grijă să nu lăsați impresia că sunteți neserioși, mai ales la locul de muncă, unde este nevoie să dați tot ce aveți mai bun pentru a intra în grațiile șefilor. Va fi greu să îi impresionați mai târziu.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
O trataţie în familie, poate-i chemaţi pe la voi pe fraţi, surori, veri, nepoţi, să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri. Se poate să fiţi invitaţi de onoare la o gală, la un concert, sau se căsătoresc nişte prieteni şi o să fie un moment de mare încărcătură emoţională.

Diplomația este cheia succesului – aceasta ar trebui să fie mantra voastră, mai ales când discutați cu cineva de la locul de muncă. Nu are rost să creați o atmosferă tensionată între coelgi sau în relația cu șefii. Pe termen lung veți avea de suferit dacă nu învățați să comunicați eficient.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi o invitaţie la plimbare, un dus-întors, dacă nu găsiţi cazare, poate vă duceţi la schi. Poate vă faceţi timp să ieşiţi la o cafea cu cineva care vea să încropiţi o afacere şi o să meargă bine discuţia, dacă e pe relaxare şi nu cu tensiunea din timpul săptămânii.

Cineva încearcă să vă pună bețe în roate, la job. Nu îi dați apă la moară, discutați cu calm și încercați să aflați de ce s-a ajuns aici. Nu lăsați, însă, garda jos și fiți atenți în jurul vostru. La un moment dat, adevăraul va ieși la iveală, iar dreptatea va fi de partea voastră.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2021 PEŞTI
Se poate să primiţi o nominalizare, un premiu, pare să fie o recompensă pentru ce-aţi muncit în ultima vreme. E o sărbătoare în familie şi o să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, o să refaceţi punţile de comunicare cu toţi cei dragi, vă armonizaţi, după o perioadă glacială.

Dacă nu învățați să vă exprimați intențiile cât mai clar, nimeni nu va înțelege ce vă doriți. Spuneți exact ce vă doriți, fără ocolișuri, altfel tot voi veți fi nemulțumiți. Cineva s-ar putea să apeleze la ajutorul vostru, așa că înarmați-vă cu sfaturi bune și înțelegere.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

  1. Da .poate fi o farsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...